Pronađi moju pravu ljubav

Pronađi moju pravu ljubav

Sinopsis

Što biste napravili da možete pronaći onog koji je umakao? Ova serija prati muškarca ili ženu u pokušaju da se povežu sa starom ljubavi. Hoće li iskre još postojati? Hoće li vas prepoznati? Ili možda čitavo vrijeme čuva iste osjećaje i pati za vama?

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Prva epizoda

  +

  Dok je studirala u inozemstvu u Francuskoj, Alicia iz New Yorka, zaljubila se u Benjamina, zgodnog francuskog razrednika. Osam godina kasnije, ona ne može zaboraviti njihovu ljubavnu vezu.

 • 2

  Prva epizoda

  +

  Žaljenje proganja Alexis jer ne može preboljeti rastanak sa srednjoškolskom ljubavi, Patrickom, njemačkim učenikom koji je bio na razmjeni.

 • 3

  Treća epizoda

  +

  Quincy je bio nespretan, stidljiv klinac koji je oduvijek bio tajno zaljubljen u svoju prijateljicu Meghan. Na kraju su prohodali, ali je Quincy tada već prerastao fazu ružnog pačeta i uživao je pažnji cijele škole, pa su morali raskinuti vezu.

 • 4

  Četvrta epizoda

  +

  Matthew je u srednjoj školi upoznao svoju prvu ljubav Courtney. Bio je introvertirano, opako dijete i ona je bila ta koja je mogla srušiti njegove zidove.

 • 5

  Peta epizoda

  +

  Dennis je upoznao Agathu dok je studirao u inozemstvu u Monacu. Proveli su godinu na francuskoj rivijeri i putujući po Europi. Bila je to bajkovita romansa, a onda je odjednom završila, i on više nije čuo za Agathu.

 • 6

  Šesta epizoda

  +

  Kada je David prvi put ugledao svoju školsku ljubav Leannu, srce mu je poskočilo i više nije bio isti. Nakon kratke, ali nezaboravne romanse, razišli su se kad je otišla studirati u inozemstvo.

 • 7

  Sedma epizoda

  +

  Nakon 10 godina u braku bez ljubavi, tek razvedena Alexis je jednu noć u klubu ugledala Priesta, a veza je bila trenutna. No, nakon nekoliko spojeva i noćnih razgovora, život ih je razdvojio kad je Priest dobio posao u inozemstvu igrajući košarku.

 • 8

  Osma epizoda

  +

  Sarah je upoznala svoju australsku ljubav dok je radila u baru u Chicagu. Zajedno su proveli čarobno ljeto, a onda je John otišao prema sljedećoj postaji na svom putovanju po svijetu.

 • 9

  Deveta epizoda

  +

  U zadnjoj epizodi, Cherry Healey razgovara sa sudionicima, kako bi saznali što se dogodilo nakon što su kamere prestale snimati. Tko bira zaručnički prsten, a tko je prekinuo sve veze?