ČETVRTKOM U 21:00


POGLEDAJ TRAILER

O SERIJI

SINOPSIS

Astronomi otkrivaju signal koji stiže iz druge galaksije i time konačno dokazuju postojanje inteligentnog vanzemaljskog života. Svjetska populacija nestrpljivo očekuje sljedeći kontakt. Ne moraju dugo čekati. U svega nekoliko dana čovječanstvo biva uništeno u razornom napadu, a male skupine ljudi nađu se u jezivom, napuštenom svijetu.

Dok vanzemaljci love i ubijaju preostale Zemljane, preživjeli postavljaju goruće pitanje – tko su napadači i zašto nas tako jako žele uništiti? Ova je serija emocionalna, a odlikuju je filmski ugođaj i izgrađeni likovi. Osim toga, predstavlja jedinstven spoj ljudske drame i najbolje znanstvene fantastike.

Govori o običnim ljudima u izvanrednim okolnostima – no oni su puno više od običnih žrtava u surovom ratu. Naime, divljački napad vanzemaljaca na Zemlju nije proizvoljan: njegovo sjeme posijano je pred našim očima.

Rat svjetova, smješten u današnju Europu, to je višeslojna serija koju je napisao i osmislio dobitnik nagrade BAFTA Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin), a temelji se na bezvremenskoj priči H. G. Wellsa. Djelo je to izvršnih producenata Johnnyja Cappsa, Juliana Murphyja i Howarda Overmana te njihove tvrtke Urban Myth Films.

SAZNAJ VIŠE

VIDEI

UPOZNAJ LIKOVE

GLUMAČKA POSTAVA

ELIZABETH McGOVERN

HELEN BROWN

Kako se stvari odvijaju, Helen je prisiljena preispitati sve u što je do tada vjerovala.

GABRIEL BYRNE

BILL WARD

Gorljivi znanstvenik koji je odlučan pod svaku cijenu ponovno osvojiti voljenu ženu.

BAYO GBADAMOSI

KARIEM GAT WICH MACHAR

Bio je dijete-vojnik, a sada ponovno otkriva čovječanstvo u najgorim mogućim okolnostima.

DAISY EDGAR-JONES

EMILY GRESHAM

Snažna i neovisna tinejdžerica s ključnom ulogom u novom hrabrom svijetu.

CIJELA POSTAVA