Rat u kući

Rat u kući

Sinopsis

"Dave i Vicky neprestano se bore sa svoje troje djece. Kada su oni odrastali, roditelji nisu znali što njihova djeca smjeraju i sve je bilo lakše. Sad oni imaju djecu i već su učinili sve što ona smjeraju, ali znanje nije moć nego velika gnjavaža!
"

Epizode

 • 1

  Povratak u školu

  +

  Prvi je dan škole pa Dave i Vicky planiraju to proslaviti seksom, ali se djeca vraćaju za vrijeme odmora. Hillary markira, Larry želi promijeniti ime i imidž, a Dave brani Mikeu da prekine s djevojkom kako ne bi ugrozio prijateljstvo s njezinim ocem.

 • 2

  Uništavač snova

  +

  Larry želi postati predsjednik šahovskog kluba pa ga Dave pokušava spriječiti da postane „kralj gubitnika“. Vicky i Dave uvjeravaju Hillary da odabere buduću karijeru, ali njezin odabir nema veze sa školom. Vicky nalazi kondom u Mikeovim hlačama.

 • 3

  Super Dave!

  +

  Larry moli Davea da odveze njega i Kennyja na strip-konvenciju. Dave pristaje, ali prisiljen je propustiti utakmicu i praviti se da je šmokljan. Vicky kod kuće upoznaje Mikea s kavom, a Hillary želi prespavati kod dečka.

 • 4

  Automobilski ratovi

  +

  Dave i Vicky odlučuju Hillary dati auto koji želi ako potpiše ugovor koji im daje potpunu kontrolu nad njezinim životom. Ona ga nevoljko potpisuje, ali oni shvaćaju da su možda pretjerali s ograničenjima. Larry izlazi s Mikevom bivšom.

 • 5

  Perem ruke od tebe

  +

  Hillary dobiva iznenađujuće rezultate na maturi pa je Dave optužuje da je varala. Vicky i Dave upoznaju par koji možda želi nešto više od prijateljstva. Dave moli Larryja da odvede klijentovu kćer na spoj, ali saznaje da ona nije idealna za Larryja.

 • 6

  Pazi što priželjkuješ

  +

  Dave i Vicky saznaju da se Hillaryn dečko predozirao pa se žure u bolnicu, ali saznaju da je Hillary lagala i da zapravo izlazi sa starijem muškarcem. U međuvremenu, Dave je uzrujan zato što se Vicky ponovno primila svoje loše navike.

 • 7

  Voli ovo

  +

  Dave misli da je vidio Hillary na filmu „Divlje djevojke“. Prilagođena verzija filma „Dobri momci“ potiče Larryja da svaku psovku zamijeni riječju „volim“. Hillary sprječava Mikea da uzme opasnu drogu i umjesto nje daje mu tablete za PMS.

 • 8

  Pojas Gaze

  +

  Kennyjev tata čupa ruže između svog doma i doma Goldovih jer vjeruje da je to njegovo zemljište što vodi do rata u koji su upleteni Larry i Kenny. Hillary u šali predlaže Daveu da joj odabere dečka pa Dave predlaže dečka koji ga podsjeća na njega.

 • 9

  Zabijeni čep

  +

  Dave istodobno rješava tri obiteljske krize. Vicky želi više aktivnosti za parove, ali Daveu se to ne sviđa. Mike pokazuje Daveu urnebesne Hillaryne videoblogove. Dave misli da je Larry u vezi sa starijom ženom, ali očekuje ga razočaranje.

 • 10

  Ljubav je slijepa

  +

  Umoran od Larryjevih i Mikeovih svađa, Dave predlaže Mikeu da se zbliži s bratom. Braća se zbližavaju i Mike odbija ići na košarku pa Dave misli da ga Larry pretvara u štrebera. Hillary želi dokazati da nije samo lijepa pa pokušava osvojiti slijepca.

 • 11

  Van i unutra

  +

  Kenny priznaje Daveu da je gej. Dave ga potiče da to otkrije i svojim roditeljima, ali oni ga izbacuju na cestu. Hillary je dosadio njezin slijepi dečko pa ga upoznaje s Daveom u nadi da će ga on uvrijediti, ali Dave se pristojno ponaša.

