Samohrani roditelji

12+12+

Ponedjeljak, 22:55

Gledajte Samohrane roditelje!

00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 27 siječnja u 16:10

  Osvoji ručak s Willom Cooperom iz Kzopa (E19 - S01)

 2. Ponedjeljak, 27 siječnja u 16:35

  Kiša krvi (E20 - S01)

 3. Ponedjeljak, 27 siječnja u 22:55

  Joust! (E21 - S01)

Sinopsis

Skupina samohranih roditelja okuplja se radi potpore u odgoju djece i teškoćama oko novih veza.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Angie, Douglas, Poppy i Miggy samohranog roditelja Willa Coopera, koji se pogubio odgajajući Sophie, uče da dobar roditelj ne mora žrtvovati cijeli svoj identitet.

 • 2

  Spremni za prespavanac

  +

  Douglas je domaćin subotnjeg dječjeg prespavanca, što Will koristi kako bi se s njim zbližio. Angie i Graham se bore sa strahom od prespavanca. Poppy Miggyju pomaže u traženju posla.

 • 3

  Bio jedan zamorac

  +

  Vidjevši kako smrt zamorca Douglasa i blizance gotovo da i nije pogodila, Poppy Douglasa potiče da prestanu potiskivati osjećaje. Angie je ljubomorna što su se Graham i Will zbližili.

 • 4

  Beyonce iz kasnije faze

  +

  Prekorivši Miggyja što ne može malom Jacku odrediti ritam spavanja, Angie i Douglas se natječu tko bebu može naučiti u jednu noć. Miggy preuzima čuvanje djece, što rezultira zabavom.

 • 5

  Političar, mason, znanstvenik, humorist i diplomat Ben Franklin

  +

  Will je tužan što Sophie ne želi strku za Dan vještica i što je pozvala dečka. Poppy i blizanci Douglasa uvjeravaju da obuče blesavi kostim. Douglas pristane i sretne ženu iz svojih snova.

 • 6

  Salata

  +

  Will je kliknuo s pedijatricom Angie i Grahama, dr. Dewan, no Angie je zabrinuta da Graham zbog toga neće dospjeti na popis za cjepivo protiv gripe. Douglas u bunilo Roryju priznaje da mu se sviđa Poppy.

 • 7

  Zovu me doktor Biscuits!

  +

  Graham u školskom “Briljantinu” glumi glavnu, a Rory sporedu ulogu pa Poppy i Angie učiteljicu drame, dr. Biscuits, mole da uvede promjene. Will još nije spreman Sophie reći da se viđa s dr. Dewan pa joj laže.

 • 8

  Zvijer

  +

  Will Angie potiče da na tečaju gitare obnovi strast prema heavy metalu, a Angie insistira da se Will vrati na teren i oluji izvještava o vremenu. Ostali se bave svojim romansama.

 • 9

  Bijela kuća Ronalda Reagana

  +

  Will novu ljubav angažira da mu pomogne oko planiranja druženja roditelja prvašića. Douglas se želi osvetiti suparničkom dermatologu za kojega je uvjeren da mu je ukrao skupocjeno naliv-pero.

 • 10

  Čarobna kutija

  +

  Owen na Badnjak Angie neočekivano donese dar pa Angie žurno angažira Willa da joj pomogne u potrazi za darom za Owena. Pritom otkriva da Willu ne ide odabir dobrih darova. Graham počinje sumnjati u Djeda Mraza.

 • 11

  Ona neuhvatljiva Zazz

  +

  Vill se odlučuje prijaviti za posao iz snova, meteorologa, ali kako bi uspio potrebna mu je pomoć Miggyja, Poppy i Sophije kako bi pronašao prikladan način ponašanja.

 • 12

  Posljednji poziv na roditeljski bus

  +

  Kada se Willova bivša, Maya, iznenada pojavi na Sophijinom rođendanu, Will je ljut što je podcijenila njegova pravila sa Sophijom. Angie pokušava pomoći Willu tako što organizira ženski tulum u njenom stanu i daje savjete o zajedničkom roditeljstvu.

