Za narod

Srijeda, 22:00

For the People © ABC Studios
Za narod

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 21 listopada u 16:10

  28 km od Roanokea (E03 - S01)

 2. Srijeda, 24 listopada u 22:00

  Fontana u knjižnici (E04 - S01)

 3. Četvrtak, 25 listopada u 12:00

  Fontana u knjižnici (E04 - S01)

Sinopsis

Priča je smještena u Savezni sud južnog okruga New Yorka i prati odvjetnike koji rade i za obranu i za tužiteljstvo na najvažnijim slučajevima u zemlji. Dok rade, njihovi privatni životi upliću se u posao.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Priča prati šest mladih odvjetnika koji rade na suprotnim stranama zakona na najvažnijim slučajevima u zemlji. Njihovi profesionalni i privatni životi se isprepliću, što dovodi do brojnih teških izazova.

 • 2

  Rahowa

  +

  Šest mladih odvjetnika želi se dokazati i odnijeti pobjedu u drugoj skupini slučajeva. Jay mora kontrolirati svoje osjećaje dok brani klijenta kontroverznih uverenja, a Sadnra dobiva važnu lekciju od gđe Krissman.

 • 3

  28 km od Roanokea

  +

  Sandra i Kate sukobljavaju se oko važnog slučaja u kojem je mlada žena optužena za odavanje povjerljivih informacija. Dok sud koristi modernu tehnologiju da izbjegne subjektivnost, Allison se trudi okrenuti slučaj u svoju i korist svoje klijentice.

  Sljedeće
  Nedjelja, 21 listopada u 16:10
  Na FOX Life
 • 4

  Fontana u knjižnici

  +

  Seth saznaje da su ljudi iz njegovog rodnog grada Lincolna u Nebraski zagonetno oboljeli i odlučuje preuzeti stvar u svoje ruke. Sandra, Jay i Allison pomažu Jill oko slučaja ubojstva. Svi su skeptični u vezi klijenta osim Jill.

  Sljedeće
  Srijeda, 24 listopada u 22:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Četvrtak, 25 listopada u 12:00
  Na FOX Life
 • 5

  Najbolji sudac na svijetu

  +

  Na raskrsnici svoje karijere, sudac Byrne dobiva slučaj koji zahtijeva neobičnu minimalnu kaznu. Allison brani šarmantnog klijenta u slučaju prevare, a Leonard razmišlja o pokretanju tužbe protiv političara.

  Sljedeće
  Srijeda, 31 listopada u 22:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Četvrtak, 1 studenog u 12:00
  Na FOX Life
 • 6

  Svi su superjunaci

  +

  Allison brani čovjeka optuženog za krađu pomoći žrtvama uragana protiv Celie Chavez. Sandra brani klijenta s drukčijim pogledom na stvarnost, a s druge strane Kate traži agent ATF-a za pravni savjet s neočekivanim osumnjičenikom.

  Sljedeće
  Srijeda, 7 studenog u 22:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Četvrtak, 8 studenog u 12:00
  Na FOX Life
 • 7

  Jeste li upoznali Leonarda Knoxa?

  +

  Leonard je prisiljen suočiti se sa starim nesigurnostima kada ga slučaj potakne na preispitivanje. Sandra se suočava sa Sethom koji diže optužnicu protiv odvažnog komičara, a Jay brani tenisača optuženog da je namjerno izgubio meč da pomogne treneru.

  Sljedeće
  Srijeda, 14 studenog u 22:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Četvrtak, 15 studenog u 12:00
  Na FOX Life
 • 8

  Kvragu

  +

  Prijateljstvo Jill i Rogera je na kušnji kad se sukobljavaju oko racije DEA zbog koje je ugrožen zatvorenik. Kate dobija slučaj s krijumčarenjem životinja pri kojemu je uginula panda. Jay se unosi u slučaj kada sazna da mu je otac bio žrtva prevare.

 • 9

  Izvanredne okolnosti.

  +

  Sandra se dodatno potrudila oko klijenta protiv FBI-ja i zatekne se neočekivanoj situaciji. Roger dodjeljuje Kate, Sethu i Rogeru vrlo osjetljiv slučaj nakon dojave da guverner New Yorka pokušava nezakonito prodati svoje mjesto.

 • 10

  +