Dinastija

12+12+

Ponedjeljak, 22:00

Carringtoni su se vratili na FOX Life!

Sezona 2
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 16 kolovoza u 16:10

  Najveća licemjernost (E17 - S02)

 2. Ponedjeljak, 17 kolovoza u 22:00

  Život je maskenbal (E18 - S02)

 3. Utorak, 18 kolovoza u 12:00

  Život je maskenbal (E18 - S02)

Sinopsis

Serija prati dvije najbogate američke obitelji koje se bore za kontrolu imetka i svoje djece.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Crta!

  +

  Razjedinjena obitelj se uoči 100. godišnjice Carrington Atlantica nastoji uzdignuti iz pepela. Sudbina ostavštine Carringtonovih zapada isključivo Fallon.

 • 2

  Guje u njedrima

  +

  Dok se Blake bavi svojim sebičnom poslovima, Fallon poduzima očajničke mjere kako bi Carrington Atlantiv prodala Van Kirkovima. Sam i Alexis žele potvrditi svoje sumnje o Melissi.

 • 3

  Kriv je batler

  +

  Fallon je do grla u problemima i pomoć traži od Liama i Culhanea. Kirby dolazi do šokantnog otkriča koje mijenja sve, dok Blake zavodi novu gošću.

 • 4

  Pahuljice u paklu

  +

  Carringtonovi se nakon potresnog otkrićana izletu u inozemstvo trude održati obitelj, pri čemu ulogu mirotvorca neočekivano igra Fallon. Culhane je kod kuće prisiljen upustiti se u opasan poduhvat.

 • 5

  Kraljica šalica

  +

  SUDBINA PROTIV SLOBODNE VOLJE — Iako Fallon (Elizabeth Gillies) daje svoje srce Culhaneu (Robert Christopher Riley), nevidljive i vidljive sile je odvlače. Alexis (Nicollette Sheridan) naizgled se miri s Blakeom (Grant Show), a zapravo ga gura Cristal (Ana Brenda Contreras) u zagrljaj.

 • 6

  Ta vještica

  +

  LAVOVI, TIGROVI I PUNICE! – Nadajući se zaboraviti Liama (Adam Huber), Fallon (Elizabeth Gillies) želi dokazati Culhaneovoj (Robert Christopher Riley) obitelji, a i sebi, da je Culhane onaj pravi. Blake i Cristal nastoje održati vezu dok im Alexis osujećuje planove.

 • 7

  Privremeno okuženje

  +

  NOVI POČECI — Uoči traumatičnog, ali i terapijskog Dana zahvalnosti, Carringtoni su spremni za novi početak. Fallon (Elizabeth Gillies) kreće u novi poslovni pothvat i slučajno nabasa na Culhaneov (Robert Christopher Riley) tajni život.

 • 8

  Instinkt za ubojstvo

  +

  STARIH SE NAVIKA TEŠKO RIJEŠITI – Fallon (Elizabeth Gillies) moli majku za pomoć oko planiranja vjenčanja i shvaća da Alexis (Nicollette Sheridan) možda ima skrivene motive za to. Kako joj očajnički nedostaje Steven, Sam ulazi u vezu s članom Carringtonove posluge.

 • 9

  Luda dama

  +

  SEZONA LOVA NA LJUDE - Carringtoni pronalaze opasnog neprijatelja na Badnjak, Fallon (Elizabeth Gillies) i Blake (Grant Show) se sukobljavaju oko rješenja situacije. U međuvremenu, Cristal (Ana Brenda Contreras) sumnja da Alexis (Nicollette Sheridan) ne govori policiji istinu.

 • 10

  Raspoloženi za šampanjac

  +

  ŠTO SVE RADIMO ZA OBITELJ- Netom poslije strašne nesreće, Culhane (Robert Christopher Riley) očajnički treba Falloninu (Elizabeth Gillies) pomoć i zaštitu dok ona odvaguje težinu njegovih laži. Blakea (Grant Show) nije sram iskoristiti obitelj za vlastite interese.