 • 13

  Graham D'Amato: Vrući ručak

  +

  Will se želi pomiriti s Miom, ali kako im se odnos razvija shvaća da mora birati između "normalne" obitelji koju je oduvijek priželjkivao i nove obitelji koju ima s Angie, Poppy, Miggyjem, Douglasom i djecom.

 • 14

  Šupa

  +

  Douglas shvaća da je Amy matematički genij i iznenađen je koliko vremena mora provesti sa svojim kćerima. Emma se na kraju seli u njihovu šupu kako bi dobila malo mira od Amy. U međuvremenu, Graham pronalazi novog prijatelja u školi.

 • 15

  Pljačka papirne industrije

  +

  Douglas pristaje čuvati djecu na Dan zaljubljenih, ali kada se Graham nađe u uzbuni za Valentinovo i Veliki Red se pojavi nenajavljen, Douglas i Veliki Red se udružuju da pomognu Grahamu. U međuvremenu, Will i Miggy slave dan ljubavi i prijateljstva.

 • 16

  Vražji John Stamos

  +

  Kada Poppyn bivši suprug, Ron uđe u ozbiljnu vezu s djevojkom, Poppy se mora nositi s realnošću, da će njeno dijete odgajati druga žena. Tajna izlazi na vidjelo da se Sophiji sviđa Graham što izaziva probleme.

 • 17

  Miggyjevo ljeto

  +

  Vidjevši da će beba Jack prohodati, Miggy se osjeća starim i odlučuje vratiti mladost pa organizira epski tulum. Kada tulum ne ide po planu, on inzistira da Poppy i Douglas ostanu da mu pomognu.

 • 18

  Ogrtač seksualne neodoljivosti

  +

  U palači neženja, Chris Harrison daje savjete iznerviranoj Poppy i Angie u namjeri da im vrati vjeru u ljubav i sretne završetke. U međuvremenu, Will spašava jedno dijete u školi od ozljede na igralištu.

 • 19

  Osvoji ručak s Willom Cooperom iz Kzopa

  +

  Nitko nije dao ponudu za "Ručak s Willom Cooperom iz KZOPa" na školskoj aukciji i Poppy i Sophie angažiraju Dr. Biscuitsa da da ponudu za Willa i glumi njegovog najvećeg obožavatelja. Douglas pokušava naučiti Andi kako da troši manje i bude financijski odgovorna.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 27 siječnja u 16:10
  12+12+
  Na FOX Life
 • 20

  Kiša krvi

  +

  Kako bi proslavili Angiein 30. rođendan, Will organizira zabavu po uzoru na "Ozzfest", koji je ona propustila u svojim 20-tima. Angie smatra da je Owen isplanirao iznenađenje i situacija postaje neugodna.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 27 siječnja u 16:35
  12+12+
  Na FOX Life
 • 21

  Joust!

  +

  Angie i Will počinju gledati seriju "Joust!",ali kada Will počne izlaziti s nekim, on prestaje gledati televiziju što ljuti Angie. Poppy i Douglas se zbližavaju dok rade na Roriejevoj kampanji za predsjednika razreda.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 27 siječnja u 22:55
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 28 siječnja u 16:10
  12+12+
  Na FOX Life
 • 22

  Svemirski kamp Lancea Bassa

  +

  Will je shvatio da je zaboravio poslati Sophiein depozit za Svemirski kamp i mora šarmirati vlasnika kampa, Lancea Bassa. Baka blizanaca dolazi tražiti da provede više vremena s unucima tijekom ljeta. To ljuti Douglasa. Poppy se bori sa starim osjećajima prema bivšem.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 27 siječnja u 23:20
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 28 siječnja u 16:35
  12+12+
  Na FOX Life
 • 23

  Kečap

  +

  Nakon što je saznao da Angein bivši, Derek, živi blizu kampa, Will nagovara Angie da se suoči s njim što ju je napustio dok je bila trudna. To dovodi do svađe između sve troje. Poppy razmatra u koga je zaljubljena.

  Sljedeće
  Utorak, 28 siječnja u 22:55
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Srijeda, 29 siječnja u 16:10
  12+12+
  Na FOX Life