Tijelo za osvetu s Khloe Kardashian

Osveta ostavljenih!

Sezona 3
00:30

Sinopsis

Svi znamo kako je kad nas odbiju, ne primjećuju i ne cijene. Ova emisija svima ostavljenima, otpuštenima i ignoriranima daje priliku za osvetom. U suradnji s trenerima, nutricionistima i stilistima, prezreni dobivaju makeover.

Epizode

 • 1

  Voli me zbog mene

  +

  Ove sezone Khloe suosjeća s natjecateljima koji idu na dijetu jer im se ona pridružuje. Samo tri mjeseca nakon rođenja kćeri True se vraća i dijeli svoju priču s mamom Kris.

 • 2

  Blizanci i zlostavljani brat

  +

  Nakon što su izgubile oba roditelja, blizanke Ashley i Amber su se okrenule hrani. Nakon što ih je spojila s trenerom Lukeom Miltonom i novom obitelji u Trainingmateu gdje im Luke pokazuje kako da vrate svoje zdravlje.

 • 3

  Postati Amy i Od žgoljave do snažne

  +

  Amy je shvatila da ima problem kad su ona i njezina kći zbog njezine veličine izbaćene iz zabavnog parka. Uz pomoć Khloe i trenera Gunnara Petersona, Amy se može prestati skrivati iza svoje težine i učiniti svoju kćer ponosnom.

 • 4

  Gladni ljubavi i Borac

  +

  Kay nema sreće u ljubavi otkako ju je muž ostavio samo dva tjedna nakon gubitka njihovog nerođenog djeteta. Hrana joj je postala utjeha, ali se nada da će uz pomoć Khloe i trenerice Nicole Winhoffer zacijeliti rane i ponovno se zaljubiti.

 • 5

  Udovica i holivudski direktor

  +

  Nakon što je u prometnoj nesreći prije dvije godine izgubila ljubav svog života, Carolina se udebljala 15 kg. Khloe ju je spojila s trenericom Latrealom Mitchell koja joj je pomogla da se oslobodi boli i kilograma i učini svog pokojnog muža ponosnim.

 • 6

  Emocionalno prejedanje i Plesač

  +

  Hayley je cijeli život živjela u strahu od oca te je utjehu tražila u hrani. Khloe ju je spojila s trenerom Coreyjem Callietom. Nada se da će smršaviti i uspjeti se suočiti s ocem.

 • 7

  Samohrana majka i razočarana kći

  +

  Kad je bila u 8. mjesecu trudnoće, Terra je saznala da ju dečko vara, zbog čega je tugu utapala u hrani. Khloe ju je spojila s trenericom Autumn Calabrese te se nada da će povratiti samopouzdanje i zaboraviti patnju iz prošlih veza.

 • 8

  Dvojac mama i kći i Ovisnik o šećeru

  +

  Nakon što se suočila sa svojom prošlosti., Allison iz 2. sezone dolazi po drugu priliku. Ovog puta je povela mamu Kim da joj se pridruži u skidanju prekomjerne težine. Ponovno ju je spojila s trenericom Latrealom Mitchell.