Vraške sluškinje

12+12+
Vraške sluškinje

Sinopsis

Serija prati skupinu bliskih prijateljica koje spaja posao sluškinja i njihove napore da se prilagode svijetu punom melodrame njihovih poslodavaca.

Epizode

 • 1

  Opet čišćenje

  +

  Ljudski životi promijenit će se zauvijek nakon eksplozije u kući Powell.

 • 2

  Čišćenje prašine

  +

  Rosie je upetljana u ubojstvo na Beverly Hillsu. Marisol saznaje nešto o Genevieve. Carmen se brine o tome može li kontrolirati Danielu. Zoili je nelagodno kad sazna da njezin susjed ima preblizak odnos sa svojom majkom. Evelyn želi ostaviti Adriana.

 • 3

  Rat i mast

  +

  Genevievein rat protiv Marisol dolazi do nove razine. Carmen se pokušava sprijateljiti s Danielom. Razvija se Zoilina veza s Frances. Adrian oduzima Evelynin novac i koči joj planove da se rastane. Rosie i Jesse imaju novog posjetitelja.

 • 4

  Čišćenje s neprijateljem

  +

  Marisol se mora nositi s novom cimericom. Veza Daniele i Carmen mijenja se kad dođe neočekivani posjetitelj. Zoili namještaju spoj naslijepo, a Genevieve pronalazi novog prijatelja. Raste Rosiena sumnja u prljavu igru.

 • 5

  Vrijeme za istinu

  +

  Rosie se izlaže riziku u pokušaju da dokaže Spencerovu nevinost; Danni traži utjehu od Jesseja izbjegavajući Carmen; Marisol zatraži pomoć od Evelyn nakon što je Peter pozove na svečani bal, a Zoila pokušava učiniti Kylie ljubomornom.

 • 6

  Sluškinja koja je znala previše

  +

  Rosie zamoli Genevieve za pomoć oko istrage Perijeva ubojstva, no situacija postaje sve opasnija. U međuvremenu, Marisol se sukobi sa svojom direktoricom, Carmen se na audiciji pretvara da je Dannie; Kylie donosi tešku odluku, Evelyn ima novog dečka.

 • 7

  Krv, znoj i mrlje

  +

  Rosie otkrije jednu od Perijevih najdubljih tajni; Evelyn prevari Carmen za vlastitu korist; Marisol teško podnosi Peterovu odsutnost; Genevieve se natječe za Zoilinu pozornost. U međuvremenu, Carmen se upusti u novu vezu.

 • 8

  Vidjela sam sjaj

  +

  "Carmen je zaglavila u kućanstvu Powellovih; Genevieve se upleće u Marisolin ljubavni život, a Rosie je sve bliže tomu da otkrije Perijeva ubojicu nakon Shannonina priznanja. "

 • 9

  Puno buke oko laštenja

  +

  Marisol otkrije tajnu iz Genevieveine prošlosti koja bi mogla dovesti do Perijeva ubojice. Zoila pokušava uskladiti ljubavni život i zahtjeve novog šefa istodobno pomažući Rosie da istraži Krug. Spence pomaže Rosie oko Miguelova ponašanja u školi.

 • 10

  Blato i kazna

  +

  Zoila otkrije veliku tajnu koja napokon pomogne Roise da otkrije tajnu o Perijevu ubojstvu. Carmen i Danni zateknu se u opasnoj situaciji. Genevieve ima novog prijatelja, a Marisol pokuša razriješiti situaciju s Peterom.