Nadjačani

Nedjelja, 13:50

©2019 Fox Media LLC.
Nadjačani

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 2 travnja u 04:05

  Plijesan (E09 - S01)

 2. Nedjelja, 2 travnja u 13:50

  Royal Rumble (E10 - S01)

 3. Ponedjeljak, 3 travnja u 04:05

  Royal Rumble (E10 - S01)

Sinopsis

Nova serija, Nadjačani, donosi priču sretne obitelji iz South Jerseyja u kojoj bračni par otkriva kako su njihova djeca zapravo genijalci.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Obični roditelji odgajaju djecu genijalce u južnom Jerseyju.

 • 2

  Rode nose djecu

  +

  Nakon razgovora o nastanku djece, Mike i Kay počnu previse razmišljati o svom seksualnom životu i potraže savjete od Rite i Irwina. U međuvremenu, Brian i Nicole boje se da kaskaju za drugima kad shvate da se nitko od njih još nije poljubio.

 • 3

  Baka i djed

  +

  Jay i Sylvia, Mikeovi roditelji, dođu u posjet iz Floride. Na površinu isplutaju Mikeove nesigurnosti nakon što se Jay okomi na njegovo roditeljstvo, a Kay postane ljubomorna na povezanost između Sylvije i Nicole.

 • 4

  Onaj kojeg nitko ne voli

  +

  Kad djeca predlože preseljenje, Kay prisili Mikea da ih odbije, ali ne nosi se baš dobro s dječjim reakcijama.

 • 5

  Prva ljubav

  +

  Kad Nicole dovede dečka koji nije idealan, Kay se pokušava pobrinuti da joj kći ne završi slomljena srca. Mike pokušava shvatiti Marcovu neobičnu zaljubljenost.

 • 6

  Maltretiranje

  +

  Mike i Kay pokušavaju naći privatnu školu za Marca nakon što je prijavljen ravnatelju za maltretiranje učitelja. Kay se boji da su Marcove šanse za upad u školu male zbog njezine prošlosti s maltretiranjem.

 • 7

  Neuspjeh

  +

  Mike i Kay osmisle plan kako poučiti Nicole o neuspjesima kako bi bila spremna za život; nakon što ga Marc pobijedi u partiji šaha, Brian se odluči družiti s Leilom.

 • 8

  Odrasli prijatelji

  +

  Kad shvate da su izgubili većinu svojih prijatelja nakon što su dobili djecu,, Mike i Kay pokušavaju se sprijateljiti s roditeljima iz Brianove i Nicoline škole, a Marc pokušava pronaći smisao za humor.

 • 9

  Plijesan

  +

  Podrum zahtijeva renovaciju, zbog čeka Mike i Kay nemaju pristup svom brlogu. Djeca smisle plan kako ih otjerati na jednu noć. Kao posljedica toga, Nicole i Brian glume dadilje, što ne izgleda tako jednostavno.

  Sljedeće
  Nedjelja, 2 travnja u 04:05
  Na FOX Life
 • 10

  Royal Rumble

  +

  Mike i Kay uhvaćeni su u laži – lagali su o Leilinom rođendanu. Zbog toga joj prirede zabavu kakvu želi. Brian, Nicole i Marc pokušavaju provariti informaciju da bi Rita i Irwin bili njihovi štićenici ako se nešto dogodi Mikeu i Kay.

  Sljedeće
  Nedjelja, 2 travnja u 13:50
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 3 travnja u 04:05
  Na FOX Life