Drugi pokušaj

12+12+
Drugi pokušaj

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 27 veljače u 02:00

  Bivši i neugodnosti (E04 - S01)

 2. Utorak, 2 ožujka u 01:40

  Smrt mu pristaje (E05 - S01)

 3. Srijeda, 3 ožujka u 01:40

  Vrag kojeg poznaješ (E06 - S01)

Sinopsis

Od autora serije Castle stiže nam vesela serija koja prati Sam Swift (Bilson), bivšu zvijezdu policijske serije. U želji da oživi karijeru prati privatnog istražitelja Eddieja Valetika (Cibrian). Iako se to Eddieju ne sviđa, Sam ispada vrlo korisna.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Drugi pokušaj

  +

  Sam Swift (Bilson) je bivša zvijezda policijske serije. U želji da oživi karijeru prati privatnog istražitelja Eddieja Valetika (Cibrian). Iako se to Eddieju ne sviđa, Sam ispada vrlo korisna.

 • 2

  Pištolj u ruci

  +

  Tijekom rutinskog nadzora nevjernog supruga Sam i Eddie začuju pucanj i zatiču holivudskog producenta iznad tijela svoje ljubavnice s pištoljem u ruci. Što se Eddieja i policije tiče, slučaj je zaključen, ali producent tvrdi da je nevin

 • 3

  Otet

  +

  Vlasnik popularnog kluba i jedan od Eddiejevih starih neprijatelja angažira Eddieja i Sam da pronađu nestalog DJ-a, ali Eddie odbija. Sam se prisjeća svojih tuluma u tom klubu i sukobljava se s Eddiejem.

 • 4

  Bivši i neugodnosti

  +

  Samin bivši zaručnik Dylan koji ju je ostavio preko medija iznenada se pojavljuje i traži pomoć zbog ukradenog računala. Sam ne želi imati nikakve veze s bivšim dok ne shvati što bi sve moglo izaći u javnost s tog računala.

  Sljedeće
  Subota, 27 veljače u 02:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 5

  Smrt mu pristaje

  +

  Čovjek na samrti unajmi Eddieja i Sam da ga zaštite od plaćenog ubojice kojeg je sam angažirao da njegovu smrt iscenira kao nesretan slučaj. Kada otkrije da je dijagnoza bila kriva i da će preživjeti, počinje strahovati za svoj život.

  Sljedeće
  Utorak, 2 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 6

  Vrag kojeg poznaješ

  +

  Piper Mannox traži pomoći Eddie i Sama u potrazi za odbjeglim zatvorenikom koji je ubio čuvara kako bi se dokopao slobode. Eddie ne želi raditi s Piper zbog njihove zajedničke burne prošlosti i njezinog slobodnog pristupa moralnim vrijednostima.

  Sljedeće
  Srijeda, 3 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 7

  O onomu sinoć

  +

  Kada se Sam i Eddie probude zajedno u krevetu, goli i bez sjećanja na prošlu noć neizbježno se zapitaju što se zapravo dogodilo. Ali kada otkriju da se zapravo ne sjećaju čitavog prošlog dana, počinju sumnjati da ih je netko drogirao.

  Sljedeće
  Četvrtak, 4 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 8

  Sve o Avi

  +

  Nakon slučajnog trenutka bliskosti s Benom Jane se propituje želi li majčinstvo zbog mutiranog gena. Kat se jedva čeka razmetati utjecajem na društvenim mrežama i udružuje se s kozmetičkim brandom koji joj nudi priliku biti njihova glasnogovornica.

  Sljedeće
  Petak, 5 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 9

  Sjenke prošlosti

  +

  Djevojke odlaze u Suttonin rodni grad na sastanak s važnim osobama iz njezine prošlosti. U međuvremenu Jane se muči s planovima za budućnost, a Kat osjeća razdor u njezinom odnosu s Adenom.

  Sljedeće
  Subota, 6 ožujka u 01:50
  12+12+
  Na FOX Life
 • 10

  Mirna voda

  +

  Suttonini profesionalni snovi postaju stvarnost kada odlazi mlaznim zrakoplovom u Pariz na Tjedan mode, ali stječe novi pogled na svoju situaciju. Jane kreće dalje sa svojim planom glede plodnosti, ali saznaje iznenađujuće novosti o mogućnostima…

  Sljedeće
  Utorak, 9 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 11

  Obiteljske veze

  +

  Kada detektivka Christine Rollins primi paničan telefonski poziv od svog mlađeg brata, pretpostavlja da se ponovno našao u nekoj pravnoj nevolji. Ali kada se on ne pojavi na sastanku, boji se najgoreg.

  Sljedeće
  Srijeda, 10 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 12

  Lopov i lopov

  +

  Samov prijatelj zamoli Sama i Eddieja da pronađu sliku vrijednu 50 milijuna dolara koja je ukradena iz njegove aukcijske kuće. Ako je ne vrati prije nadolazeće dražbe, njegov osobni i profesionalni ugled bit će uništen.

  Sljedeće
  Četvrtak, 11 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life
 • 13

  Za srce

  +

  Nakon što su spavali zajedno, Sam i Eddie uzimaju slučaj koji uključuje serijskog prevaranta kojem su meta bogate žene. Kako bi povratili novac i nakit svog klijenta, a da ne uplaše osumnjičenog, par je skovao plan, a Sam je mamac.

  Sljedeće
  Petak, 12 ožujka u 01:40
  12+12+
  Na FOX Life