Mick

12+12+

Kako čudovišne nećake pretvoriti u pristojne članove društva

Sezona 1
00:30

Sinopsis

Mackenzie Mick Murphy cijeli život izigrava sustav i izbjegava odgovornost. Kada njezina sestra i šurjak milijarder bježe iz zemlje pred zakonom, bezbrižan život na dohvat je ruke. Ali postoji kvaka. Mora se brinuti za njihovo troje razmažene djece.

Epizode

 • 1

  Hotel

  +

  Mickey i klinci moraju se preseliti u hotel, jer im je financijski savjetnik rekao da moraju smanjiti troškove.

 • 2

  Prijatelj

  +

  Mickeyin odnos s Albom je na kušnji, kada razvedenica iz Greenwicha Trish dotakne dno i postane savršena prijateljica za Mickey.

 • 3

  Posjet

  +

  Mickey vodi Sabrinu u posjet majci u zatvor kako bi se pomirila s njom, ali ispada da je njoj to trebalo više nego Sabrini. U posjetu ocu, Chip shvaća da je iza rešetaka u opasnosti i moli Jimmyja za pomoć.

 • 4

  Ukleta kuća

  +

  Mickey i Jimmy organiziraju zabavu u svojoj sablasnoj, opustošenoj palači, ali stvari se otmu kontroli. Sabrina time želi osvjetlati svoju ostavštinu, koju su njezini roditelji upropastili, a Mickey uči neke šaljivce lekciju.

 • 5

  Izum

  +

  Kada Mickey otkrije da Ben uzima lijekove za koncentraciju, odlučna je dokazati da može funkcionirati i bez njih. Ona i Alba pomažu mu oko znanstvenog projekta, ali se previše užive. Jimmy pomaže Chipu da ponovno okupi svoje tajno društvo.

 • 6

  Matrijarh

  +

  Mickey i klinci idu k prabaki Riti Pemberton, na proslavu njezinog stotog rođendana u njezinu vilu. Mickey iskorištava Ritu kada shvati da ona misli da joj je Mickey stara prijateljica, ali onda shvaća da njohov odnos nije bio samo platonski.

 • 7

  Povratak kući

  +

  Mickey i Jimmy vode društvo u svoj rodni Warwick povodom umirovljenja Jimmyjevog bejzbolskog dresa, gdje saznaju kolika je bio faca. Jimmy sazna da je Mickey možda utjecala na to što nije profesionalno zaigrao bejzbol.

 • 8

  Učitelj

  +

  Mickey je zabrinuta zbog Sabrininog odnosa s profesorom, te preuzima stvari u svoje ruke i osramoti ih pred njezinim vršnjacima. Jimmy pomaže Chipu da postane popularniji.

 • 9

  Razvod

  +

  Nakon što je otkrio da je proizvod davne afere svoje majke, Chip odluči potražiti svog biološkog oca. U međuvremenu, Mickey i Jimmy preispituju svoj odnos.

 • 10

  Uspon

  +

  Sabrina odlučuje organizirati zabavu za talentirane umjetnike kako bi ih impresionirala. Nakon što je saznala da Benov novi prijatelj ima slavnu mamu koja voli umjetnost, Mickey odlučuje sudjelovati. Chip odlazi na spontani izlet s Howardom.

 • 11

  Put

  +

  Sabrina je već jednom nogom na Yaleu, ali na dan razgovora mogla bi si uništiti izglede i ugroziti budućnost. U međuvremenu, Albu posjećuju rođaci i mora se pretvarati da je opet sluškinja, kako je obitelj ne bi odbacila.

 • 12

  Grad

  +

  Mickey i ekipa putuju u New York, gdje otkriju da Jimmyju sjajno ide u investicijskoj tvrtki. Dok razgovara s partnerima tvrtke, Mickey hvali Jimmyja, u nadi da će mu srediti promaknuće. U međuvremenu, Chip je u posjetu svom biološkom ocu.

 • 13

  Rupa

  +

  Dok prate Bena na školskom izletu na smetlište, Mickey i Alba otkrivaju nepoznatog dječaka koji se povezao na njihovom busu. Dok ga vode kući, imaju nesuglasice na putu. Chip i Sabrina iskorištavaju pukovnikov status veterana, ali to će im se obiti o glavu.

 • 14

  Crkva

  +

  Mickey i društvo idu s Albom u crkvu, nakon što prizna da ima problema sa zlouporabom droga. Kad u nedjelju pozove svećenika k njima, Pembertonovima se on svidi. Ben propituje svoju vjeru u Boga, prisiljavajući Jimmyja i Sabrina da mu budu mentori.

 • 15

  Sok

  +

  Mickey uči Chipa i njegovu prijateljicu kako se kocka, te na kraju izgube veliki iznos novca. U pokušaju da vrati novac, Mickey koristi novo Sabrinino prijateljsktvo s kapetanicom nacionalne juniorske nogometne ekipe i kladi se na njihovu utakmicu.

 • 16

  Nezgoda

  +

  Nakon što se Ben popiški u krevet na spavanju kod prijatelja, Mickey, Alba i Jimmy poduzimaju ekstremne mjere kako bi mu spasili ugled. Kada Sabrina izgubi lažnu osobnu iskaznicu, Chip joj nudi pomoć, u zamjenu za izlazak s njom i njenim prijateljima.

 • 17

  Slobodna noć

  +

  Alba odlazi na godišnji odmor, a Mickey postavlja Sabrinu da čuva Bena kako bi ona i Jimmy izašli u grad. Ali Sabrina odlučuje da je izlazak s prijateljima zabavniji nego čuvanje djeteta. Sabrina i Mickey se zbog toga posvađaju i završe u zatvoru.

 • 18

  Automobil

  +

  Jimmy kupuje stari raspadnuti automobil na policijskoj aukciji, te on i Mickey slučajno zatvaraju Bena u njemu. Alba shvaća da se Chip tajno predstavlja kao Sabrinina simpatija, te ga nagovara da nastavi s time.

 • 19

  Ples

  +

  Mickey i Alba uhvatili su Bena u laži i pokušavaju ga naučiti lekciju. Ali plan ne uspijeva. Chip smišlja kako da postane "princ" na školskoj zabavi. Jimmy uči Sabrinu plesati.

 • 20

  Maturant

  +

  Nakon mature, Mickey i Alba otkrivaju da se Sabrina nećka oko odlaska na Yale. U pokušaju da je nagovore da ode na fakultet, Alba se umiješa u proslavu godišnjice diplome na Yaleu.