 • 12

  Nasmiješi se

  +

  Kenny se useljava k Daveu i Vicky pa mu Vicky uređuje podrum. Larry, Hillary i Mike nagovaraju Kennyja da prestane raditi kućanske poslove i smijati se Daveovim lošim šalama. Dave kolegama otkriva da je primio gej-siroče kako bi dobio novi ured.

 • 13

  Nije lako biti zelen

  +

  Hillary se priprema za razgovor s fakultetskim odborom pa joj Dave priprema probne razgovore. Vicky organizira obiteljsku filmsku noć i prikazuje film o okolišu. Film pogađa Davea pa on tjera obitelj da se ekološki osvijesti, ali pretjeruje.

 • 14

  Problem niže više srednje klase

  +

  Dave djeci određuje džeparac. Vicky podupire muža, ali i ona dobiva budžet kojim ne može kupiti Pradine čizme koje želi. Larry troši novac i traži pozajmicu od Mikea pa Mike postaje kamatar. Hillary u školi nudi posebnu uslugu kako bi zaradila.

 • 15

  Bez tolerancije

  +

  U Larryjevu je džepu pronađena trava pa ga ravnatelj suspendira na 30 dana, ali ispostavlja se da je Larry zabunom obukao Daveovu jaknu. Dave i Vicky pokušavaju ga upisati u župnu školu. Mike misli da mu se svećenik iz škole upucava.

 • 16

  Nula vjenčanja i jedan sprovod

  +

  Vickyna majka i njezin dečko najavljuju zaruke i pozivaju obitelj da im se pridruži na vjenčanju na otoku St. Martin. Kenny odlazi na spoj s Hillarynim bivšim pa Dave s njim razgovara o sigurnom seksu. Hillary se boji da pretvara muškarce u gejeve.

 • 17

  Kenny više ne živi ovdje

  +

  Djeca su uzbuđena zbog školskog plesa, a čak i Kenny ima spoj, ali u školi mu brane ulazak. Larry organizira prosvjed protiv diskriminacije. Ravnatelj Fink saznaje da Kenny živi kod Davea i obavještava ga da će ga morati predati dječjem domu.

 • 18

  Zabij si taj posao

  +

  Tvrtka u kojoj Dave radi počinje smanjivati provizije i štedjeti na doručcima pa Dave i dvoje kolega daju otkaz kako bi otvorili vlastitu tvrtku. Hillary nije primljena na faks pa se odlučuje upisati u vojsku. Larry ne želi dobiti vozačku dozvolu.

 • 19

  Bijela sjena

  +

  Larry se sastaje s producentom koji je čuo njegovu pjesmu na internetu pa mu Dave nudi potporu. Mike se želi dovesti u formu pa prestaje masturbirati, a Dave i Vicky misle da je živčan zbog steroida. Hillary se pita ima li Taye skrivene motive.

 • 20

  Rat Goldovih

  +

  Dave i Vicky doživljavaju nesreću pa razmišljaju o svojim oporukama. Traže od prijatelja da postanu skrbnici djece u slučaju nužde, no oni to ne mogu prihvatiti jer već imaju sličan dogovor. Larry nalazi bračni ugovor i misli da se roditelji rastaju.

 • 21

  Gorki lijek

  +

  Larry priznaje da pati od anksioznosti pa mu Dave i Vicky nude lijekove koje on odbija piti. Hillary se priprema za maturalnu večer, a Dave je uvjeren da planira izgubiti djevičanstvo. Mike trenira mačevanje pa mu se Dave ruga.

 • 22

  Maturantica

  +

  Dave i Vicky saznaju da će Hillary pasti tjelesni. Dave uvjerava ravnatelja da joj da priliku i postaje njezin trener. Vicky predlaže Daveu da napravi vazektomiju. Larry, Kenny i Mike planiraju se osvetiti starijim učenicima koji su ih maltretirali.