Odvažne

Ponedjeljak, 21:00

The Bold Type © 2017 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Odvažne

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 23 travnja u 21:00

  Tri djevojke u kadi (E07 - S01)

 2. Utorak, 24 travnja u 12:55

  Tri djevojke u kadi (E07 - S01)

 3. Utorak, 24 travnja u 21:00

  Kraj početka (E08 - S01)

Sinopsis

Serija prati tri mlade žene koje rade za "Scarlet", globalni ženski časopis moćne glavne urednice Jacqueline. Jane je nedavno promaknuta na poziciju novinarke, Kat je nova voditeljica za društvene medije, a Sutton se još muči kao pomoćnica.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Jane je uzrujana jer mora napisati priču o tome zašto je njezin bivši prekinuo s njom. Kat je zbunjena snažnom vezom s iskrenim fotografom. Sutton se trudi ne osjećati se izostavljenom dok se muči u redovima pomoćnika.

 • 2

  O, ne

  +

  Jane mora napisati članak o najboljem orgazmu za Scarletinu novu kolumnu, ali ne zna gdje započeti zato što ga još nikad nije imala.

 • 3

  Žena iza odjeće

  +

  Jane ulazi u vezu bez obveza s Prugastim, ali saznaje da on piše odgovor na njezin zadnji članak i to joj se ne sviđa.

 • 4

  Ako to ne možeš učiniti s osjećajem…

  +

  Jane je pozvana da održi govor na novinarskoj konferenciji, a Sutton se ulovila u slučajnoj laži. U međuvremenu, komplicira se Katina veza s Adenom.

 • 5

  U sobi sa šampanjcem nema feminizma

  +

  Jane je iznenađena što osoba o kojoj je napisala zadnji članak prijeti da će tužiti Scarlet i nju. Sutton je uzbuđena jer misli da napreduje u karijeri. Kat razmišlja o tome je li spremna za pravu vezu s Adenom.

 • 6

  Problem s grudima

  +

  Kat promovira Scarletinu kampanju za zdravlje grudi i pokušava poslati odvažnu poruku. Jane se suočava s problemima iz prošlosti jer mora napisati kontroverzni članak. Sutton je odlučna briljirati u svojim zadacima.

 • 7

  Tri djevojke u kadi

  +

  Sutton se na čajanki pokušava ubaciti u novo društvo. Jane shvaća nešto u vezi s Prugastim, a Jacqueline mora intervenirati jer Katin novi član osoblja blati Scarletinu sliku u javnosti.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 23 travnja u 21:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 24 travnja u 12:55
  Na FOX Life
 • 8

  Kraj početka

  +

  Po uredima se šuška o otkazima pa su svi uzrujani. Sutton dobiva veliku priliku. Kat dobiva zadatak organizirati noć čitača za Scarlet. Jane nagovara Sutton i Kat da joj se pridruže na aplikaciji za upoznavanje.

  Sljedeće
  Utorak, 24 travnja u 21:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Srijeda, 25 travnja u 12:55
  Na FOX Life
 • 9

  Prije Tequila Sunrisea

  +

  Jane, Sutton, Alex, Pinstripe i Jacqueline zarobljeni su u uredima Scarleta zbog golemog prometnog zastoja. Jane razmišlja o svojim osjećajima prema Pinstripeu. Sutton povlači iznenađujući potez. Kat donosi naglu odluku.

  Sljedeće
  Srijeda, 25 travnja u 21:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Četvrtak, 26 travnja u 12:55
  Na FOX Life
 • 10

  Nošenje bremena

  +

  Jane počinje pisati svoj zadnji članak za Scarlet i izbjegava reći Jacqueline da planira otići iz tvrtke zbog novog posla, pogotovo nakon što joj njezin članak o predstavi umjetnice/aktivistice otkrije više toga o Jacqueline.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 30 travnja u 21:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 1 svibnja u 12:55
  Na FOX Life