Neki novi imigranti

Ponedjeljak, 14:45

Povratak u 90-e!

00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 25 siječnja u 13:55

  Jessica Place (E19 - S02)

 2. Nedjelja, 26 siječnja u 04:10

  Moje ime je… (E20 - S02)

 3. Nedjelja, 26 siječnja u 13:55

  Dan plaćanja najamnine (E21 - S02)

Sinopsis

90-e su i 12-godišnji ljubitelj hip-hopa Eddie upravo se s roditeljima i braćom doselio u predgrađe Orlanda iz washingtonske Kineske četvrti. Za njegovu je imigrantsku obitelj to šok u ovoj komediji o potrazi za američkim snom.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Neki novi kamperi

  +

  Dok Honey i Marvin slave rođenje djeteta, napokon je objavljena Jessicina knjiga te se optimistično veseli čitanju u knjižari koje je izdavač organizirao kako bi potaknuo prodaju.

 • 2

  Ruka koja čuva kolijevku

  +

  Jessica iscrpljenoj majci nudi pomoć, a Honey uskoro spoznaje da su Jessicina stroga pravila i prehrambeni režim još naporniji. Eddie i Emery odlučuju nabaciti mišiće, a Louis se pokušava zbližiti s maminom mazom Evanom.

 • 3

  Noć vještica

  +

  Honey i Marvin Jessicu i Louisu pitaju hoće li biti kumovi maloj Mariji, a Jessica se nudi da je čuva za Noć vještica. Huangove čeka jeziva noć odvikavanja bebe od dude. Eddie za Noć vještica u trgovini madraca radi sam.

 • 4

  Vozač Eddie

  +

  Louis od Eddieja želi napraviti dobrog vozača nakon policajčeve neumjesne primjedbe na račun Azijaca i vožnje. Evan je ljubomoran što baka u novi stan zove samo Emeryja.

 • 5

  Više Kineza, više problema

  +

  Jessica i Lewis su oduševljeni što se u susjedstvo doselila kineska obitelj, Elaine, Julius i sin Horace. Jessica se odmah zbliži s Elaine, a Louis Juliusa odlučuje upoznati s Marvinom.

 • 6

  Nedovoljno

  +

  Jessica je zabrinuta što je Eddijeva dugoročna zamjena profesora engleskog izbacila nastavni program te učenicima predaje na radikalni progresivan način. Louis i Honey ne mogu naći skupinu za tjelovježbu.

 • 7

  Gdje su svi ti kauboji?

  +

  Louis je tužan što Matthew Chestnut iz restorana odlazi zbog posla u Dollywoodu. Eddie odbija njegovu ponudu pa zapošljava njegova prijatelja Trenta, što Eddieju nije drago.

 • 8

  Rođak Eddie

  +

  Majka i sin se natežu jer Eddie Božić želi provesti u New Yorku, s prijateljicom Nicole. Jessica inzistira na tradiciji i tvrdi da blagdane mora provesti s obitelji. Louis i Evan Emeryju pomažu odlučiti koga pozvati za Badnjak.

 • 9

  Samo nas dvoje

  +

  Louis i Jessica misle da su osvojili vikend u otmjenom odmaralištu, a zapravo odlaze u bračno savjetovalište gdje parovi probleme rješavaju uz pomoć gurua Sheele.

 • 10

  Imaš djevojku

  +

  Evan ima djevojku! Jessica ne odobrava jer misli da će zbog toga popustiti u školi. Eddie, Emery i Honey su šokirani što se Louisu ne sviđa film Imaš poruku.

 • 11

  Vozač Eddie 2: Orlando drift

  +

  Eddie napokon dobiva vozačku dozvolu, ali umjesto slobode ga čeka mamin beskrajni popis poslova. Hoće li ih završiti na vrijeme da prijatelje odvede a koncert? Louis je uzbuđen što će vikend provesti s Marvinom.

 • 12

  Legende o četrdesetom

  +

  Louis je nakon filma Legenda o jeseni opsjednut prostranstvima te odlučuje da će za njegov 40. rođendan cijela obitelj otići logorovati. Zgrožena djeca ga pokušavaju odgovoriti.

 • 13

  Lukava baka

  +

  Kineska je Nova godina. Vratili su se Elaine, Julius i Horace Lee. Elaine Jessicu savjetuje kako unaprijediti odnos s bakom Lee, a Louis Emeryja izaziva na hrvački meč.

 • 14

  Kupidov samostrel

  +

  Raspoloženje je za Valentinovo sve samo ne romantično jer se Jessica s Louisom nadmeće oko najboljeg savjeta kako ga proslaviti s novom djevojkom Sicily. Eddie traži Honeynu pomoć.

 • 15

  Budi muško

  +

  Jessica se proglašava ravnateljem iz sjene te ravnatelja Evanove škole, Huntera, prati u stopu kako bi naučila njegov posao, što njega izluđuje. Louis je pretjerao s gledanjem Obitelji Soprano te je uvjeren da ga Marvin i baka ogovaraju.

 • 16

  Trentina

  +

  Eddie počinje izlaziti s Tinom, ali zbog toga mu je napeto prijateljstvo s njezinim bratom Trentom. Evan na tjelesnom pada jer ne može trčati te se za pomoć obraća Jessici, no ona je još gora.

 • 17

  Ove čizme su za hodanje

  +

  Eddie je ljutit što mu je mama zabranila studentsku razmjenu u Tajvan. Ozbiljno shvaća Jessicine riječi da u njezinoj kući vrijede njezina pravila te odlazi. Louis i Evan sumnjaju da Emery vodi dvostruki život.

 • 18

  Rancho Contento

  +

  Lousi Jessicu uvjerava da ode u raniju mirovinu, ali ona ne želi ni čuti. Eddie želi biti bolji i vratiti Tinu pa pomoć traži u njezinoj omiljenoj seriji Seksu i gradu.

 • 19

  Mamin zamjenik

  +

  Jessica kreće na faks, a Evan je kod kuće njezin zamjenik. Njoj nije lako vratiti se u školu, a njemu preuzeti uzde obitelji Huang. Eddie i Louis se sukobljavaju jer Eddie na ranču želi biti djelatnik, a ne sin.

 • 20

  Gleda nas štreber

  +

  Između Evana i Eddieja je napeto jer su Evanovi prijatelji zadivljeni kakva je Eddie faca, zbog čega se Evan osjeća kao totalni štreber. Louis i Jessica su uvjereni da baku varaju na internetu.

 • 21

  Pod suncem Taipeja

  +

  Eddie u Tajvan odlazi na program kulturne razmjene ignorirajući roditeljski savjet o tome koliko im je bilo teško kad su tek došli u Ameriku. Već je bio u Tajvanu, što može poći po zlu? Kao što će doznati, mnogo toga.

 • 22

  Isprika nije potrebna

  +

  Obitelj Huang se tek naviknula na život bez Eddieja kadli se zbog međunarodnog incidenta proslavi u Tajvanu, ali i vrati u Ameriku. Kako bi počistila Eddiejev nered, obitelj nabavlja novu „kćer“. Evan čuva Mariju.