Dobra borba

12+12+
©2020 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved
Dobra borba

Sinopsis

Diane Lockhart pokušava otkriti je li moguće oduprijeti se ludoj upravi, a da se i osobno ne poludi. Adrian Boseman i Liz Reddick-Lawrence hrvaju se s novim post-činjeničnim svijetom u kojem pobjedu odnosi odvjetnik s najboljom pričom, a ne onaj s takvim dokazima. Za to vrijeme Lucca Quinn balansira između nove bebe i nove ljubavi, a Maia Rindell otkriva novog Mefista u odvjetniku Rolandu Blumu, utjelovljenju korupcije.

Epizode

 • 1

  Ona koju su nadahnule nedavne neprilike

  +

  Premijera sezone 3. U Reddicku, Bosemanu & Lockhartu zakuhava se oluja kad na svjetlo dana izađu prošle indiskrecije jednog partnera. Baš kad pomisli da ne može gore, incident gurne Diane do točke sloma. Lucci se otvara dobra prilika.

 • 2

  Ona koju su nadahnule nedavne neprilike

  +

  Utjelovljenje korupcije ulazi u sudnicu u obličju odvjetnika Rolanda Bluma, novog Maijinog susavjetnika na suđenju za ubojstvo. U firmi razgovaraju s potencijalnom glavom bračnog prava, no Lucca je skeptična u pogledu njegovih kvalifikacija.

 • 3

  Ona u kojoj Diane pristupa Otporu

  +

  Diane će hrabro "nešto poduzeti" nakon susreta s vođom ženske skupine otpora koja cilja potopiti POTUS. Maijin i Blumov plan za nagodbu se izjalovi kad pomoćnik državnog tužitelja preuzme slučaj. Marissa pomaže Juliusu u kampanji za federalnog suca.

 • 4

  Ona u kojoj Lucca postaje mama

  +

  Luccino uključenje u viralni video "majčinstvo crnkinje" potpaljuje razgovore u RB&L i razotkriva rasne šumove i platne disparitete u firmi. Liz se pridružuje Diane u Otporu. Maia se suočava s ozbiljnom situacijom zahvaljujući Blumu.

 • 5

  Ona u kojoj nacist dobije po gubici

  +

  Blum krči put do susavjetničke stolice. Lucca i Jay dolaze oči u oči s ekstremnom desnicom čiji je cilj zastrašivati glasače. Maia pokušava krenuti dalje. Partneri se hrvaju s firmom podijeljenom nakon otkrića razlika u plaćama.

 • 6

  Ona s razvodom zvijezde

  +

  Frizer slavnih Wade V traži Luccinu pomoć. Blum glasno objavljuje svoju prisutnost, uznemirujući neke partnere više no druge. Diane podiže bacanje sjekire na viši nivo.

 • 7

  Ona u kojoj Diane i Liz ruše demokraciju

  +

  Diane i Liz rade s bliskim saveznikom na slučaju neispravne glasačke mašine na predsjedničkim izborima 2016. Blumova nasilnička taktika stvara neugodnosti kad prestane raditi na Second Helixu. Zgodan Blumov suradnik pobudi Luccino zanimanje.

 • 8

  Ona u kojoj Kurt spasi Diane

  +

  Felix Staples uznemiri firmu kad se vrati sa slučajem protiv ChumHuma. Zastupa ga poznato lice, Solomon Waltzer. Diane kod kuće zatiče misterioznu poruku. Kurt se pita u što se to uvalila. Glumac Gary Carr slijedi Luccu. Glumit će odvjetnika.

 • 9

  Ona u kojoj izađe sunce

  +

  ChumHum traži od RB&L da dovede specijalistu, odvjetnicu Brendu DeCarlo, da istraži moguće ostatke lošeg vladanja ili kulturalnih pitanja unutar tvrtke. Diane počinje preispitivati taktiku Otpora. Blum prilazi Maiji sa zanimljivom ponudom za posao.

 • 10

  O kraju svijeta

  +

  Blum traži osvetu kad preuzme zastupanje bivših klijnata tvrtke Reddick, Boseman & Lockhart koji tvrde da ih je tvrtka pokrala.