NOVA SEZONA 18.6. UTORAK 22:00

NOVA SEZONA

18.6. UTORAK 22:00


TRAILER

ISTINA JE SAMO PITANJE PERSPEKTIVE

O SERIJI

SINOPSIS

Četvero pripadnika američkih specijalnih snaga i njihova prevoditeljica, Aïcha Konaté, su navodno ubijeni u zasjedi u Maliju. Time se odugovlači ugovor o nabavi u Washingtonu s malijskom vladom, od koje je država u državi značajno profitirala. Oni šalju svog operativca, Nathana Millera, čovjeka rastrganog između obitelji i dužnosti, da popravi situaciju. Međutim, slučaj se još više zakomplicira kada republikanska senatorica, Meaghan Sullivan, nasluti zataškavanje istine nakon pomnijeg istraživanja o smrtima.


Harry i Leyla, koji sada više nisu u igri, prisiljeni su umiješati se kada Leyla primi poziv u pomoć od Aïche, za koju su mislili da je mrtva, te sada moraju učiniti sve u njihovoj moći kako bi spriječili podmukli napredak u zločinačkoj mreži poznatoj kao država u državi.

SAZNAJ VIŠE

VIDEO

UPOZNAJ LIKOVE

GLUMAČKA POSTAVA

WALTON GOGGINS

KAO NATHAN MILLER

Miller sada radi u privatnom sektoru kao "Michael Clayton" i rješava probleme za državu u državi. Moralno ugrožen. Prepun mana. Započeo je svoj put vjerujući da radi pravu stvar - štiti svoju državu. Sada, više i nije baš siguran.

JOE DEMPSIE

KAO HARRY CLARKE

Britanac, u ranim 30-tim, nakon Teherana i neuspjeha njegovog oca da učini pravu stvar, povukao se u sebe. Napušten od Leyle, pobjegao je u Mali gdje radi u sektoru privatne zaštite. Napušten, sam i bez vjere.

KARIMA MCADAMS

KAO LEYLA TOUMI

Britansko-marokanskog podrijetla, u ranim 30-tim, napustila je jedinicu i sada radi kao konzultantica, ali mrzi svoj posao. Nedostaje joj uzbuđenje i akcija te bi napravila sve da to vrati.

ALISTAIR PETRIE

KAO GEORGE WHITE

Englez, u 50-tim, White je šef jedinice i čovjek stare škole MI6-a. Ima um šahista i čovjek je koji je navikao čitati sjene i tišinu. Ciničan je o svijetu u kojem djeluje, ali još uvijek ima vjeru u ideju "države". Tek ga treba pridobiti na stranu države u državi, ali korijen je već tamo.

UPOZNAJ LIKOVE

SVI LIKOVI

PRETHODNO U

SEZONA 1

SEZONA 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.