Milijun malih stvari

12+12+

Prijatelji u dobru i zlu

Sezona 2
00:30

Sinopsis

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika, nego milijun malih stvari, a to vrijedi i za grupu prijatelja iz Bostona. Neki su uspješni, drugi se muče, ali svi osjećaju da stoje na mjestu. Nakon što jedan umre, ostali shvate da trebaju početi živjeti.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Dolazak kući

  +

  Kada Delilah ode roditi, Eddie osjeća potrebu da kaže Katherine stinu o tome tko je djetetov otac. U međuvremenu, Gary i Maggie muče se oko zajedničkog života nakon raka, a Rome i Regina nastavljaju s teškim izgledima da dobiju vlastitu bebu.

 • 2

  Veliki kanjon

  +

  Eddie uspijeva odvući pozornost Theu dok pokušava pronaći Katherine, a Maggie shvaća da iznenadno preseljenje njezine majke u Boston možda niej samo zbog nje. U međuvremenu, Regina teško prihvaća Andrewove ideje u vezi restorana, a PJ daje šokantno priznanje Romu.

 • 3

  Zbunjujući signali

  +

  Na rubu je da postane filmaš pa se Rome sastaje sa starim producentom i zbog toga je podijeljen što je predložio kreativne promjene u scenariju. U međuvremenu, Gary pomaže Dannyju da pripremi audiciju za školsku predstavu a Delilah, željna odraslog društva pristaje otići na večeru s Andrewom.

 • 4

  Savršena oluja

  +

  Maggie je šokirana kad sazna Ericov pravi identitet. Eddie shvaća koliko želi biti dijelom Charlienog života dok Katherine donosi odluku o sebi i Eddieju.

 • 5

  Austin

  +

  Delilah organizira obiteljsko fotografiranje s fotografom Seymourom, ali Danny teško prihvaća da njegov otac više nije član obitelji. Rome i Regina organiziraju 50. godišnjicu braka Romeovih roditelja i razmišljaju o vlastitim zavjetima.

 • 6

  Odvezani

  +

  Gary se ljuti na Maggy kad ona slučajno pusti van njegovog psa Colina. Delilah snima podcast o samoubojstvu te se otvara Andrewu.

 • 7

  Deset godina

  +

  Ekipa se okuplja povodom Theovog 10. rođendana, koji je veoma važan za Eddieja. Delilah, Eddie i Katherine se ne mogu dogovoriti oko otkrivanje istine o Charlie. Rome i Regina pokušavaju spriječiti Sophie da se previše približi PJ-u.

 • 8

  Laku noć

  +

  Maggie prisiljava Garyja da preispita vlastitu budućnost jer se skupina mora okupiti nakon razornog gubitka.

 • 9

  Vrijeme stoji

  +

  Rome PJ-u pomaže u osobnoj krizi, dok je veza Garyja i Maggie na prekretnici; Delilah, Eddie i Katherine donose teške odluke koje će utjecati na njihove obitelji.

 • 10

  Poljubac

  +

  Prošla su tri mjeseca otkad su Delilah i Eddie otkrili istinu o svojoj vezi, a Sophie se i dalje suprotstavlja majci. Maggie, Gary i ekipa okupljaju se na otvorenju Dannyjeve predstave, dok se Rome i Regina upuštaju u usvajanje djeteta.

 • 11

  Mi smo Howardovi

  +

  Rome i Regina nastavljaju postupak usvajanja i Delili pomažu oko problematične Sophie. Gary Ericu spočitava prošlost, a Eddie kreće u novu glazbenu karijeru.

 • 12

  Krivnja

  +

  Gary poduzima važan korak i suočava se s prošlošću, dok Maggie konačno razgovara s Ericom. U međuvremenu, novost o Regininu usvajanju kod njezine majke stvara napetost u ionako složenim sveukupnim odnosima.

 • 13

  Daisy

  +

  Delilah i Sophie susreću se za obiteljskog nenadanog događaja. Rome i Regina doznaju da njihova možebitna prava majka može doći u opasnost, a Maggie se i Gary suočavaju s grubom stvarnošću povrata raka svoga prijatelja.

 • 14

  Odložena odluka

  +

  Delilah uči nositi se s Dannyjevom prvom odgodom odluke, dok Rome i Regina i dalje nastoje zaštititi svoju pravu majku od prošlosti. U međuvremenu, Maggie se oslanja na prijatelja u šestomjesečnom ispitivanju raka.

 • 15

  Objed

  +

  Gary slučajno prekida Maggien prvi spoj s novim momkom, pa Delliah mora razgovarati sa Sophie. Rome ima važan sastanak u vezi s važnom šansom u Hollywoodu. Eddie očitava Dakoti lekciju o tome što treba za uspjeh u glazbenom biznisu.

 • 16

  Promjena planova

  +

  Eddiejeva sestra dolazi u grad te izaziva napetost u obitelji; Katherine iskazuje svoje mišljenje na radu. U međuvremenu, tijekom djevojačkog noćnog izlaska, Maggie nagovori Delilah da se uživi.

 • 17

  Godinu dana poslije

  +

  Prošla je godina od Jonove smrti i svi razmišljaju o tome koliko im se minule godine promijenio život. Ali Eddieju san otvara novu zagonetku.

 • 18

  Majke i kćeri

  +

  Eddie opsesivno razriješava pogreške iz prošlosti; Shelly i Delilah planiraju svečanost najave Regininog djeteta, a Eve njoj i Romei javlja strašne vijesti. U međuvremenu, Maggien novi pothat potiče ju ponovno razmisliti o vezi s Garyjem.

 • 19

  Dok nas smrt ne rastavi

  +

  Dok se Eddie i Katherine spremaju obnoviti svoj zavjet, Eve dobiva trudove i svi žure u bolnicu. Stvari postaju ozbiljne s Delilah i Milesom. Maggie priopćuje Garyju šokantne novosti, a Eddie doznaje više o njegovoj tajanstvenoj nezgodi na jezeru.