Shep traži ljubav

Shep traži ljubav

Sinopsis

Ova nova reality serija prati zvijezdu "Southern Charma" i poželjnog neženju Sheparda "Shepa" Rosea, dok kreće na putovanje po zemlji kako bi pronašao pravu ljubav.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Zaljubljeni Shepspeare

  +

  Shepova potraga za istinskom ljubavi odvela ga je na drugi kraj zemlje, kako bi upoznao buduću gđu Rose. No, nije zlato sve što sja, pa Shep pronalazi ljubavi s frizerkom za pse, objavljuje pjesničku pravdu neželjenom gostu i čini pogrešan korak kad mu Landon upadne na spoj.

 • 2

  Dvostruka nevolja

  +

  Shep traži djevojku po cijeloj državi. Zagrize više nego što može probaviti na neobičnm dvostrukom spoju.

 • 3

  Klub Shepardovih supruga

  +

  Shep završava svoje napornno putovanje ljubavi i konačno vidi obzor, kada pozove nekoliko dama natrag u Charleston sa sobom.

 • 4

  Nepozvani na zabavi

  +

  Shep ima pune ruke posla pokušavajući zadržati svih pet žena sretnima, a kad se pojavi gost iznenađenja, u kući postaje još napetije.

 • 5

  Zbogom, dušo

  +

  Shep čini sve kako bi impresionirao Bellu na njihovom romantičnom spoju. U međuvremenu, s neizbježnim izbacivanjima koja opterećuju ovog južnjačkog gospodina, Shep podiže igru na novu razinu, kako bi pronašao "onu pravu".

 • 6

  Trenutak istine

  +

  Shepovo putovanje da pronađe ljubav bliži se kraju i ovaj šarmantni Charlestonac izgubljeniji je nego ikad. Ostale su još dvije dvije lijepe dame, a Shep se okreće svojim korijenima za savjet.