Kraljevska obitelj

12+12+

Životne drame kraljevske obitelji

Sezona 4
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 23 listopada u 01:40

  Kraljevska obitelj 4, 10 (E10 - S04)

Sinopsis

Serija prati živote izmišljene britanske kraljevske obitelji koja živi u svijetu izobilja i kraljevske tradicije u kojem je svaka njihova želja ispunjena, ali sve to dolazi pod cijenu dužnosti, sudbine i života pod povećalom javnosti.

Epizode

 • 1

  Kraljevska obitelj 4, 1

  +

  Robert postaje sve popularniji na svojoj turneji povodom krunjenja, a Jasper i Liam imaju podatke koji bi mogli uništiti njegovu vladavinu. Eleanor mora birati između povratka Jasperu i rada u inozemstvu za Sebastiana.

 • 2

  Kraljevska obitelj 4, 2

  +

  Cyrus pomaže Liamu prikupiti podatke o Robertu. Helena i Willow procjenjuju potencijalne mlade za Roberta. Jasper na konferenciji za novinare čini nešto neočekivano dok ga Eleanor promatra.

 • 3

  Kraljevska obitelj 4, 3

  +

  Liam povlači veliki potez s dokazima koje ima protiv Roberta, a Eleanor koristi svoj status kako bi pomogla ostalima. Helena se našla u središtu novog skandala.

 • 4

  Kraljevska obitelj 4, 4

  +

  Nestanak struje u Londonu uzrokuje potpuni kaos. Willow se još više zaljubljuje u Roberta. Eleanor otvara palaču javnosti, a Jasper se našao usred nereda.

 • 5

  Kraljevska obitelj 4, 5

  +

  Robert širi svoju moć i šalje nevjernog Cyrusa u izgnanstvo. Eleanor kreće na tajni zadatak, a Helena istražuje koje su njezine ljubavne mogućnosti.

 • 6

  Kraljevska obitelj 4, 6

  +

  Na obiteljskoj večeri u povodu proslave kraljičina rođendana rastu tenzije. Liam dovodi neočekivanog gosta, a Jasper saznaje identitet osobe koja ga je upucala.

 • 7

  Kraljevska obitelj 4, 7

  +

  Eleanor traži Jaspera da joj pomogne na njezinu tajnom zadatku. Helena započinje novo poglavlje na kraljevskom događaju na kojem novinari napadaju Willow. Cyrus upoznaje neočekivanog saveznika.

 • 8

  Kraljevska obitelj 4, 8

  +

  Eleanor organizira zabavu za Willow koja se otima kontroli, a Robert formira zlokobno savezništvo. Liam dokazuje svoju odanost bratu, ali po koju cijenu?

 • 9

  Kraljevska obitelj 4, 9

  +

  Otkrivaju se Liamove nakane pa se obitelj okuplja kako bi pokušala proći težak put koji ih očekuje. Jasper pomaže Liamu s planom, a Willow i Robert imaju problema.

 • 10

  Kraljevska obitelj 4, 10

  +

  Finale kulminira danom koji će zauvijek promijeniti obitelj i zemlju. Robert nikomu ne vjeruje zbog ustanka u nastanku, a ostatak obitelji udružuje se kako bi se suočio s jakim protivnikom.

  Sljedeće
  Petak, 23 listopada u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life