Vesele raspuštenice

12+12+
Girlfriend's Guide to Divorce © 2014 Universal Network Television LLC. All Rights Reserved.
Vesele raspuštenice

Sinopsis

Abby McCarthy (Lisa Edelstein) i njezine prijateljice vratile su se, u petoj i posljednjoj sezoni ove hvaljene dramske komedije. Abbyna veza s Mikeom (James Lesure) nastavlja se zahuktavati, ali spajanje njihovih dviju obitelji nije tako jednostavno.

Epizode

 • 1

  Rule #73: Zakorači i ponovi

  +

  Na otmjenom događaju, Abby i djevojke prisjećaju se svojih borbi i pobjeda u proteklih šest mjeseci. Abby daje Mikeu zanimljivu ponudu. Barbara spušta stražu s bivšim suprugom Leonom (Aaron D. Spears). Delia dobiva dobre i loše vijesti.

 • 2

  Rule #149: Ne jedi žuti snijeg

  +

  Abby i Jake upadaju u stare obrasce sukoba kada Jakeu smeta što se Mike useljava kod Abby. Albert planira rođendansku zabavu za Jo, koja je prekinuta posjetom Joine bivše svekrve Meryl Frumpkis (Talia Shire). Phoebe upozna Tonyja s prijateljima.

 • 3

  97. pravilo: U dupe se bode dvoje

  +

  Abby je čvrsto odlučila spojiti obitelji Brady i McCarthy, no Mikeov novi putni raspored izaziva ozbiljne probleme. Phoebe se vraća spojevima preko interneta. Barbara se suočava s bivšim mužem i sestrom.

 • 4

  63. pravilo: Maraton, a ne sprint

  +

  Abby i Colette, Mikeova bivša žena, sukobljavaju se oko granica. Jo i Frumpkis bave se hitnim obitejskim slučajem. Delia se nakon loših vijesti oko oplodnje zbližava s Tonyjem. Phoebe neočekivano privlači zagonetni novi znanac.

 • 5

  303. pravilo: Spali do temelja

  +

  Colette se preselila u Sacramento pa Abby mora glumiti maćehu. Delia tvrdi da je oplodnja uspjela, ali Phoebe zaključuje da je dijete Tonyjevo. Jo Albertu napokon priznanje da je poljubila Frumpkisa. Phoebe riskira s Tess. Abby si mora priznati istinu o vezi s Mikeom.

 • 6

  1. pravilo: Zdravica mora biti kratka

  +

  Kći joj kreće na koledž, a Barbara u New York i Abby se mora suočiti s budućnosti i nepoznanicama. Hoće li dobiti sretan završetak? Phoebe se boji da će ljubav s Tess puknuti i prije početka. Delia mora odlučiti što će s neočekivanom trudnoćom.