Obožavaj ili prodaj: Vancouver

Renovirati ili kupiti novu?

Sezona 3
00:30

Sinopsis

Nastavljamo iščekivati uzbudljive zaključke dvojbi – renovirati ili kupiti novu nekretninu. Domaćini su dizajnerica Jillian Harris i posrednik Todd Talbot, koji pomažu odgovoriti na glavno pitanje: nova kuća ili obnova?

Epizode

 • 1

  Joanna i Derek

  +

  Derek, supruga čelistica i djeca vole živjeti blizu obitelji, no ne slažu se oko toga što učiniti s nefunkcionalnom kućom. Njen taman i zatvoren tlocrt frustrira Dereka pa poziva Todda da smisli kako otvoriti prostor, posebno u sobi za sviranje.

 • 2

  Anastasia i Nimira

  +

  Nimira voli osobnost svoga doma: zavojitu kuhinju u suterenu i dnevnu sobu u stilu britanskog puba. Ali Anastasiji je dosta izvrnutog rasporeda i retro-soba. Nadaju se zasnovati obitelj pa je pravo vrijeme za promjenu.

 • 3

  Julie i Bernard

  +

  Kuća na obronku s brdom problema dovela je Julie i Bernarda do točke pucanja. Julie se nije spremna odreći svoga zastarjelog doma i obiteljskog susjedstva, dok Bernard misli da puca po šavovima. Treba naći i mjesta za treće dijete.

 • 4

  Lorraine i Geoff

  +

  Lorraine voli kuću svoje obitelji s parkom straga, iako je čudnovato posložena i raspada se. Geoff je spreman za novi početak negdje gdje neće svakoga vikenda glumiti majstora. Julian će predložiti redizajn, a Todd potražiti novo mjesto.

 • 5

  Belinda i Sam

  +

  Sam i Belinda doista vole svoje luksuzno susjedstvo i fantastično dvorište, ali se bore s problemima unutar kuće. Umorna od stare kupaonice i lošeg rasporeda, Belinda je sigurna da im Todd može naći prostran dom spreman za useljenje.

 • 6

  Penny i Chuck

  +

  Penny se prije 20 godina uselila u kuću Chuckova djetinjstva, ali se nikad nije skrasila. Loš raspored, bez mjesta gdje bi mogao spavati njen muž hrkač, i Penny je očajna, i nada se da bi Todd mogao pomoći. Jillian bi pak mogla pomoći Chucku.

 • 7

  Donna i Rick

  +

  Kad su se vjenčali, Rick je nagovorio Donnu da kupe kuću i zasnuju obitelj u kvartu njegova djetinjstva. Nakon 8 godina i troje djece, Donni je dosta "prve kuće" i njena dekora iz 70-ih. Nešto novije i veće ili ovo staro, a novo? Rick je u dvojbi.

 • 8

  Lisa i Chris

  +

  Lisa i Chris sreli su se u vojsci, vjenčali i htjeli kuću u gradu. Loše tržište dopustilo im je samo čudnu kućicu, lošeg rasporeda i još lošijih soba. Chris je umjetnik i poduzetnik i ovdje je blizu svemu. Lisa se sjetila i svoje jahačke strasti.

 • 9

  Cindy i Chris

  +

  Cindy i Chris vole priređivati zabave, no kuća njima priređuje samo izazove. Nespretna kuhinja i premalo prostora za Cindyno slikanje i Chris je više nego frustriran. Todd mora pronaći prikladnije mjesto, ali Jillian može začas srediti i ovo.

 • 10

  Alice i Jim

  +

  Alice, Jim i njihove četiri odrasle kćeri nadrasli su svoj oronuli dom u predgrađu. Jimu je dosta dijeljenja kupaonice s četiri žene i očajnički treba nešto prostranije od Todda. Alice vidi potencijal usred kaosa i želi prijedlog od Jillian.

 • 11

  Stephanie i Darrell

  +

  Kod kupnje nekretnine najvažnije su tri stvari: lokacija, lokacija i lokacija. Tražeći kuću za sebe i djecu, Stephanie i Darrell tu su mantru uzeli k srcu. Našli su jednu blizu svega potrebnog, iako s mnogo mana. Ubrzo im se kompromis obio o glavu.

 • 12

  Talia i Travis

  +

  Kad su Talia i Travis kupili stogodišnju kuću koja je vapila za uređenjem, mislili su da će popravci biti rad iz ljubavi. No slijedi im druga vrsta rada: stiže treće dijete i Talia paničari. Rascjepkana kuća, nikakve sobe, kuhinja izašla iz mode.

