Mame iz visokog društva

Odd Mom Out © 2014 Bravo Media Productions LLC All rights reserved.
Mame iz visokog društva

Sinopsis

Ova urnebesna polusatna humoristična serija prikazuje fantastični i nevjerojatni svijet prebogatih mama iz njujorškog Upper East Sidea. Jill živi u svijetu koji je postao toliko elitan i moderan da je sad ona postala mama koja se ne uklapa.

Epizode

 • 1

  Živahni posao

  +

  Jill i Andy posjećuju kamp i šokiraju se koliko se Hazel uozbiljila dok se žrtve Ponzijeve sheme Ernieja Krevitta suočavaju sa svojom novom financijskom stvarnosti.

 • 2

  Svijeća u klepetalu

  +

  Jill je na rubu jer Candace živi u njihovu stanu pa poduzima nešto neočekivano. Vanessa pokušava začiniti svoju vezu na daljinu s Grahamom, a Lex saznaje vijesti koje će mu promijeniti život.

 • 3

  M.F.A. u sranjima

  +

  Jill ne uspijeva ostaviti željeni dojam na svojoj umjetničkoj izložbi. Autor New York Timesa Derek Blasberg posjećuje Brooke i Devona u Von Weberovu stožeru, ali stvari ne idu po planu. Lex proživljava egzistencijalnu krizu i traži savjet stranca.

 • 4

  Djeca u pudingu

  +

  Jill se suočava sa strahom od predgrađa jer ide na tradicionalni obrok u povodu Dana zahvalnosti s Brookeinom sestrom. Upoznaje Barrett, domaćicu perfekcionisticu, i Berkley, majstoricu obraćanja svisoka, pa saznaje zašto je Brooke takva kakva je.

 • 5

  Porotnička dužnost

  +

  Jill muči krivnja nakon što se Candace vrati sa zapljene i prepričava obitelji grozne detalje o suđenju za ubojstvo na kruzeru.

 • 6

  Stimulansi

  +

  Suočen s nemogućim rokom u noći tatina izlaska s odborom, Andy uzima stimulanse. Jill i Vanessa otkrivaju okrutnu definiciju medicinskih toplica u posjetu prijatelju s fakulteta Ollieju koji je pokrenuo svoj novi poslovni pothvat zvan Üth.

 • 7

  Dr. Weber

  +

  Jill danju prodaje Brookeinu novu liniju proizvoda Von Weber, a noću s Vanessom istražuje niz infekcija koje muče Upper East Side. Candace pokušava saznati zašto je stalno zovu „Slatka Guza“, a Lex pokušava sklopiti dogovor s MarsX-om.

 • 8

  Gledanje u zvijezde

  +

  Jill dogovara snimanje u Los Angelesu i sa sobom vodi Vanessu. Prate Davea Navarra u ludu pustolovinu. U međuvremenu, Candace prekoračuje granice s Hazel, a Lex se suočava sa svojim najdubljim strahovima u gravitacijskoj komori.

 • 9

  Homo erectus

  +

  Na obiteljskoj noći u Prirodoslovnom muzeju Brewton, na vidjelo dolaze životinjski instinkti. Brooke se boji Lexova odlaska na Mars, Simone otkriva svoju stvarnu ljubav, Vanessa se iznenađuje, a Andy shvaća da cijelu godinu lovi krivu djevojku.

 • 10

  Krvoproliće

  +

  Obitelji Weber i Von Weber izvan sebe su nakon što Hazel dobije mjesečnicu, ali to nije ništa u usporedbi s onime što će se dogoditi kad se netko iz njihove prošlosti pojavi na TV-u i otkrije pregršt tajni.