Savršeno suglasje

© 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Savršeno suglasje

Sinopsis

Arthur Cochran, bivši profesor glazbe s Princetona, posve slučajno naleti na probu zbora crkve u melenom gradu i pronađe skupinu pjevača neskladnih na više nego jedan način.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Bivši profesor glazbe s Princetona Arthur Cochran naleti na probu crkvenog zbora u gradiću i skupinu pjevača nesuglasnih na više načina. Iako krajnje različiti, Arthur i kohorta možda si mogu pomoći pronaći malo sreće, baš kad je najviše trebaju.

 • 2

  Festival vilica

  +

  Arthur prkosi lokalnim običajima, a zbor trpi posljedice njegove grubosti. Za Cashino dobro Ginny se zaklinje ne govoriti ništa loše o Wayneu.

 • 3

  Nema vremena za gubitnike

  +

  Arthur pomaže Ginny savladati strah od pozornice. U međuvremenu, velečasni Jax se nađe između dvije vatre u svađi Waynea i Dwaynea.

 • 4

  Sezona lova

  +

  Pred Arthurom je pobuna u zboru. Odluči, protiv Ginnyna savjeta, zakačiti se s Adamsom, alfom, na godišnjem lovu na jelene. Wayne vodi Casha u prvi lov da ga pouči kako biti muško, ali Dwayne pokaže prijatelju da ima još načina za pokazati muškost.

 • 5

  Elektrificirajuće!

  +

  Arthur se bavi Jeaninim ocem koji obitelji želi oduzeti kuću na lađi. Velečasni Jax vodi "Noć samaca" na kojoj Ginny i Dwayne konačno rješavaju ogroman, stalno izbjegavani problem u svojoj vezi.

 • 6

  Hale-bu-ja

  +

  Ginny se trudi ući u svoju novu rukovodeću ulogu na poslu. Arthur joj pomaže savladati strah od neadekvatnosti. Kad se Dwayne povuče iz dugovječne tradicije Noći vještica, Wayne se uplaši da se počinju razilaziti.

 • 7

  Tjedan rivalstva

  +

  Kad otac Magnus pozove Drugi prvi zbor pjevati u Crkvi stalne zahvalnosti, Arthur odluči zvučati bolje nego ikad, iz inata. Ali kad zboru dometne novu pjevačicu – ženu iz Ginnyne prošlosti – ova se pita kako će opstati s članom zbora kojeg mrzi.

 • 8

  Na bilo koji ponedjeljak

  +

  Velečasni Jax zamoli Arthura da pripazi na crkvu. Župljani mu dolaze sa svojim sve većim problemima, pa pomisli da će im najbolje pomoći svojim razumom, a ne crkvenim načinima. Jax zamoli i Waynea da iz bolnice pokupi luckastu Adams.

 • 9

  Dan nezahvalnosti

  +

  Jax dobije Arthura da se pridruži progresivnoj večeri zbora na Dan zahvalnosti i njuška po kućama članova tražeći nestalu stvar. Adams poziva na večeru pristalog građevinca, namještajući mu Ginny, no nešto drugo mu je na umu.

 • 10

  Čestit Jaxić

  +

  Velečasnom Jaxu u posjet dolaze karizmatični roditelji, a Arthur mu pomaže nadići osjećaj da cijeloga života živi u njihovoj sjeni i ohrabruje ga da prihvati svoje propovijedi za zajednički božićni nastup. Ginny and Wayne se odlučuju za tajnu aferu.

 • 11

  Znati kada treba otići

  +

  Na godišnjoj svečanosti Conley Forksa sudac Arthur trudi se ne favorizirati Cash, usprkos Ginnynom pritisku. Velečasni Jax pita se ne bi li Adams trebala nešto reći povodom nimalo laskavih glasina o kraju svoga braka.

 • 12

  Slav-o-pjev

  +

  Tate, kolega s Princetona, iznenadi Arhura posjetom i potakne ga preispitati svoj život u Conley Forku. Zbor drži Slav-o-pjev, cjelonoćno pjevanje, da prikupi novac za regionalna natjecanja. Ginny se trudi dokazati da zbor nije ovisan o Arthuru.

 • 13

  Regionali

  +

  Na regionalnom natjecanju zborova Arthur uživa u prilici da uzvrati starom rivalu Magnusu. Iznenadna ponuda za posao, tjera Ginny da sumnja u svoju vrijednost. Adams odlaže svoju prošlost uz još vrlo živog preminulog muža i kreće dalje.