Kraljice vriska

12+12+
© Fox and its related entities. All rights reserved.
Kraljice vriska

Sinopsis

Druga sezona Kraljica vriska vodi nas na novu lokaciju. Ovaj se put miseriozna ubojstva događaju u bolnici s fascinantnim medicinskim slučajevima.

Epizode

 • 1

  Ponovni vrisak

  +

  Godinama nakon ubojstava u kući Kappa, dekanica Munsch kupuje napuštenu bolnicu i angažira dr. Brocka Holta, dr. Cassidyja Cascadea, studenticu medicine Zayday Williams i osramoćenu Chanel. Otkrivaju se tajne bolnice i pojavljuje se novi ubojica.

 • 2

  Bradavice i sve to

  +

  "Pacijent s groznom bolesti dolazi u bolnicu u potrazi za lijekom, ali ondje pronalazi ljubav. Chad se vraća kako bi opet osvojio Chanel i otkriva mračne Brockove tajne. Nakon još jednog susreta s ubojicom, Munsch angažira agenticu Hemphill."

 • 3

  Kandidati

  +

  Dekanica Munsch, Denise i Chanel ispituju Hestera i preživjelog sudionika masakra za Noć vještica kako bi saznale tko je ubojica. Chad optužuje Brocka da je ubojica i predlaže Chanel nešto šokantno. Novi pacijent zbližava Chanel 3 i Cassidyja.

 • 4

  Blues za Noć vještica

  +

  Novi napad Green Meanieja sve ostavlja u šoku i tuzi, a dekanica Munsch i Denise planiraju uloviti ubojicu organizirajući zabavu za Noć vještica u bolnici.

 • 5

  Ubojstvo kao parfem

  +

  Nakon strašnih događaja za Noć vještica, dekanica Munsch mora prijaviti ubojstva koja su se dogodila u institutu CURE što, iznenađujuće, dovede do povećanja broja pacijenata.

 • 6

  Prikupljanje krvi

  +

  Nakon povećanja broja pacijenata, dekanica Munsch i Chanel organizairaju prikupljanje krvi zbog niske zalihe u bolnici. Sestra Hoffel pokreće svoj plan za osvetu, a Hester nalazi način da se priključi osoblju bolnice.

 • 7

  Ruka

  +

  Da osigura bolnici pozitivan publicitet, dekanica Munsch predlaže dr. Holtu riskantnu operaciju kada njegova ruka počinje izražavati svoj divlji i opasan karakter kao nikada dotad.

 • 8

  Zlatokosa, Zlatokosa

  +

  Muškarac iz prošlosti dekanice Munsch dolazi u institut ne bi li je ponovno osvojio. Zbog toga ljubomorni Brock propituje svoju vezu s Chanel.

 • 9

  Volim D

  +

  Chaneli su oduševljeni kad njihov TV idol, dr. Scarlett Lovin posjeti institut. Za to vrijeme, Hester priziva Zelenu zvijer, jer ubojica (ili više njih) žele u djelo provesti svoj ubojiti plan.

 • 10

  Isuši močvaru

  +

  Zelena zvijer pokreće svoj konačni osvetnički plan, a Hester čini hrabar potez kako bi osigurala svoju budućnost. Brock izvodi opasan operativni zahvat kako bi spasio život dekanici Munsch.