Dogovor

Ponedjeljak, 22:00

12+12+
Dogovor

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 21 siječnja u 15:15

  Putovi (E07 - S01)

 2. Ponedjeljak, 22 siječnja u 22:00

  Izdaja (E08 - S01)

 3. Utorak, 23 siječnja u 12:00

  Izdaja (E08 - S01)

Sinopsis

Lijepa mlada glumica Megan odlazi na audiciju za glavnu ulogu u ljetnom hitu s poznatim akcijskim junakom Kyleom Westom. Audicija vodi do spoja s Kyleom, ali Meganina se priča mijenja kad joj ponude ugovor koji će joj zauvijek promijeniti život.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Dogovor, pilot

  +

  Glumica i konobarica Megan Morrison dobiva priliku života na audiciji za film s popularnim Kyleom Westom, ali dobiva više nego što je tražila kad joj on ponudi ugovorni brak vrijedan deset milijuna dolara.

 • 2

  Bivši

  +

  Veza Kylea i Megan počinje burnim putovanjem u Milano gdje oboje drukčije reagiraju na Lisbeth. Megan doživljava najbolje i najgore strane svog novog života i iznenađuje se kad Kyle prvi put otkrije neke od svojih osobina.

 • 3

  Curenje

  +

  Kyleova i Meganina veza dolazi na kušnju kad detalji iz njezina života iscure na internetu. Studio je zabrinut zbog toga što će Megan glumiti u Kyleovu novom filmu, a Hope i Shaun moraju smisliti kako će se uklopiti u Meganin novi profil zvijezde.

 • 4

  Pad

  +

  Dok Megan pokušava smisliti sljedeći korak u svojoj karijeri, Kyle se pokušava povezati s njom na nepredvidljivom dvostrukom spoju s poznatim profesionalnim sportašem i njegovom otvorenom ženom.

 • 5

  Kušnja

  +

  Megan odlazi na tečaj u Institut kako bi se zbližila s Kyleom. Terence je zabrinut zbog Kyleova nepredvidljiva ponašanja, a DeAnn se uplela u novu i provokativnu vezu.

 • 6

  Kontrola

  +

  Megan se sprema za prvu noć predstave, a Kyle se mora nositi s pojavljivanjem kontroverzne osobe iz njegove prošlosti. Terence shvaća da treba Kyleovu pomoć kako bi spasio Institut od mogućeg skandala, a DeAnn pronalazi odušak od zahtjevnog života.

 • 7

  Putovi

  +

  Kyle prati Megan na put u njezin rodni grad radi vjenčanja njezine najbolje prijateljice. Nakon sukoba s Kyleom, Terence razmišlja o sebi, a Annika potiče DeAnn da u životu više riskira.

  Sljedeće
  Nedjelja, 21 siječnja u 15:15
  12+12+
  Na FOX Life
 • 8

  Izdaja

  +

  Megan pokreće novu TV emisiju sa svojim idolom iz djetinjstva, a Kyle i DeAnn se svađaju oko Kyleova sljedećeg projekta. U međuvremenu, Terence Shaunu iznosi zanimljivu ponudu.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 22 siječnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 23 siječnja u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 9

  Grijesi

  +

  Megan i Kyle moraju se snaći u vezi sa zabrinjavajućom reklamnom kampanjom za „The Kill Plan“. U međuvremenu, Terence je i dalje usredotočen na svoj novi projekt za Institut, a DeAnn producira novi film.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 29 siječnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 30 siječnja u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 10

  Nova priča

  +

  Megan i Kyle moraju se suočiti s tajnom iz Meganine prošlosti, a Terence i DeAnn pokušavaju otkloniti moguću prijetnju Institutu.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 5 veljače u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 6 veljače u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life