Vesele raspuštenice

Nedjelja, 22:55

12+12+
Girlfriends’ Guide to Divorce © 2014 Universal Network Television LLC. All Rights Reserved.
Vesele raspuštenice

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 24 lipnja u 22:55

  Pravilo 155: Odaberi mađioničara (E06 - S04)

 2. Ponedjeljak, 25 lipnja u 04:25

  Pravilo 155: Odaberi mađioničara (E06 - S04)

 3. Utorak, 10 srpnja u 18:00

  Pravilo 23: Nikad ne laži djeci (E01 - S01)

Sinopsis

Autorica serije knjiga za samopomoć taji svoju rastavu i počinje se upoznavati sa životom samice u L. A.-u. Počinje slušati sve više savjeta svojih rastavljenih prijateljica, to vodi do nekih neočekivanih iskustava koja će joj promijeniti život.

Epizode

 • 1

  Pravilo 776: Mačka je uvijek na krovu

  +

  Abby i Barbara traže istaknute korisnike kako bi promovirale svoju novu internetsku stranicu. Jo ide do kraja sa svojim tajnim sparing-partnerom. Delia prihvaća ozbiljan slučaj za svog klijenta. Phoebe oprezno navigira životom u dva društvena kruga.

 • 2

  Pravilo 10: Samo preživi

  +

  Abby i Barbara sukobljavaju se zbog financijskih odluka. Abby razmišlja o staroj ljubavi, ali savjetuje kćeri da se ne seksa s novim dečkom. Phoebe mora razmisliti o prioritetima. Veza Delije i Paula prelazi na novu razinu. Jo se suočava s Albertom.

 • 3

  Pravilo 706: Neka jedu kolačiće

  +

  Abby mora otići iz grada zbog obiteljske krize i ostaviti Barbaru da sama donosi teške odluke. Jo i Delia pokušavaju si skriti svoja saznanja. Phoebe ne može naći posao pa razmišlja o promjenama u životu.

 • 4

  Pravilo 49: Neka sjaji

  +

  Djevojke se okupljaju oko Abby dok ona planira majčin pogreb. Abbyn brat povezuje se s Phoebe. Delia i Jo nastavljaju se svađati oko Alberta. Neočekivana bivša ljubav vraća se Abby.

 • 5

  Pravilo 930: Planiraj nove planove

  +

  Abby se vraća u Lady Parts, ali ne sviđaju joj se promjene. Phoebe održava rasprodaju. Jo upoznaje Alberta sa Zooey. Abbyn otac ostaje sam i uzrokuje katastrofu.

 • 6

  Pravilo 155: Odaberi mađioničara

  +

  Abby ne zna što učiniti s ocem dok spašava poslovni odnos s Barbarom. Jo donosi impulzivnu odluku koja će utjecati na posao i vezu. Phoebe smišlja kako zaraditi iznajmljivanjem kuće, ali iznenađuje je netko iz prošlosti. Deliju čeka težak ispit.

  Sljedeće
  Nedjelja, 24 lipnja u 22:55
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 25 lipnja u 04:25
  12+12+
  Na FOX Life