Riverdale

Subota, 23:50

12+12+
Riverdale

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 21 rujna u 06:00

  30. poglavlje: Omča se steže (E17 - S02)

 2. Subota, 21 rujna u 11:10

  31. poglavlje: Noć koja se pamti (E18 - S02)

 3. Subota, 21 rujna u 23:50

  31. poglavlje: Noć koja se pamti (E18 - S02)

Sinopsis

U prvoj sezoni serije likovi su se oporavljali od smrti zlatnog dečka Jasona Blossoma. Ako je istraga ubojstva Jasona Blossoma otkrila sluzavu unutrašnjost ispod površine Riverdalea, ubojstvo Freda Andrewsa čitav bi grad moglo potopiti u tamu.

Epizode

 • 1

  14. poglavlje: Poljubac prije smrti

  +

  Fredu život visi o koncu nakon pucnjave u Popovoj zalogajnici i Archie se bori s emotivnim posljedicama onog što je vidio. Veronica odlučuje podržati Archieja i saznaje da je njezin otac Hiram stigao ranije u Rivendale.

 • 2

  15. poglavlje: Noćni sokol

  +

  Napadač je još u bijegu i stavnovnici Riverdalea su na rubu. Betty odlučuje spasiti zalogajnicu kad čuje da bi je mogli zatvoriti. Ekipa se počinje brinuti za Archieja nakon što se počne čudno ponašati.

 • 3

  16. poglavlje: Promatrač u šumi

  +

  Očajan zbog izostanka hvatanja očeva napadača Archie uzima stvar u svoje ruke kako bi napadaču poslao poruku. Veronika je oduševljena što Hiramov novi početak znači da će ga moći predstaviti prijateljima, uključujući i Archieju.

 • 4

  17. poglavlje: Grad koji se užasavao sumraka

  +

  Kada Archiejev pokušaj izmakne kontroli, gradonačelnik McCoy saziva izvanredni sastanak u gradskoj vijećnici zbog sve većeg kaosa u Riverdaleu. Kada se Betty zatekne u središtu misterije, odlučuje neke dijelove prešutjeti Jugheadu.

 • 5

  18. poglavlje: Kad stranac nazove

  +

  Kada Alice objavi žestok napis u Riverside Registru protiv Southsidea, Jughead je prisiljen uzeti stvari u svoje ruke da bi održao mir. Betty traži pomoć od Archieja nakon ultimatuma koji bi joj mogao uništiti neke od najbližih odnosa.

 • 6

  19. poglavlje: Otporan na smrt

  +

  Nakon napada koji je predvodio gradonačelnik McCoy potakne još veće napetosti između Northa i Southsidea, Jughead, s Archijem pokušava spriječiti opasni savez između Serpentsa i dugogodišnjeg protivnika.

 • 7

  20. poglavlje: Priče iz tame

  +

  Riverdale ostaje na rubu nakon jezivog pisma od Black Hooda u kojem izaziva građane da ne griješe 48 sati ili će ponovno napasti. U međuvremenu prijateljstvo Jugheada i Archieja dolazi na kušnju nakon što Penny Peabody zatraži od Jugheada uslugu.

 • 8

  21. poglavlje: Vražji dom

  +

  Kada Jughead sazna da FP izlazi iz zatvora, on i Betty organiziraju zabavu za dobrodošlicu sa Serpentsima da mu olakšaju povratak u stari život. Archie i Veronica dolaze do križanja u svojoj vezi, ali moraju nesuglasice staviti po strani.

 • 9

  22. poglavlje: Tiha noć, smrtonosna noć

  +

  Nakon potrage za božićnim darovima Veronica otkriva Hiramovu tajnu. Posljedica Jugheadovog susreta s Penny Peabody stvara napetost između njega i FP-a. Uporna Cheryl uzima stvar u svoje ruke nakon što joj Penelope kaže da nemaju za Božić ove godine.

 • 10

  23. poglavlje: Prašuma

  +

  Napetost raste nakon zatvaranja škole Southside. Jughead i njegovi kolege moraju prijeći u Riverdale. Veronica uvjerava Hirama i Hermione da je još uvijek za njihov plan za SoDale. Archie je u nedoumici kada ga traže da istraži Hiramove poslove.

 • 11

  24. poglavlje: Hrvač

  +

  Usred priprema za proslavu Picken's Daya, Jughead razgovara s Tonijevim djedom i saznaje šokantne pojedinosti iz povijesti Riverdalea. Kako bi se približio Hiramu Archie pokušava ući u hrvačku ekipu Riverdalea jer je čuo da Hiram voli hrvanje.

