UTORKOM U 22:00

POGLEDAJ TRAILER

O SERIJI

SINOPSIS

Serija Prijelaz fokusira se na Projekt NOAH, tajnu medicinsku ustanovu u kojoj znanstvenici eksperimentiraju s opasnim virusom koji bi mogao dovesti do izlječenja svih bolesti, ali također nosi i potencijal za brisanje čitave ljudske rase. Kada je Amy Bellafonte izabrana da bude testni subjekt, federalni agent Brad Wolgast je čovjek koji je zadužen da je dovede u Projekt NOAH. Na kraju, Wolgast postaje njezin surogat otac koji je pokušava zaštititi pod svaku cijenu.

Bradov i Amyjin put prislit će ih da se suoče s vodećim znanstvenicima Projekta NOAH, bojnikom Nicholeom Sykesom i dr. Jonasom Learom, kao i s okorjelim bivšim mornaričkim operativcem Clarkom Richardsom, kojeg je Brad obučio. Ali kako su znanstvenici Projekta NOAH usavršili lijek koji bi mogao spasiti čovječanstvo, ova nova bića počinju testirati svoje vlastite moći koja ih dovode korak bliže bijegu koji može dovesti to nezamislive apokalipse.

TEMELJENO NA NAJBOLJE PRODAVANOJ TRILOGIJI
JUSTINA CRONINA

"PRIJELAZ"

UPOZNAJ LIKOVE

POSTAVA

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

Mlada djevojčica koja je izabrana da bude testni subjekt na Projektu NOAH. Znanstvenici očajnički žele otkriti ograničenja virusa i vjeruju da je mladi ljudski subjekt ključ njihovog uspjeha.

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

Federalni agent koji je zadužen da dovede Amy Bellafonte u Projekt NOAH. Ali nakon što je upoznao Amy, Bradova odanost Projektu NOAH je testirana i on, na kraju, postaje surogat otac koji je pokušava zaštititi pod svaku cijenu.

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

Bivši znanstvenik i partner dr. Jonasa Leara. Dok je bio u Boliviji, za Learov istraživački projekt, doživio je fatalni ugriz u vrat te je sada Nultni Pacijent u Projektu NOAH. Fanning ima sposobnosti koje su nepoznate Learu i drugim doktorima.

MAJOR NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Vodeći znanstvenik na Projektu NOAH. Vojni bojnik i liječnik interne medicine sa specijalizacijom iz zaraznih bolesti, Sykes je prirodni vođa. Nakon smjernice DOD-a o predstojećoj pandemiji, Sykes se bori s odlukom o korištenju djeteta kao testnog subjekta.

SVA POSTAVA