Milijun malih stvari

Ponedjeljak, 21:00

12+12+
Milijun malih stvari

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 21 listopada u 21:00

  Stijena (E15 - S01)

 2. Utorak, 22 listopada u 12:55

  Stijena (E15 - S01)

 3. Utorak, 22 listopada u 21:00

  Krunica (E16 - S01)

Sinopsis

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika, nego milijun malih stvari, a to vrijedi i za grupu prijatelja iz Bostona. Neki su uspješni, drugi se muče, ali svi osjećaju da stoje na mjestu. Nakon što jedan umre, ostali shvate da trebaju početi živjeti.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Kažu da prijateljstvo nije jedna velika, nego milijun malih stvari. To vrijedi za grupu prijatelja iz Bostona koji se povezuju pod neočekivanim okolnostima, u premijernoj epizodi.

 • 2

  Banda očeva

  +

  Kada Sophie zamoli aritmičnog Eddieja da ide s njom na ples očeva i kćeri, Delilah se osjeća nelagodno. Danny priznaje tajnu Garyju, Maggie prima neočekivanog gosta, a netko otkrije šifriranu glasovnu poštu od Jona koju je ostavio prije smrti.

 • 3

  Rezerviraj datum

  +

  Gary, Rim i Eddie otkrivaju da je Jon doista razmišljao o svemu prije smrti, te je isplanirao iznenađenje za Garyjev rođendan u Bruins Fantasy Campu. Međutim, kada je otkrivena velika tajna, dolazi do sukoba u grupi.

 • 4

  Večera u petak

  +

  Eddiejeva i Delilina tajna ostavlja posljedice na sve, pa i na budućnost Delilinog i Regininog restorana. Odnos Maggie i Garyja je na kušnji kada se pojavi stara ljubav, a Delilah pokušava zaštititi svoju djecu i održati Jonovu uspomenu na životu.

 • 5

  Igra tvog života

  +

  Gary nastoji isplanira romantičan spoj s Maggie, kako bi mu se otvorila o tajni koju skriva. Eddie počinje shvaćati žrtve koje je Katherine donijela i pokušava zaustaviti Theovu predstavu kako bi jeponovno osvojio. Rome se konzultira s liječnikom.

 • 6

  Neočekivano

  +

  Delilah se bori s svojom odlukom koja mijenja život, Maggie i Gary čuvaju Thea, a Regina otkriva veliku Romeovu tajnu.

 • 7

  Izazivam te

  +

  Regina otkriva da Romea ne poznaje kako je mislila te mora umjesto njega donositi važne odluke. Gary Maggie uvjerava da će uvijek biti uz nju, a Katherine ima novog obožavatelja.

 • 8

  Borba ili bijeg

  +

  Noćne more Maggie tjeraju da se suoči s teškom traumom iz prošlosti. Skupina napokon doznaje da se njezin rak vratio. Gary od neočekivane osobe traži pomoć kako bi je uvjerio da se liječi.

 • 9

  Perspektiva

  +

  Gary ne može prihvatiti Maggienu odluku; Rome se otvara pred tatom; Katherine teško podnosi što kod kuće nema Eddieja.

 • 10

  Božićne želje

  +

  Delilah se ne može odlučiti da Sophie i Dannyju kaže da je trudna; ekipa se okuplja u božićnom duhu.

 • 11

  Tajne i laži

  +

  Nakon uznemirujućih vijesti, Delilah se opet oslanja na prijatelje, a najviše na Katherine. Unatoč Garyjevom protivljenju, Maggie inzistira na sudjelovanju u utrci.

 • 12

  Dan prije…

  +

  Vraćamo se u dan prije Jonove smrti, prije nego što se sve raspalo. Jon ima osobnih i profesionalnih problema, Delilah i Eddie spremaju mu se reći za svoju tajnu vezu, a Maggie u Bostonu nastoji započeti novi život.

 • 13

  Dvanaest sekunda

  +

  Delilah nastoji zadržati kuću, dok se Ashley u tajnosti sastaje s nekim za koga misli da može pomoći. Maggie prima novosti o svom liječenju.

 • 14

  Jednog dana

  +

  Delilah večer prije otvaranja restorana pomoć oko detalja traži od naočitog stručnjaka. Regini je teško s dominantnom majkom koja iznosi neugodne detalje iz prošlosti i tako dovodi do razmirica.

 • 15

  Stijena

  +

  Komplicira se razvod Eddieja i Katherine, dom Romeu u neočekivani posjet stiže brat. Gary i Maggie kreću ispuniti životnu želju.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 21 listopada u 21:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 22 listopada u 12:55
  12+12+
  Na FOX Life
 • 16

  Krunica

  +

  Prijatelji iščekuju ishod Maggiene operacije, a neočekivani dolazak njezine majke vodi u napeto upoznavanje s Garyjem.

  Sljedeće
  Utorak, 22 listopada u 21:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Srijeda, 23 listopada u 12:55
  12+12+
  Na FOX Life
 • 17

  Zbogom

  +

  Jonovim bližnjima još nije jasna njegova smrt, ali nekako se vraćaju svojim životima. Većinom prihvaćaju da nikad neće dobiti odgovore. Neočekivani član skupine istražuje misterij Barbare Morgan.

  Sljedeće
  Srijeda, 23 listopada u 21:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Četvrtak, 24 listopada u 12:55
  12+12+
  Na FOX Life