Kućica iz snova

Kućica iz snova

Sinopsis

Emisija prati trgovce nekretninama koji kupcima pomažu pronaći savršeni mali dom. Bilo da se radi o domu u Stjenjaku ili kućici na plaži u Floridi, svaki kupac imat će priliku vidjeti tri različita doma i odlučiti koji je najbolji za njih.

Epizode

 • 1

  Selidba u Montani

  +

  Zaljubljenici u prirodu Ben i Dylan traže maleni dom nadomak Billingsa u ruralnom dijelu Montane. Ben želi pokretni dom kako bi se mogli seliti dok Dylan želi stalni dom. Moraju donijeti veliku odluku ako žele živjeti u "Zemlji velikog neba".

 • 2

  Velika obitelj traži maleni dom u dolini Shenandoah

  +

  Brian i Sarah žele izbjeći vođenje velike kuće i preseliti se u maleni dom kako bi provodili više vremena sa svoja tri sina. Može li ova velika peteročlana obitelj pronaći sve što im treba u malenom prostoru? Potraga počinje!

 • 3

  Maleno utočište za odmor u sjeverozapadnom Washingtonu

  +

  Greg, Heather i njihovo dvoje djece veliki su zaljubljenici u prirodu. Uštedjeli su nešto novca za kućicu u kojoj se mogu odmoriti. Ipak, bogati krajolik savezne države Washington nudi veliki izbor pa moraju donijeti tešku odluku.

 • 4

  Testiranje malenoga u Teksasu

  +

  Mladenci Britt i Travis vole putovati. Cijena nekretnina u Dallasu je visoka i zaradit će mnogo novca ako iznajme svoj dom od 167 m2. No i dalje im je potrebna baza kad ne putuju. Zato žele pronaći maleni dom koji će zadovoljiti sve njihove potrebe.

 • 5

  Rastuća obitelj

  +

  Austin je grad stvoren za Saru i Alberta. No s jednim djetetom i drugim na putu, visoke rate hipoteke moraju se smanjiti. Par kreće u potragu za jeftinim malenim domom u Teksasu. Hoće li uspjeti pronaći pristupačan dom za četvero? Potraga počinje!

 • 6

  Malena suradnja u New Orleansu

  +

  Reggie je inženjer iz Seattlea i zaljubljenik u glazbu. Putovao je svijetom svirajući jazz saksofon. Reggie se sada želi skrasiti u New Orleansu pa je poveo sa sobom prijateljicu Faye da mu pomogne pronaći njegov maleni dom.

 • 7

  Malena kuća na kotačima u Omahi

  +

  Rebecca je avanturistica koja traži malenu kuću u Omahi kako bi vodila jednostavniji život. Nakon desetljeća rada u financijskom sektoru u New Yorku i Londonu, pokrenula je vlastitu tvrtku i želi se skrasiti u svom rodnom gradu.

 • 8

  Maleni život u "Zemlji velikog neba"

  +

  Susan, Darryl i njihov sin Cooper provode slobodno vrijeme boraveći u prirodi Montane i jedreći po Meksiku. Kako bi nastavili uživati na oba mjesta, moraju pronaći maleni dom u Montani. Može li Susan uz pomoć prijateljice Kim pronaći maleni dom za obitelj?

 • 9

  Dvojac započinje život u malenom domu

  +

  Calvin i Brendon nedavno su završili fakultete u Minneapolisu i spremni su započeti zajednički život. Zbog fakultetskih dugova nemaju mnogo novca, tako da će im maleni dom biti od ekonomske pomoći. No ne znaju bi li kupili mobilnu kućicu ili stalni dom.

 • 10

  Maleno u Tampa Bayu

  +

  Joel i Kelly žele smanjiti troškove selidbom u malenu kuću kako bi Kelly bila kod kuće s njihovom kćeri Lolom. Problem je njihova želja da žive blizu plaže, a da cijena kućice bude u okviru budžeta. Hoće li ova obitelj uspjeti pronaći svoj dom na plaži?

 • 11

  Maleno i obiteljsko u Omahi

  +

  Jeff i Melany imaju tri kćeri i žele živjeti u malenoj samoodrživoj kućici u Omahi u Nebraski. Ali kako izbalansirati ekološku svijest s roditeljstvom? Morat će uzeti u obzir sve to dok razgledavaju malene domove.

 • 12

  Teksaški tehnolozi sele se u maleni dom

  +

  Jaimie i Mike žive u velikom stanu u Austinu s mnogo kućnih ljubimaca. Kako bi Mike pokrenuo svoju tehnološku tvrtku, odlučili su prodati kuću i živjeti u malenoj kući. Hoće li uspjeti pronaći svoj mali raj u Austinu? Potraga počinje.

 • 13

  Maleno odmorište za parove u Louisvilleu

  +

  Mladenci Charles i i Myra žive u velikoj kući s Myrinom djecom u blizini Louisvillea. Charles i Myra traže stančić u Louisvilleu kako bi se vikendom mogli odmoriti.

 • 14

  Maleni stil života u Boulderu

  +

  Meksikanka Hayde i njezin dečko Don vole živjeti u Boulderu. Oboje su avanturisti i lokalni krajolik im odgovara. No nikad nisu živjeli zajedno. Sada su odustali od svojih unajmljenih stanova i traže maleni zajednički dom.

 • 15

  Maleni samački stan u Ashevilleu, NC

  +

  Jeff je mnogo putovao, živio je u Nashvilleu i na Manhattanu. Sada traži dom u Ashevilleu u Sjevernoj Karolini. Postao je poznati ortoped i spreman je pronaći svoj komadić Ashevillea. Uz pomoć prijateljice Sare, kreće u potragu za malenim domom.

 • 16

  Maleni dom za malenu Harper

  +

  Mornarički pilot Matt, njegova žena Chanell i njihova kći Harper žive u Pensacoli na Floridi. Većinu vremena provode održavajući svoj veliki dom. To žele promijeniti kako bi više vremena provodili zajedno. Stoga kreću u potragu za malenim domom.

 • 17

  Zajedno u malenome u Clevelandu

  +

  Anthony i Anthony ne mogu više živjeti u skupim stanovima na različitim krajevima Clevelanda. Žele podići svoju vezu na višu razinu i živjeti zajedno u malenoj kući. Hoće li uspjeti pronaći pristupačan i lijepi dom u povijesnom središtu Ohia? Odluka neće biti laka.