 • 13

  Mike i Michelle

  +

  Za susjedstvo iz snova, Michelle i Mike učinili su kompromis kupivši ne baš pravu kuću. Nakon što joj poplava uništi podrum, Michele ne može zamisliti još nijednu minutu u njoj. Hoće li Todd naći nešto useljivo? Ili će Jillian obnoviti njihov san?

 • 14

  Jessica i Derek

  +

  Jessica i Derek mislili su da su našli kuću za zauvijek - dok im nisu stigle blizanke. Shrvana igračkama i sitnom kupaonicom Jessica je na kraju snaga i na rubu potreba. Todde, nešto veće, smjesta! Derek još nije spreman odustati od kuće iz snova.

 • 15

  Dawn i Brian

  +

  Obitelj se smjesti u sjajnom susjedstvu, u kući koja je više vani nego unutra. Brian je na okućnici podigao oazu: sjenicu, roštilj, mostić nad potokom. Šuma u pozadini. Problem? Kuća iznutra nije tako sjajna. Kuhinja na katu! Tko je to ikad vidio?

 • 16

  Lyanne i Chris

  +

  Lyanne i Chris vole živjeti u kvartu iz djetinjstva ali se bore s kućom koja ne može držati korak s rastućom obitelji. Lyanne zamara dijeliti kupaonicu s još troje i poziva Todda u pomoć. Chris je siguran da Jillian može nagovoriti Lyanne da ostane.

 • 17

  Karen i Ian

  +

  Karen i Ian živjeli su posvuda po svijetu. Skrasili su se u idiličnoj, pomalo izoliranoj kući na pristranku planine s pogledom na more od milijun dolara. Ali s dvoje tinejdžera i teškog sata vožnje do posla, Karen želi otići. Hoće li se predomisliti?

 • 18

  Cathy i Peter

  +

  Cathy se pred 2 godine uselila u Peterov samački stan. Uz upitne dizajnerske ostatke njegovih bivših, Cathy žarko želi od Todda ponudu za novi početak, dok je Peter uvjeren da će Jillian njegovu mužjačku pećinu preobraziti u moderan dom za dvoje.

 • 19

  Alia i David

  +

  Muzikoljupci Alia i David su pred 3 godine uz pomoć roditelja kupili oronulu kuću u predgrađu. Ali i nakon nebrojenih stresnih renovacija popis je i dalje dug. Aliji je dosta. David još nije spreman odustati od njihova prvog zajedničkog doma.

 • 20

  Candice i James

  +

  Candice i James kupili su prije 6 godina slatku kuću koja je vidjela i boljih dana. James je sam-svoj-nikada-do-kraja majstor i nije mu teško, ali Candice je sita stalno razrovane kuće. Hoće li Jillian pomoći dovršiti poslove ili će Todd biti brži?

 • 21

  Lisa i Derek

  +

  Lisa, Derek i dvoje aktivne djece, pucaju po šavovima. Lisi je dosta jedne kupaonice, neuredne terase i nedostatka prostora za goste. Todd treba naći veću kuću, ali Derek očekuje da Jillian njihovu kućicu pretvori u savršen obiteljski dom.

 • 22

  Debora i Paul

  +

  Kao član društva za zaštitu povjesnih građevina, Paul cijeni zanatsko majstorstvo i lijepe detalje starih kuća, ali mu žena Debora ne želi živjeti u muzeju. Hoće li je Jillian pretvoriti u kuću iz snova ili će Todd naći savršen spoj starog i novog?

 • 23

  Meg i Neal

  +

  Meg i Neal će uskoro ostati sami i ne mogu se složiti što učiniti s njihovim starim domom. Meg ne može podnijeti raspored i isčekuje da joj Todd nađe nešto manje. Ali Neal ga voli, kao i uspomene i nada se da će joj Jillian pokazati mogućnosti.

 • 24

  Sabrina i Kevin

  +

  Bila je to ljubav na prvi pogled. Sabrina je našla dražesnu kuću koju kupuju bez pregledavanja. Kevin se s njom ne može povezati, a tu su i brojni problemi. Hoće li Jillian pridobiti Kevina za renovaciju ili će im Todd naći kuću iz snova?

 • 25

  Rachelle i Tim

  +

  Timu se nikad nije sviđala njihova stara kuća s jednom kupaonicom, kaotičnim rasporedom i kuhinjom u raspadu. Želi da Todd nađe kuću bez takvih problema, ali Rachelle misli da njezina kuća ima dobre osnove i želi da Jillian uvjeri Tima da ostane.

 • 26

  Vivian i Don

  +

  Vivian i Don su mislili da će 80 godina stara kuća biti savršena za podizanje obitelji. Sa samo jednom funkcionalnom kupaonicom i 4 člana raštrkana na 3 kata, Vivian je spremna na promjenu, ali Don se nada zanosnoj i jeftinoj renovaciji.