Drugi pokušaj

Ponedjeljak, 22:00

12+12+
Drugi pokušaj

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 21 siječnja u 22:00

  Sjenke prošlosti (E09 - S01)

 2. Utorak, 22 siječnja u 12:00

  Sjenke prošlosti (E09 - S01)

 3. Subota, 26 siječnja u 15:15

  Sjenke prošlosti (E09 - S01)

Sinopsis

Od autora serije Castle stiže nam vesela serija koja prati Sam Swift (Bilson), bivšu zvijezdu policijske serije. U želji da oživi karijeru prati privatnog istražitelja Eddieja Valetika (Cibrian). Iako se to Eddieju ne sviđa, Sam ispada vrlo korisna.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Drugi pokušaj

  +

  Sam Swift (Bilson) je bivša zvijezda policijske serije. U želji da oživi karijeru prati privatnog istražitelja Eddieja Valetika (Cibrian). Iako se to Eddieju ne sviđa, Sam ispada vrlo korisna.

 • 2

  Pištolj u ruci

  +

  Tijekom rutinskog nadzora nevjernog supruga Sam i Eddie začuju pucanj i zatiču holivudskog producenta iznad tijela svoje ljubavnice s pištoljem u ruci. Što se Eddieja i policije tiče, slučaj je zaključen, ali producent tvrdi da je nevin

 • 3

  Otet

  +

  Vlasnik popularnog kluba i jedan od Eddiejevih starih neprijatelja angažira Eddieja i Sam da pronađu nestalog DJ-a, ali Eddie odbija. Sam se prisjeća svojih tuluma u tom klubu i sukobljava se s Eddiejem.

 • 4

  Bivši i neugodnosti

  +

  Samin bivši zaručnik Dylan koji ju je ostavio preko medija iznenada se pojavljuje i traži pomoć zbog ukradenog računala. Sam ne želi imati nikakve veze s bivšim dok ne shvati što bi sve moglo izaći u javnost s tog računala.

 • 5

  +

 • 6

  Vrag kojeg poznaješ

  +

  Piper Mannox traži pomoći Eddie i Sama u potrazi za odbjeglim zatvorenikom koji je ubio čuvara kako bi se dokopao slobode. Eddie ne želi raditi s Piper zbog njihove zajedničke burne prošlosti i njezinog slobodnog pristupa moralnim vrijednostima.

 • 7

  O onomu sinoć

  +

  Kada se Sam i Eddie probude zajedno u krevetu, goli i bez sjećanja na prošlu noć neizbježno se zapitaju što se zapravo dogodilo. Ali kada otkriju da se zapravo ne sjećaju čitavog prošlog dana, počinju sumnjati da ih je netko drogirao.

 • 8

  Sve o Avi

  +

  Nakon slučajnog trenutka bliskosti s Benom Jane se propituje želi li majčinstvo zbog mutiranog gena. Kat se jedva čeka razmetati utjecajem na društvenim mrežama i udružuje se s kozmetičkim brandom koji joj nudi priliku biti njihova glasnogovornica.

 • 9

  Sjenke prošlosti

  +

  Djevojke odlaze u Suttonin rodni grad na sastanak s važnim osobama iz njezine prošlosti. U međuvremenu Jane se muči s planovima za budućnost, a Kat osjeća razdor u njezinom odnosu s Adenom.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 21 siječnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 22 siječnja u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 10

  Mirna voda

  +

  Suttonini profesionalni snovi postaju stvarnost kada odlazi mlaznim zrakoplovom u Pariz na Tjedan mode, ali stječe novi pogled na svoju situaciju. Jane kreće dalje sa svojim planom glede plodnosti, ali saznaje iznenađujuće novosti o mogućnostima…

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 28 siječnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 29 siječnja u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 11

  Obiteljske veze

  +

  Kada detektivka Christine Rollins primi paničan telefonski poziv od svog mlađeg brata, pretpostavlja da se ponovno našao u nekoj pravnoj nevolji. Ali kada se on ne pojavi na sastanku, boji se najgoreg.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 4 veljače u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 5 veljače u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 12

  Lopov i lopov

  +

  Samov prijatelj zamoli Sama i Eddieja da pronađu sliku vrijednu 50 milijuna dolara koja je ukradena iz njegove aukcijske kuće. Ako je ne vrati prije nadolazeće dražbe, njegov osobni i profesionalni ugled bit će uništen.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 11 veljače u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 12 veljače u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 13

  Za srce

  +

  Nakon što su spavali zajedno, Sam i Eddie uzimaju slučaj koji uključuje serijskog prevaranta kojem su meta bogate žene. Kako bi povratili novac i nakit svog klijenta, a da ne uplaše osumnjičenog, par je skovao plan, a Sam je mamac.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 18 veljače u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 19 veljače u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life