Za narod

Pratite drugu sezonu samo na FOX Lifeu!

Sezona 2
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Četvrtak, 23 rujna u 01:40

  Izvanredne okolnosti. (E09 - S01)

 2. Petak, 24 rujna u 01:40

  To je ono što sam htjela reći (E10 - S01)

 3. Subota, 25 rujna u 01:55

  Početni udarac (E01 - S02)

Sinopsis

Serija smještena u Savezni sud Južnog distrikta New Yorka, poznat i kao Majčinski sud prati mlade odvjetnike tužiteljstva i obrane dok rade na najvažnijim slučajevima u zemlji, pri čemu im se isprepliću osobni životi.

Epizode

 • 1

  Početni udarac

  +

  Sandra uz pomoć novog istražitelja Teda brani tinejdžera čija je svađa na internetu dovela do policijske racije, a završila smrću senatora. Roger je odlučan kazniti ga najvećom kaznom i Kate tjera do krajnje granice.

  Sljedeće
  Subota, 25 rujna u 01:55
  Na FOX Life
 • 2

  Ovo je Amerika

  +

  Tina prkosno štiti dječaka čiji se otac, svjedok u Leonardovu slučaju, posvađao s agentima ICE-a, zbog čega bi ga mogli deportirati. Kate je odlučna u namjeri da Roger shvati koliko mu vrijedi.

  Sljedeće
  Utorak, 28 rujna u 01:40
  Na FOX Life
 • 3

  Minimalna trajna pravna edukacija

  +

  Seth je odlučan nedodirljivog međunarodnog diplomata izvesti pred sud kako bi napredovao iz općih zločina. Sandra radi na otmici i uvjerena je da je bila slučajna. Jay je siguran da promjena rute utječe na uspjeh u sudnici.

  Sljedeće
  Srijeda, 29 rujna u 01:40
  Na FOX Life
 • 4

  Veliki nepokretni objekt

  +

  Javni branitelji odlučni su dokazati nevinost mladića optuženog da je zadavio ženu. Tina i Sandra sukobljavaju se nakon uhićenja muškarca koji je prevozio dio tijela. Seth i Leonard se zbližavaju na konferenciji.

  Sljedeće
  Četvrtak, 30 rujna u 01:40
  Na FOX Life
 • 5

  Velika sretna obitelj

  +

  Sandra Kate potiče da prihvati slučaj protiv moćnog i poštovanog suca optuženog da je za novac osuđivao djecu. Sudac Bryne pozvan je kao svjedok te propituje svoju ulogu u sustavu i mora donijeti vrlo tešku odluku.

  Sljedeće
  Petak, 1 listopada u 01:40
  Na FOX Life
 • 6

  Ovdje ti je mjesto

  +

  Leonard se s jednim od najboljih parničara u državi sukobljava u slučaju zbog kojeg će propitati svoje stavove o rasi i povlaštenosti. Jay se prvi put bavi drogom, ali mora surađivati s nekonvencionalnim odvjetnikom.

  Sljedeće
  Subota, 2 listopada u 01:55
  Na FOX Life
 • 7

  Boksač

  +

  Sandra zastupa beskućnika optuženog za neovlašteni boravak u nacionalnom parku. Kasnije posumnja da se bavio ozbiljnijim prijestupima te Teda moli da joj pomogne istražiti.

  Sljedeće
  Utorak, 5 listopada u 01:40
  Na FOX Life
 • 8

  Moralni utjecaj

  +

  Allison brani muškarca uhićenog zbog ilegalne prodaje cigareta te ga je odlučna izbaviti bez jamčevine. Sudac Byrne je uzbuđen što će biti porotnik, ali uskoro ga grubo otrijezni realnost cijelog postupka.

  Sljedeće
  Srijeda, 6 listopada u 01:40
  Na FOX Life
 • 9

  Tko smo mi?

  +

  Odnos Sandre i Kate je na kušnji jer su na suprotnim stranama razvikane pljačke banke. Alison pomaže Jayu koji ratnog veterana brani nekonvencionalnim metodama. Tina Rogera savjetuje o vezi s Jill.

  Sljedeće
  Četvrtak, 7 listopada u 01:40
  Na FOX Life
 • 10

  Izbor

  +

  Na dan izbora, Jay traži pomoć od Kate i ekipe nakon što su njegovi roditelji i ostali glasači zastrašivani na svom biračkom mjestu.

  Sljedeće
  Petak, 8 listopada u 01:40
  Na FOX Life