Zašto žene ubijaju

12+12+
© 2019 CBS Television Studios and Imagine Television Studios.
Zašto žene ubijaju

Sinopsis

"Zašto žene ubijaju" detaljno se bavi životima triju žena, koje žive u različitim desetljećima: kućanice iz '60-ih, pripadnicom visokog društva iz '80-ih i odvjetnicom iz 2018., koja se svaka na svoj način nosi s bračnom nevjerom. Uloga žene se promijenila, ali reakcija na izdaju nije.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Ubojstvo znači da ne moraš reći da ti je žao

  +

  Kuća Calif u Pasadeni mjesto je gdje promatramo tri desetljeća bračnih svađa. 1963, Beth Annin život brižne kućanice preokrenut je naglavačke kad sazna da joj je suprug Rob (Sam Jaeger) nevjeran. 1984. pripadnica visokog društva Simone zaslijepljena je velikom tajnom svog supruga Karla.

 • 2

  Rado bih te ubila, ali upravo sam oprala kosu

  +

  Obično rezervirana, Beth Ann pokušava začiniti svoj brak. Simone se obraća Naominom sinu Tommyju za utjehu kad sazna da Karl nije uspješno prikrio svoje preljubničke tragove. Eli je odradio nešto sa svog seksualnog popisa, ali veza između Taylor i Jade (Alexandra Daddario) je nešto više.

 • 3

  Ubio sam sve kao i on, ali unatrag i u visokim potpeticama

  +

  Beth Ann smišlja kako će Roba udaljiti od April, ali na kraju se zbližava s muževom ljubavnicom. Simone i Karly pokušavaju ostaviti dobar dojam na večeri, ali Tommy postaje ljubomoran. Taylor i Eli nalete na Jadeine bivše ljubavnike.

 • 4

  Uhvatiše me pri ubojstvu

  +

  Beth Ann razgovor s April dovodi do zanimljive večeri kod Robovog šefa. Tommy želi biti na čisto što se njegove veze sa Simone tiče, ali njezina kćer sve zakomplicira. Život u trojcu postaje nezgodan kad nalete na Jadeinog bivšeg dečka.

 • 5

  Poslije ubijanja, nema plakanja

  +

  Zbog prijateljstva s April, Beth Ann postaje zbunjena, iako počinje dobivati više Robove pozornosti. Zbog opasne situacije u kojoj su se ona i Tommy našli, Simone mora pozvati Karla u pomoć. Eli i Jade se povezuju kad mu ona pomaže s poslom.

 • 6

  Praktički smrtonosan u svakom pogledu

  +

  Beth Ann i Rob priređuju zabavu navečer u kući kako bi se predstavili susjedstvu.

 • 7

  Otkrih tajnu umorstva: najbolji prijatelji

  +

  Beth Ann je oduševljena kad Rob završi svoju aferu, ali taj je osjećaj kratkotrajan kad Beth Ann sazna da sve nije kako ona misli.

 • 8

  Ne raskida se brak zbog umorstva

  +

  Beth Ann regrutira Sheilu kako bi joj pomogla riješiti lažnu dijagnozu.

 • 9

  Pitam se zašto su ženske tako smrtonosne

  +

  Dok Beth Ann namjerava ukloniti April iz Robovog života, iznenađujući sukob otkriva tajnu koja će u potpunosti šokirati Beth Ann.

 • 10

  Ubij me kao da ti je posljednji put

  +

  Finale sezone. Ubiti ili biti ubijen, to je pitanje.