 • 12

  25. poglavlje: Zlo i božanstveno

  +

  Nastavljaju se pripreme za krizmu i Veronica se sve više brine da će Archie, koji je pristao biti Hiramov naučnik, naučiti previše o obiteljskim poslovima. Jughead i FP vode napad nakon što incident u Pickens Parku povećava napetost među Serpentsima.

 • 13

  26. poglavlje: Izdajničko srce

  +

  Betty traži pomoć od Jugheada, ali joj se posljedice odluke obijaju o glavu. Veronica organizira osobni sastanak nakon što napetost između Hirama, FP-a i Jugheada izmakne kontroli. Archie mora donijeti tešku odluku nakon što agent Adams pretjera.

 • 14

  27. poglavlje: Brda imaju oči

  +

  Kada Hiram predloži da Veronica i Archie odu u njihovu kuću na jezeru preko vikenda Veronica odluči pozvati Betty i Jugheada. U želi da otkrije Hiramove planove za Riverdale Jughead koristi vrijeme u kući na jezeru da izvuče iz Veronice što zna.

 • 15

  28. poglavlje: Bit će krvi

  +

  Nakon što sazna da će se njegov otac kandidirati za gradonačelnika Riverdalea Archie počinje sumnjati da su Lodgesi možda pronašli najnovijeg pijuna u Fredu. U međuvremenu Betty sve više muči Chicovo čudno ponašanje i traži Kevinovu pomoć…

 • 16

  29. poglavlje: Osnovne boje

  +

  Nakon objave Hiramovih planova za Riverdale, Jughead se odlučuje dramatično suprotstaviti. Nakon što Hermione objavi svoju vijest u pomoć joj dolazi Andy Cohen. Veronica se suprotno željama roditelja da se primiri, kandidira za učeničko vijeće…

 • 17

  30. poglavlje: Omča se steže

  +

  Zahuktava se izbor za gradonačelnika, ali i izbori za učeničko vijeće. Archie se uključuje kada saznaje da su Hiramovi mafijaški kolege došli u Riverdale stvarati nevolje. Postaje opasno za Alice, Betty i Chica kada se pojavi neočekivani gost.

  Sljedeće
  Subota, 21 rujna u 06:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 18

  31. poglavlje: Noć koja se pamti

  +

  Kako kreću probe za predstavu Carrie – mjuzikl, zloslutno pismo prisiljava redatelja Kevina na teške odluke glede predstave. Jughead koristi svoj paravan kao dokumentarist mjuzikla da otkrije tajnu u pozadini pisma.

  Sljedeće
  Subota, 21 rujna u 11:10
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Subota, 21 rujna u 23:50
  12+12+
  Na FOX Life
 • 19

  32. poglavlje: Zatvorenici

  +

  Nakon što incident u srednjoj školi Riverdale sve ostavi u šoku, Archie predvodi istragu tko je krivac. Otkriće tajni dovodi do okršaja između Chica, Jugheada, Betty i Alice. Veronica uzima stvar u svoje ruke kad se pojavi netko iz njezine prošlosti.

  Sljedeće
  Nedjelja, 22 rujna u 11:10
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 22 rujna u 23:50
  12+12+
  Na FOX Life
 • 20

  33. poglavlje: Sjena sumnje

  +

  Utrka za gradonačelnika između Freda i Hermione se zagrijava i Hiram odlučuje privlači novog saveznika, šerifa Minettu. Betty traži pomoć Cheryl oko Black Hooda. Otkriće mračnih tajnih sila prisiljavaju Archieja i Jugheada da smanje napetosti…

  Sljedeće
  Subota, 28 rujna u 11:10
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Subota, 28 rujna u 23:50
  12+12+
  Na FOX Life
 • 21

  34. poglavlje: Sudnja noć

  +

  Kada incident u postaji šerifa potakne pravi rat između Sjevera i Southsidea, Archie i Jughead ulaze u bitku svojih života. Veronica dolazi do strašnog otkrića o Hiramu, upravo kada netko iz njegove prošlosti dolazi u Riverdale željan osvete.

  Sljedeće
  Nedjelja, 29 rujna u 11:10
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 29 rujna u 23:50
  12+12+
  Na FOX Life
 • 22

  35. poglavlje: Novi svijet

  +

  Kako Fred gubi u izbornoj kampanju, Archie uskače ocu u pomoć. Veronica ostaje jedan korak ispred nakon što je otkrila najnoviji Hiramov plan. Cheryl dovršava svoje odvajanje od majke, a FP daje iznenađujuću objavu Jugheadu i Serpentsima.

  Sljedeće
  Subota, 5 listopada u 11:10
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Subota, 5 listopada u 23:50
  12+12+
  Na FOX Life