FOX najavljuje datum premijere 7. sezone serije „Živi mrtvaci“

FOX najavljuje datum premijere 7. sezone serije „Živi mrtvaci“

FOX NAJAVLJUJE MEĐUNARODNU PREMIJERU SEDME SEZONE SERIJE “ŽIVI MRTVACI” 24. LISTOPADA

Najpopularnija serija “na zahtjev” vraća se na FOX s međunarodnom premijerom sedme sezone koja će se emitirati samo nekoliko sati nakon emitiranja na kanalu AMC u SAD-u.

FOX, vodeći svjetski zabavni kanal i dio Fox Networks Group-a, najavljuje međunarodnu premijeru nove sezone “Živi mrtvaci” s početkom u ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Svoju međunarodnu premijeru hvaljena će drama doživjeti samo 24 sata nakon emitiranja na kananlu AMC u SAD-u i bit će emitirana 24. listopada na svim međunarodnim FOX kanalima u više od 125 zemalja.

Serija “Živi mrtvaci” potvrđena je kao najpopularnija serija “na zahtjev” na svijetu, te je u nedavnoj studiji industrije zabave dobila najveću globalnu prosječnu ocjenu u pogledu zahtjeva gledatelja. Šesta sezona adaptacije stripa Roberta Kirkmana ostvarila je globalno prosječno povećanje stope gledanosti od 37% u odnosu na prethodnu sezonu, te je postala mađunarodno najpopularnija FOX-ova serija.

FOX je prvi globalni zabavni kanal koji je počeo primjenjivati strategiju objave dana i datuma početka emitiranja s prvom sezonom “Živih mrtvaca”, a grupa ostaje jedina međunarodna postaja koja je u mogućnosti provoditi taj pristup na odgovarajućoj razini.

Kao i prethodne sezone, sedma sezona serije emitirat će se u dva dijela kako bi se pratio raspored emitiranja AMC-a – emitiranje prvih osam espizoda počinje 24. listopada, a posljednjih osam epizoda na ekrane se vraća u veljači 2017.

Kako bi oblilježio datum povratka, FOX je također objavio trailer nove sezone koji možete pogledati na Facebook

O SERIJI “ŽIVI MRTVACI

Serija je temeljena na seriji stripova Roberta Kirkmana koju je objavio Image Comics, te je posljednje četiri godine najgledanija serija za odrasle od 18 do 49 godina. Serija Živi mrtvaci priča priču o mjesecima i godinama koje slijede nakon apokalipse zombija, a prati grupu preživjelih u potrazi za sigurnim domom, koju predvodi policajac Rick Grimes. Izvršni producenti serije koju su kritičari proglasili istinskim fenomenom (Variety) su Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.

Informacije o seriji