Nova cura

12+12+

Subota, 10 ožujka 14:00

Nova cura pokušava pronaći svoje mjesto u društvu

Sezona 6
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 10 ožujka u 14:00

  Do kraja (E01 - S03)

 2. Subota, 10 ožujka u 14:25

  Štreber (E02 - S03)

 3. Subota, 10 ožujka u 14:50

  Dvostruki spoj (E03 - S03)

Sinopsis

Jess, vesela, neobična učiteljica, uhvati svog dečka s drugom ženom te treba novo mjesto za život. Useli se u potkrovlje trojici samaca koje ne poznaje. Nick je bivši student prava, Schmidt je napadni poslovni čovjek, a Winston je bivši sportaš.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Potraga za domom

  +

  Jess čini sve kako bi prestala misliti na Nicka koji se vratio s ljetovanja u New Orleansu brže nego što je očekivala. U međuvremenu, Schmidt i Cece pokušavaju pronaći svoj prvi dom, a Winston pokušava održati vezu na daljinu s Aly.

 • 2

  Hubbedy Bubby

  +

  Jess i Cece kreću u kampanju i klade se sa sumnjičavim Schmidtom da mogu pronaći glasače za nadolazeće predsjedničke izbore. U međuvremenu, Winston podučava Nicka o modernom seksu preko telefona.

 • 3

  Sami i dostatni

  +

  Schmidt, Cece, Winston i Aly pozivaju Jess na luksuzno kampiranje za parove pa im se pridružuju i članovi njezine samačke grupe. Nick ima problema sa sljedećim poglavljem svojeg romana s radnjom u New Orleansu zato što mu Schmidt nije ostavio opaske.

 • 4

  Dolazak kući

  +

  Jess i ekipa odlaze u New York. Jess upoznaje detektiva Jakea Peraltu, Ginu Linetti i kapetana Raymonda Holta. Nick i Winston skupljaju novac za podzemnu željeznicu i žele zadiviti detektiva Charlesa Boylea, a Cece se suočava s novom svekrvom.

 • 5

  Jaipur Aviv

  +

  Ekipa pomaže Schmidtu i Cece da preurede kuću, a Jess glasa za to da se Reagan ponovno useli u potkrovlje. Nick i Winston dolaze do velikog otkrića, a Schmidt i Cece uče se umijeću kompromisa.

 • 6

  Spremni

  +

  Jess je ponovno spremna za spojeve pa je Schmidt nagovara da da priliku svom partneru iz teretane Robbyju. Cece zapošljava mišićavog konobara, Nick pokušava shvatiti mušku ljepotu, a Winston postaje neodoljiv zbog svoje novonastale samouvjerenosti.

 • 7

  Zadnji Dan zahvalnosti

  +

  Dan zahvalnosti je i Jess i društvo žele da bude uspješan. Međutim, plan se izjalovi nakon što se pojave Robby i Schmidtov tata.

 • 8

  James Wonder

  +

  Da bi postala ravnateljica, Jess mora impresionirati predsjednika vijeća roditelja. Winston je na tajnom zadatku, a Nick ne može smisliti savršen vjenčani dar za Schmidta i Cece.

 • 9

  Dobro je

  +

  Schmidt moli Nicka da mu pomogne steći poštovanje građevinara koji mu gradi kuću. Jess i Robby testiraju granice veze bez obveze, a Winston i Cece debatiraju o razlozima za veze i protiv njih.

 • 10

  Badnjak

  +

  Jess se muči da održi tradiciju tajnog Djeda Mraza. Winston pomisli da dar za Cece koji je naručio neće stići na vrijeme pa sa Schmidtom odlazi u trgovinu kupiti zamjenski. Reagan iznenadi Nicka koji pomaže Jess organizirati nezaboravan Božić.

 • 11

  Povratak grožđice

  +

  Reagan se useljava u stan, a Nick se pretvara da je hladnokrvan. Schmidt se s Cece upušta u istraživanje duše, a Winston se suočava s ljubavi prema elektronskoj plesnoj glazbi.

 • 12

  Odjeljak

  +

  Jess inzistira da će platiti Robbyjev medicinski račun, ali kada vidi iznos, traži pomoć na ekstremne načine. Cece se trudi razviti svoju manekensku agenciju, a Regan odgađa čitanje Nickova novog romana.

 • 13

  Ceceni dečki

  +

  Dok Jess traži novog zamjenika ravnatelja, otkriva da joj je donošenje odluka vrlo problematično. Cece moli Jess i Reagan da joj pomognu tražiti manekenke. Dečki odlaze u toplice gdje ih čeka iznenađenje.

 • 14

  Planinarenje

  +

  Tijekom planinarenja, Jess i Robby otkriju nešto neočekivano o svome odnosu. Winston priredi zabavu iznenađenja za Aly, a Schmidt i Cece ne uspijevaju impresionirati svoje nove susjede.

 • 15

  Ljepilo

  +

  Nick je izvan sebe nakon što mu je Reagan sredio potpisivanje knjige pa se Jess trudi podići mu samopouzdanje kako bi sve prošlo glatko. Winston otkriva Schmidtu i Cece da će zaprositi Aly, ali treba mu njihova pomoć da izvede svoj veliki plan.

 • 16

  Operacija Bobcat

  +

  Jess na Valentinovo pokušava uvjeriti ekipu da je savršeno zadovoljna sama. U međuvremenu, Schmidt se bori za veliko unapređenje. Winstonovi planovi za prosidbu su užurbani.

 • 17

  Rumspringa

  +

  Jess je uzrujana zbog početka rada na mjestu ravnateljice pa je Nick i Schmidt odlučuju odvesti na opuštajući izlet u Solvang. Winston uz Ceceinu pomoć pokušava završiti svoju rastavu s Rhondom, ali on i Aly zauzeti su neprekidnim nizom spački.

 • 18

  Mlada odrasla osoba

  +

  Jess je zabrinuta da nije dovoljno fora ravnateljica. Angažira Nicka da joj pomogne da postane popularna među učenicima. U međuvremenu, Schmidt zapošljava gorljivog i pretjerano agresivnog pomoćnika. Winston shvaća da ga Ferguson možda vara.

 • 19

  Socalyalcon VI

  +

  Reagan se vraća kući s poslovnog putovanja, a Jess je zabrinuta da se predugo pravila da je Nickova djevojka. U međuvremenu, Schmidt i Cece zabrinuti su zbog sigurnosti u njihovu novom domu. Aly Winstonu otkriva sramotnu tajnu.

 • 20

  Jad

  +

  Jess ignorira osjećaje prema Nicku i odlazi se brinuti o tati u Portland. Nick ide na poslovnu zabavu s Reagan i paničari zato što se nedovoljno poznaju. Aly se sprema upoznati Winstonovu majku, a Winston priznaje da joj nije rekao da su policajci.

 • 21

  San Diego

  +

  Jess je još kod tate u Portlandu i oni si neočekivano uspijevaju pomoći s ljubavnim životima. U međuvremenu, Nick nevoljko traži pomoć od Aly u vezi s njegovim odnosom s Reagan. Schmidt razmišlja o tome da počne rabiti svoje ime umjesto prezimena.

 • 22

  Pet zvjezdica za Beezusa

  +

  Jess je spremna reći Nicku da je još zaljubljena u njega. Nick odlazi na sastanak s izdavačem. Aly pomaže Winstonu da se ponovno poveže s važnom osobom. Cece i Schmidt saznaju važne vijesti.