Južnjačko srce

Mali grad, veliki ljubavni trokuti

Sezona 3
00:30

Sinopsis

Četvrta sezona „Južnjačkog srca“ počinje sa Zoe koja ponovno želi osvojiti ljubav svog života, a to je reformirani zločesti dečko Wade Kinsella (Bethel). U finalu treće sezone Zoe je najavila gradu BlueBell da je zaljubljena u Wadea. Nažalost je Wade rekao Zoe da je njihovo vrijeme prošlo i da oboje moraju krenuti naprijed – a te su riječi Zoe potaknule na još odlučnije djelovanje. Na početku četvrte sezone Zoe svim raspoloživim sredstvima želi dokazati svoju ljubav prema Wadeu. Hoće li konačno živjeti sretni do kraja života?

Epizode

 • 1

  Kablang

  +

  Zoe je oduševljena jer je Wade odlučio ostati. Iako joj on jasno daje do znanja da nije spreman ponovno zaroniti u njihov odnos, to nju ne sprječava da ne pokušava privući njegovu pozornost. Shelby je ponovno u gradu i nastavlja se viđati s Brickom.

 • 2

  Uvijač za kosu

  +

  Zoe potvrđuje svoju trudnoću, a Wade je zatečen njezinom odlukom da ga ne primi natrag nakon što joj se pojavio na vratima. Rose joj uvaljuje sat seksualnog odgoja grupici mladih djevojaka i ona pristaje na izlazak s Wadeom kada ga nakon toga sretne.

 • 3

  Jako dobro pecivo

  +

  Wade želi razgovarati sa Zoe o budućnosti, ali ona ga stalno izbjegava. On odlučuje napraviti nešto veliko kako bi joj pokazao da misli ozbiljno. Earl mu predlaže da je zaprosi. Zoe pristane na još jednu večeru, ali iznenada bježi u New York.

 • 4

  Crvena boja broj 40

  +

  Kada Lavon sazna da je Lemon prisiljena prodati Francie's dodaje bonus u nagradni fond za najbolji talent kako bi joj pomogao. Međutim, Shelby, koju smatraju najnadarenijom u gradu, prijavljuje se na natjecanje i svima ugrožava izglede.

 • 5

  Burrito s roštilja

  +

  Zoe i Wade zaključe da trebaju više novca ako se žele preseliti u novi dom, pa ona pokušava tražiti povišicu od Bricka, dok Wade pokušava privući što više posla za Rammer Jammer. Ali problemi nastaju jer je u gradu otvoren novi štand s hranom.

 • 6

  Dečki iz Alabame

  +

  Zoe i Wade saznali su da čekaju sina. To brine Zoe jer sumnja da neće znati odgojiti dečka iz Alabame. Poziva u pomoć muškarce Bluebella. Magnolia se vratila u grad s novim mladićem kojeg Lemon ne odobrava i traži pomoć od Wadea da ga otjeraju.

 • 7

  Žuta pruga

  +

  Brick spomene Lemon susret s Alice i ona jasno daje do znanja da je ne želi ponovno pustiti u svoj život. Stvari se kompliciraju kada se Alice pojavi u Fancie'su i otvori stare rane za Lemon. Za to vrijeme Alicina kćer Scarlett još je uvijek u gradu…

 • 8

  61 svijeća

  +

  Zoe je odlučila pronaći neko obiteljsko nasljeđe koje će prenijeti na svoje dijete. Nakon što se Lemon i Lavon napokon spoje, Wade i Lavon pokušavaju nagovoriti svoje cure da se sprijatelje, ali na kraju samo završe u svađi oko vremena s Lavonom.

 • 9

  Kraj krajeva

  +

  Annabeth sanja da joj osnivač Bluebella, Cyrus Lavinius Jeremiah Jones, govori da se bliži kraj svijeta. Ona to proročanstvo prenosi Crickett kao anegdotu, ali vijest o apokalipsi proširi se poput požara.

 • 10

  BlueBell

  +

  Zoe i wade odgađaju objaviti svoje zaruke zbog iznenadne objave zaruka Lavon i Lemon. Brick i službeno potvrđuje Zoe partnericom u radu ordinacije. Breelandovi pokušavaju organizirati savršenu proslavu zaruka, ali javljaju se komplikacije.