STAR Channel stiže u Hrvatsku 1. listopada

STAR Channel stiže u Hrvatsku 1. listopada

Briljantna promjena donosi omiljene serije i nove uzbudljive premijere

Kao što je već najavljeno iz The Walt Disney Company Hrvatska, FOX uskoro postaje STAR Channel. Novo ime i upečatljiv vizualni identitet televizijskih kanala STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies, zasvijetlit će na malim ekranima 1. listopada.

STAR Channel i dalje će donositi najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija. Gledatelji će moći uživati u naslovima kao što su „Simpsoni“, „Castle“ i „Kosti“, u uzbudljivim premijerama humoristične serije „Samo ubojstva u zgradi“ sa Steveom Martinom, Martinom Shortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama, modernoj verziji istoimenog filma „Istinite laži“, kao i proceduralnoj drami „Alert: Missing Persons Unit“.

Pet uzastopnih nedjelja prikazivat će se avanture superjunaka uz Marvel filmske večeri.

STAR Life nudi laganiji sadržaj s najnovijim ljubavnim i dramskim naslovima. „Gaslit“ s Juliom Roberts i Seanom Pennom, „Mali požari posvuda“ s Kerry Washington i Reese Witherspoon, dobro poznate „Očajne kućanice“, kao i predani medicinski djelatnici iz „Uvoda u anatomiju“ samo su neki od njih.

STAR Crime ostaje vjeran ljubiteljima kriminalističkih priča pa nas tu očekuju premijere serija kao što su „Will Trent“ i „S one strane raja“ dok ćemo na STAR Movies gledati filmove iz širokog izbora blockbustera i poznatih klasika.

STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies ostaju nakon 1. listopada na istim pozicijama u Elektronskom programskom vodiču (EPG).