OSMA SEZONA „ŽIVIH MRTVACA“ STIŽE NA FOX 2017. GODINE

OSMA SEZONA „ŽIVIH MRTVACA“ STIŽE NA FOX 2017. GODINE

SVJETSKA PREMIJERA ŽELJNO IŠČEKIVANE SEDME SEZONE POČINJE 24. LISTOPADA NA KANALU FOX

FOX kao eksluzivni međunarodnoi dom „ŽiviH mrtvaca“ i globalni lider u emitiranju najnapetijih zabavnih sadržaja, danas je najavio povratak ove serije na FOX-ove međunarodne kanale, nakon što je AMC najavio snimanje osme sezone. Osma sezona započet će s prikazivanjem 2017. godine, i to emitiranjem jubilarne stote epizode serijala

FOX od samog početka partnerski surađuje s televizijskom kućom AMC na ovoj seriji i već su 2010. godine pokrenuli prvo istodobno globalno emitiranje serije. Sada, u sedmoj sezoni, „Živi mrtvaci“ vraćaju se pred više od 200 milijuna gledatelja u više od 125 zemalja na FOX-u, gotovo istodobno s premijerom za američko tržište na AMC-u, u nedjelju 23. listopada.

Manje od tjedan dana od povratka serije na male ekrane, ne samo da smo uzbuđeni zbog osme sezone, nego smo i uvjereni da ćepremijera ove sezone zbog iščekivanja, našeg angažmana i broja obožavatelja biti najbolja dosada“, rekla je Sharon Tal Yguado, izvršna zamjenica direktora igranog programa FOX Networks Group-a.

Serija „Živi mrtvaci“ i dalje ruši sve rekorde gledanosti na FOX-u. Prošlogodišnja šesta sezona imala je impresivan rast gledanosti od 17% u odnosu na godinu prije, te porast dosega od čak 24%. Šesta sezona također je istodobno prikazivana na svih 125 FOX-ovih međunarodnih tržišta s premijerom koja je bila 12. listopada, čime je samo potvrđeno da je to „najbolja prva“ strategija emitiranja. Time je FOX ponovno potvrdio silan trud koji ulaže, kako bi gledateljima omogućio najbolje zabavne sadržaje prije svih ostalih.

O kanalu FOX

Kanal FOX je vodeći zabavni kanal televizijske kuće FOX International Channels, koji svojoj internacionalnoj publici garantira tzv. „najbolju prvu“ strategiju emitiranja televizijskog sadržaja. Brand „FOX“ uspješno parira serijama najbolje hollywoodske produkcije, a svojim gledateljima donosi različite žanrove televizijskog sadržaja koji uključuju: komediju, dramu, znanstvenu fantastiku, akciju i animirane filmove. Ekskluzivne i originalne serije kanala FOX su: „Simpsoni“, „Živi mrtvaci“, „Imperij“, „Kraljice vriska“, „Američka horror priča“, „Domovina“ i dr. Kanal FOX je dostupan kao linearni kanal i kroz FOX-ove Play aplikacije na 31 lokalnom jeziku u više od 255 milijuna domova, u 127 zemalja izvan SAD-a. Kao rezultat globalne sinergije, FOX je prvi razvio globalnu strategiju „dan i datum“ za ključne serije, te ostaje jedina internacionalna televizijska mreža koja je uspjela emitirati televizijske serije diljem svijeta u isto vrijeme kad i u SAD-u. Kanal FOX je sa emitiranjem krenuo u kolovozu 1993. godine.

Informacije o seriji