Will i Grace

12+12+
© 2020 NBCUniversal All Rights Reserved
Will i Grace

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 4 veljače u 04:50

  Vrijeme je (E18 - S11)

Sinopsis

U oproštajnoj sezoni legendarne serije Jack se prilagođava bračnom životu, Will se hrva s vezom na daljinu, Grace se vraća s prijelomnim vijestima, a Karen je izravna kao i inače. Neka se fanovi pripreme na salve smijeha!

Epizode

 • 1

  Jedi, moli, voli, telefonski, seks

  +

  Grace se vraća iz Europe kao nova žena, no značajne vijesti ugase joj elan. Karen poučava Willa kako poboljšati seks telefonom i nehotice dobije priznanje da želi obitelj s McCoyjem. Jack se na dvorišnoj rasprodaji diskretno otarasi Estefanova sata.

 • 2

  Pappa Mia

  +

  Kad Grace prizna kako nije sigurna tko je otac njene bebe, Karen orkestrira Mamma Mia igrokaz s mogućim očevima. Will brine što će biti ako mu sin nije kao on i angažira Jacka da mu pomogne pripremiti se.

 • 3

  S neprijateljima poput ovih

  +

  Will konačno otkriva kako da uzvrati Jacku za godine izrugivanja njegovoj frizuri. Grace je odlučna dokazati gđi Timmer da je dovoljno snažna za izazove samohrane majke. Stan poziva Karen na partiju pokera. Spremna je na borbu protiv njegovog brata.

 • 4

  Pile ili donator jaja

  +

  Will i Grace natječu se dokazati čiji je postupak dobijanja djeteta teži. Jack pomaže Karen dokazati Danleyu Walkeru da će biti kompetentna vlasnica bejzbolskog tima. Na kraju shvati da bi stara poznanica Amy mogla biti baš ona pomoć koju treba.

 • 5

  Panda za tugu

  +

  Po raskidu Willa i McCoy, Debra i Jack unajmljuju Pandu za tugu da pomogne Willu zaliječiti bol. Karen je posve obuzeta svojim bejzbolskim timom pa Grace pomisli da ju treba otpustiti kako bi je oslobodila.

 • 6

  Trema pred nastup

  +

  Odlučan i sam postati otac, Will susreće potencijalnog surogata; kako bi ušla u AnnieCon, Grace glumi prethodno slavnu Annie.

 • 7

  Kakvo smetlište

  +

  Grace i njen susjed daju svojoj romanci drugu priliku; međutim, neugodan incident izlaže opasnosti njen odnos i njeno dostojanstvo. Will presuđuje kako je došao čas da Jack odraste pa mu ukida džeparac.

 • 8

  Laži i šaputanja

  +

  Larry upozori Willa i Grace na pristupni proces za elitnu školu koju žele da njihova djeca pohađaju, a ovi upnu dokazati da su im djeca i bolji kandidati. Jack stvori problem između Karen i njezinog udvarača.

 • 9

  Dvokrilac

  +

  Will i Grace odluče intervenirati kad otkriju da njena nećakinja izlazi s biseksualnim čovjekom. Jacku muž dopusti spavati sa svojim izabranikom. Karen se trudi prilagoditi kad im asistent nabavi karte za ekonomsku klasu.

 • 10

  O miševima i ljudima

  +

  Marilyn radi Grace iza leđa da je spoji s parom koji želi usvojiti njenu bebu. Will pomaže Karen s noćnom morom PR-a; Jack i Estefan poduzimaju baš sve kako bi se otarasili miša.

 • 11

  Grbavo slijetanje

  +

  Grace i susjed joj James daju svojem odnosu još jednu priliku, ali kad je on pozove na svoj posao u akvariju, Grace mu ugrozi i posao i ribe. Jack vodi Willa na neočekivano mjesto za smirivanje živaca – u crkvu.

 • 11

  Grbavo slijetanje

  +

  Grace i susjed joj James daju svojem odnosu još jednu priliku, ali kad je on pozove na svoj posao u akvariju, Grace mu ugrozi i posao i ribe. Jack vodi Willa na neočekivano mjesto za smirivanje živaca – u crkvu.

 • 12

  Prljavi Phil, dio I

  +

  Karen upoznaje Willa i Grace s novom ljubavi svog života. Kad Miss Coco Peru povjeri Jacku da zatvara svoj bar, Estefan ohrabruje Jacka da mu postane novi vlasnik.

 • 14

  Miljenik

  +

  Jack pomaže Karen ušuljati se u župni dvor da pronađe svoj prsten. Oboje se zaprepaste kad ga ugledaju na ruci Stanove nove djevojke. Dok ugošćuju Willovu zamjenu, Will i Grace postaju starcima, a zakleli su se da nikad neće.

 • 15

  Broadwayske granice

  +

  Will obvezuje dr. DiLorenza da ode na namješteni spoj kako bi mogao špijunirati njegovog surogata. Grace se muči probušiti balon koji pokazuje spol. Karen je rastrgana između proslave titule svoga tima i pomaganja Jacku oko audicije za Broadway.

 • 16

  Volimo Lucy

  +

  Will tvrdi da je život s Grace kao život Ricky s Lucy. Kad Karen i Jack to čuju, oboje ustvrde da su oni Lucy u skupini. Grace, Karen i Jack se svi zamišljaju kao Lucy, s Willom kao Rickyjem za sve njih.

 • 17

  Nova kolijevka

  +

  Karen proslavlja osvojeno prvenstvo svoga bejzbolskog tima. Will i Grace odlaze u otvorenu kuću, što dovede do razgovora o aranžmanu njihova budućeg života. Jack treba odlučiti želi li ostati u gradu i ići za svojim snovima.

 • 18

  Vrijeme je

  +

  Will je odlučan ne prepuštati se uspomenama na život u gradu i o svojoj bivšoj. Grace dobija lažne trudove. Karen se trudi zaključiti priču s bivšim mužem. Jackov san o klanjanju na pozornici Broadwaya postaje mogućnost.

  Sljedeće
  Subota, 4 veljače u 04:50
  12+12+
  Na FOX Life