Prevaranti

Nedjelja, 21:00

Varanje je umjetnost, a njihovim spletkama nema kraja

Sezona 1
00:32

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 25 veljače u 21:00

  U igri (E08 - S01)

 2. Nedjelja, 4 ožujka u 21:00

  Dame i gospodo, došao je doktor (E09 - S01)

 3. Nedjelja, 11 ožujka u 21:00

  Uvijek naprijed, nikad natrag (E10 - S01)

Sinopsis

Maddie je prevarantica koja zavodi muškarce i žene. Nakon što se zaljube u nju, nestaje s njihovim novcem, a uvijek prikupi dovoljno kompromitirajućih informacija da može biti sigurna da je neće prijaviti policiji.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Moja takozvana supruga

  +

  Ezra Bloom misli da se vjenčao sa ženom iz snova… A zatim otkrije da je bio njezina najnovija žrtva. Nakon što ona pobjegne, Ezra pronalazi neočekivanog saveznika.

 • 2

  Moja jaja, kretenu

  +

  Maddie zavodi novu žrtvu, ali otkriva da je privlači zagonetni Patrick. Ezra i Richard otkrivaju da nije lako biti prevarant, a čeka ih još jedno iznenađenje.

 • 3

  Željeli smo svaku laž

  +

  Dok Ezra, Richard i Jules tragaju za Maddie, njezin interes za Patricka postaje sumnjiv Maxu, Sally i njihovu opasnom šefu Doktoru.

 • 4

  Cohen, Lenny Cohen

  +

  Ezra, Richard i Jules posjećuju Maddiene roditelje. Sally otkriva nešto što ima opasne posljedice. Dok se Maddie zbližava s Patrickom, pojavljuje se Lenny Cohen koja želi istjerati stvari načistac.

 • 5

  Je li morski pas dobar ili loš?

  +

  Ezra, Richard i Jules uživaju u svojim prevarantskim životima i približavaju se Maddie. Lenny Cohen čisti nered za Sally. Maddie je shrvana zato što joj je doktor dao novi zadatak.

 • 6

  Maddien kodeks

  +

  Patrick organizira rođendansku zabavu za Maddie s iznenađujućim gostima. Max dolazi u pomoć. Richard dolazi do šokantnog otkrića.

 • 7

  Žablji bikini, Eiffelov toranj

  +

  Zbog neočekivana putovanja kući, Ezra mora donijeti odluku o svojoj budućnosti. Maddieno i Patrickovo putovanje dijelom se sastoji od romance, a dijelom od prijevare. Jules se suočava sa svojom prošlošću.

 • 8

  U igri

  +

  Ezra, Richard i Jules daju Maddie informacije koje će joj promijeniti život. Maddie i Max smišljaju plan kako bi si spasili živote, ali trebaju pomoć. Maddie i Patrick razgovaraju o braku.

  Sljedeće
  Nedjelja, 25 veljače u 21:00
  Na FOX Life
 • 9

  Dame i gospodo, došao je doktor

  +

  Dok se vjenčanje bliži, Maddie se trudi ostvariti svoj plan, Patrick pokušava sklopiti dogovor s Ezrom, Max podučava Richarda tajnama zanata, a Jules doživljava neočekivani susret.

  Sljedeće
  Nedjelja, 4 ožujka u 21:00
  Na FOX Life
 • 10

  Uvijek naprijed, nikad natrag

  +

  Za vrijeme Patrickova i Maddiena vjenčanja odvija se dugo očekivani sukob prevaranata i FBI-a. Međutim, nije sigurno na čijoj je Maddie zbilja strani, a ni tko će pobijediti.

  Sljedeće
  Nedjelja, 11 ožujka u 21:00
  Na FOX Life