 • 11

  Kad te vidim

  +

  NEKA NAJBOLJA DJEVOJKA POBIJEDI – Nakon niza promjenjivih osjećaja, Fallon (Elizabeth Gillies) odlučuje okupiti svoje prijateljice na ženskom izletu u Idaho, ali kad stignu na skijalište, ubrzo se otkriva Fallonin skriveni plan.

 • 12

  Prljave igre

  +

  NIKAD SE NE PREDAJ – Fallon (Elizabeth Gillies), nakon poraznog odbijanja pokušava dokazati da je još u igri. Sam (Rafael de la Fuente) pokušava postati bolja osoba i tako spasiti svoju vezu sa Stevenom (James Mackay). Alexis (Nicollette Sheridan) želi posvađati Blakea i Cristal.

 • 13

  I crvi se mogu razmnožavati

  +

  VAŽNA JE OBITELJ - Cristal i Blake imaju nenadanog gosta, koji prijeti zakuhati njihove odnose; Fallon ulazi u rat s Culhaneom kad ovaj postane moćnim igračem u kompaniji.

 • 14

  Pariška legenda to ima…

  +

  SVE ĆE BITI DOBRO – Dok Blake traži pravdu nakon uznemirujućeg zločina, Fallon i Sam tajno lete u Pariz istražiti istinu vezanu uz mučan telefonski poziv.

 • 15

  Pretjerano zaštitnička majka

  +

  TAJNA – Fallon i Sam nastoje da se tajna ne otkrije, a pokušaji im se kompliciraju dolaskom tajanstvenog stranca. Blake je zaokupljen obiteljskim stvarima, a Cristal se u sučeljavanju s krizom u uredu nogometnog kluba, udružuje s Culhaneom.

 • 16

  Bijedno nezahvalni ljudi

  +

  RASTROŠNA KĆI – Objavljeni članak šteti Carringtonovu ugledu, pa propitivanjem memoara Fallon nastoji izbjeći priče. Blake priređuje proslavu, a Cristal moli Sama da prati zastrašujućeg posjetitelja, dok ona pokušava upravljati škakljivom situacijom.

 • 17

  Najveća licemjernost

  +

  S novom izdavačkom kućom stiže i osoba iz njene prošlosti pa se Fallon mora nositi s emocionalnim i financijskim posljedicama. Blake je sumnjičav kad se na pragu pojavi mrzovoljni Jeff, a Cristal se boji da će se njena stara obitelj osvećivati novoj.

  Sljedeće
  Nedjelja, 16 kolovoza u 16:10
  12+12+
  Na FOX Life
 • 18

  Život je maskenbal

  +

  IZA MASKE- Romantika izranja između Fallon i Liama kad ona koristi javnu zabludu da potakne pretprodaju njegove knjige. Sam priprema maskenbal na kojem će objaviti svoje novi samački status; Adamu je to prilika da obitelji otkrije "novu" Alexis.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 17 kolovoza u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 18 kolovoza u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 19

  To je moja bolest

  +

  LOŠA KRV- Fallon priprema izdavanje Liamove knjige; njegova se majka vraća sa šokantnom viješću koja bi mogla razoriti Fallonine planove s njim. Blake i Cristal prate opaki novi plan. Jeff i Culhane bliže se otkriću Blakovih nezakonitih aktivnosti.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 24 kolovoza u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 25 kolovoza u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 20

  Nova dama u gradu

  +

  MAMA JE DOMA - Fallon i Liam udružuju se kako bi se osvetili Adamu koji sabotira Fallonine poslovne i osobne poduhvate. Jeffov oporavak od misteriozne bolesti komplicira se dolaskom moćnog lika iz njegove prošlosti - majke Dominique.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 31 kolovoza u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 1 rujna u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 21

  +

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 7 rujna u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 8 rujna u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 22

  +

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 14 rujna u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Utorak, 15 rujna u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life