Južnjačko srce

Ponedjeljak, 14:25

Mali grad, veliki ljubavni trokuti

Sezona 3
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Utorak, 25 rujna u 04:00

  Slatkice i znojni dlanovi (E13 - S01)

 2. Utorak, 25 rujna u 07:35

  Slatkice i znojni dlanovi (E13 - S01)

 3. Utorak, 25 rujna u 13:50

  Izvanzemaljci i pseudonimi (E14 - S01)

Sinopsis

Mlada liječnica iz New Yorka otvara praksu u šarmantnom, ali neobičnom gradu Bluebell u Alabami.

Epizode

 • 1

  Tko kaže da se ne možeš vratiti kući

  +

  Nakon tri mjeseca u hitnoj službi u New Yorku, Zoe se vraća u Bluebell gdje je svi mrze jer je na odlasku rekla da se nikada neće vratiti. Zoe njezin rodni grad nedostaje, ali sada mora odlučiti hoće li ostati ili otići iz Bluebella zauvijek.

 • 2

  Neugodni prijatelji

  +

  Lavon i Annabeth pozovu Zoe i Joela na intimnu večeru, ali nekoliko prijatelja se samo pozove i večera kreće neočekivanim i kompliciranim smjerom.

 • 3

  Zabij si ovaj posao

  +

  Izbjegavajući sukob s Brickom, Zoe potajno prima pacijente iz Bluebella, ali George joj otkrije da zbog klauzule u ugovoru ne smije godinu dana prakticirati medicinu u gradu.

 • 4

  Pomozi mi da preživim noć

  +

  Lavon ima veliko iznenađenje za prvu godišnjicu s Annabeth, ali nakon što se ona uplaši za svoje zdravlje, moli Zoe da joj pomogne.

 • 5

  Kako ti se sada sviđam?

  +

  Zoe je presretna što se Joel odlično navikava na život u Bluebellu sve dok ne otkrije da lokalci o njemu imaju drukčije mišljenje.

 • 6

  Obiteljska tradicija

  +

  Zoe i Joel traže trajnije mjesto za život i nađu savršenu kuću čija vlasnica je rođakinja Zoena biološkog oca Vivian, a Zoe nije sigurna želi li se suočiti s rođacima.

 • 7

  Bježim k tebi

  +

  Zoe počinje smetati koliko se Joel i Wade druže, pogotovo kada to počne ometati Joelovo pisanje, za što okrivljuje Wadea.

 • 8

  Čuda

  +

  Joelova baka dolazi na ranu proslavu Hanuke i govori Zoe da zove rođake. Zoe uspijeva nagovoriti svog ujaka da dođe. Brick saznaje da nije otac Shelbyna djeteta. Wadea boli zub. Vivian i Zoe postaju prijateljice.

 • 9

  Tema za razgovor

  +

  George, Lavon i Tansy nastoje shvatiti zašto Filmore želi spajati gradove. Zoe smišlja priču o aferi AnnaBeth i Joela da bi građanima odvratila pozornost. Wade i Vivian odlaze na spoj. Shelby moli Bricka za pomoć s trudnoćom. Lemon se brine o baki.

 • 10

  Zvijezda predstave

  +

  Shelby traži Brickovu pomoć oko novog kabareta, a on ga hoće sabotirati. Lavon misli da je spajanje gradova neizbježno, ali Belle pokušavaju zadržati guvernerovu kćer u gradu. Lynly je ljubomorna na Georgeovu vezu s Tansy. Vivian zbunjuje Wadea.

 • 11

  Zadnja šansa

  +

  Lavon uvjerava guvernera da proglasi Bluebell povijesnim gradom. Zoe i Joel ne mogu naći dom, a njihov stan iz snova u vlasništvu je Vivianine tete. Vivianin sin ne prihvaća Wadea. Wade i Zoe umiljavaju se obitelji Wilkes. Lynly i George prekidaju.

 • 12

  Trebao sam biti kauboj

  +

  Joel prati Wadea radi istraživanja za svoju knjigu. George se boji da je Lavon ljut na njega zbog Lynly. AnnaBeth organizira djevojačku večer za jednu Belle. Zoe se kladi s Brickom da može navesti grad da smršavi. George želi probuditi odnos s Tansy.

 • 13

  Ponašaj se prirodno

  +

  Zoein je rođendan i ona mora organizirati dvije zabave.

 • 14

  Evo tebe opet

  +

  Lemonin povratak u Bluebell ne prolazi po planu. Zoeina majka pokušava se umiješati u njezin život i pomoći joj da nemilosrdnom kampanjom vrati svoju praksu. Magnolia je izbačena iz škole i traži pravnu pomoć od Georgea.

 • 15

  Vatreni obruč

  +

  Tansyna braća tuže Zoe i Joela, pa oni traže Georgeovu i AnnaBethinu pomoć. Lemonina dva udvarača trebali bi se boriti za njezinu ruku na Lavonovu renesansnom sajmu. Wade i Vivian imaju problema s proslavom svojeg trećeg zajedničkog mjeseca.

 • 16

  Nosiš svoju ljubav sa mnom

  +

  Bluebell dobiva sestrinski grad u Francuskoj pa Lavon uči francuski kako bi impresionirao lijepu gradonačelnicu. Brick želi osvojiti nagradu za muškarca godine. Zoe i Joel pokušavaju preurediti dom, a Lemon i George kreću u poslovni pothvat.

 • 17

  Dobar niz nesreća

  +

  Zoe misli da je prokleta zato što je raskinula vjenčanje Georgea i Lemon. Njih dvoje ne mogu prestati razmišljati o zajedničkom seksu. Wade upoznaje Vivianina bivšeg muža.

 • 18

  Ponovno u sedlu

  +

  Grad misli da Zoe nije preboljela Joela pa ona odlazi na spoj. Novinar Peter vraća se u grad i poziva Lemon na spoj. AnnaBeth izlazi s gradonačelnikovim nećakom. Brick ima problema s odgojem Magnolije. Wade je više zainteresiran za vezu od Vivian.

 • 19

  Bolji čovjek

  +

  Sove i Belle bore se za Tomove usluge i ugrožavaju njegove i Wandine pokušaje da naprave dijete. Zoe je umiješana u Wadeovu i Vivianinu vezu, pa je shrvani Wade krivi za ishod. George rado prihvaća nešto što će mu odvratiti misli s Lemon.

 • 20

  Ponovno zajedno

  +

  Lemon gubi posao zbog Georgeove pogreške u Fanciejevoj kuhinji. George i Zoe pokušavaju dovesti recenzenta restorana u grad, kao i Lemon i Wade, ali za druge restorane. Wanda propitkuje trudnoću, a Lavon i AnnaBeth zakopavaju ratnu sjekiru.

 • 21

  Zapeli

  +

  Lemonina baka pokušava vjenčati Lemon uz Magnolijinu pomoć. Rose želi biti stažistica i moli Bricka da joj pokaže ured. George i Lavon sukobljavaju se s gradonačelnikom. Davis planira zaprositi AnnaBeth. Wade i Zoe pomažu Earlu.

 • 22

  Druga prilika

  +

  Bluebell se sprema za dva vjenčanja. Zoe odlučuje reći Wadeu da ga još voli. Wade se odlučuje odseliti u Atlantu. Joel dolazi u grad pa je Zoe još više zbunjena. AnnaBeth odbija Davisovu prosidbu. Lemon odlazi na krstarenje za samce.