Cristela

Cristela

Sinopsis

Na šestoj godini Cristela je napokon blizu toga da dobije svoj prvi pripravnički posao u uglednoj odvjetničkoj tvrtki. No njezina obitelj smatra da je ona ambicioznija nego što priliči. Mora pomiriti radničku obitelj kod kuće i moderan svijet.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Cristela želi postati odvjetnica. Studira i radi. Živi u malenom stanu sa sestrinom obitelji i s mamom. Život joj kreće nabolje. Odvjetnik Culpepper ponudi joj mjesto pripravnice. Radit će s Culpepperovom razmaženom kćeri Maddie i dobroćudnim Joshem.

 • 2

  Srodne duše

  +

  Daniela Cristeli otvara profil na internetskoj stranici za nalaženje partnera. Njezin oglas počne privlačiti pozornost i Cristela pristane na spoj naslijepo. Dečko s kojim će se naći netko je koga nije očekivala. Hoće li dati priliku ljubavi?

 • 3

  G. Felix i gđa Daniela

  +

  Nakon što Danielina prijateljica pogrešno za Cristelu pomisli da je dadilja, između dvije sestre raste napetost. Neočekivano, pomirit će ih Felix. Za to vrijeme Alberto se pokušava približiti Cristeli na neočekivani način.

 • 4

  Noć vještica

  +

  Za Noć vještica Cristela želi pokazati Trentu da zna organizirati zabavu. Nagovori Maddie da se zajedno preruše u Halla i Oatesa. Kod kuće Natalie umjesto Noći vještica slavi Dan mrtvih. Zbog svojih priča o mrtvima postat će atrakcija u četvrti.

 • 5

  Veliki obožavatelj

  +

  Josh se želi približiti Trentu preko sporta. Ne prepoznaje Mikea Cubana i misli da je on majstor za hladnjak. Cristela ga uči više o sportu u Dallasu gdje postoji Bog, obitelj i Cowboysi... ne nužno tim redoslijedom, osobito ne u zadnjoj četvrtini.

 • 6

  Jednake plaće

  +

  Cristela je frustrirana kada počne raditi na slučaju koji podupire nejednake plaće za žene. Dobiva zadovoljštinu kada dozna da Daniela godinama zarađuje više od Felixa, što taji. Zbog toga je Cristela kod kuće uvučena u žučnu svađu.

 • 7

  Kulturno uzdizanje

  +

  Želeći djeci dodatno približiti kulturne sadržaje, Cristela nagovara Felixa da pusti Henryja da gleda Priču sa zapadne strane. No Felix se boji da će njegov sin zavoljeti druge stvari i da neće imati mnogo zajedničkog kada bude stariji.

 • 8

  Majstorska usluga

  +

  Trent želi novi pod u uredu i Cristela mu preporuči majstore Felixa i Alberta. Sjajno obave posao i zbliže se s Trentom, a prema njoj se ponašaju kao prema mlađoj sestri. Cristela ih se želi brzo riješiti. Daniela uči Nataliju služiti se internetom.

 • 9

  Nije stvar u tamalesima

  +

  Božić je i Cristela se veseli pripremi tamalesa. Muškarci glume da rade po kući. Tu je i Cristelin brat Eddie. Josh upada nepozvan. Trent i Maddie uživaju i zbližavaju se zahvaljujući nesposobnosti da pripreme najjednostavnija božićna jela.

 • 10

  Veronica

  +

  Trent i njegova žena Veronica imaju bračnih problema i mogli bi se rastati. Veronici se Cristela svidi na prvi pogled i ponudi joj posao u svojoj odvjetničkoj tvrtki. Hoće li ona uspjeti zatomiti svoj osjećaj odanosti prema Trentu?

 • 11

  Mrtva ruka

  +

  Isabella je u nevolji, u školi je smatraju nasilnicom. Cristela pokušava dokučiti tko je iz obitelji Izzy naučio takvom ponašanju. Na poslu se posvađa s Joshem i Maddie istakne da i Cristela zna biti nasilnica.

 • 12

  Hipertenzija

  +

  Daniela smatra da Cristela zbog posla zapostavlja zdravlje. Cristela je zadovoljna svojim životom. Na mjerenju krvnog tlaka pokaže se da se Daniela treba zabrinuti. U uredu Josh pokušava impresionirati Trenta, a Maddie ga odluči naučiti lekciju.

 • 13

  Meksička Mona Lisa

  +

  Cristela je oduševljena jer će tjedan dana biti Trentova pomoćnica, a to se mjesto plaća. Josh smatra da kao tajnica neće postati uspješna odvjetnica. Kod kuće Daniela i Cristela doznaju za propušteni poziv Natalijina liječnika i pomisle na najgore.

 • 14

  Bračna savjetnica

  +

  Trent i Veronica se rastaju, a nemaju predbračni ugovor. Trent ne želi Veronici dati polovicu bogatstva. Ni jedno ni drugo zapravo ne žele rastavu. Zato Cristela počne glumiti bračnog savjetnika. Daniela se naljuti na Felixa zbog laži iz prošlosti.

 • 15

  Nadareni i talentirani

  +

  Cristela želi da Isabella upadne u školski program za nadarene. Isabella odustane od prijamnog i raste napetost između Cristele i Natalije i Natalia joj otkriva bolnu istinu. Nakon prometne nezgode Trent Maddie za kaznu premješta u poštanski ured.

 • 16

  Krizma

  +

  Cristela obeća da će Henryju biti kuma na krizmi i da će Trentu pomoći oko humanitarne priredbe. Maddie na internet postavi snimku na kojoj Trent u pozadini izgovara rasistički komentar, on održi tiskovnu konferenciju da bi sprao ljagu sa sebe.

 • 17

  Petnaestak

  +

  Natalia želi da obitelj prisustvuje quinceañeri da se pohvali svojim uspjehom. Želi da Cristela povede Josha. Daniela mora žonglirati između Natalijinih planova i koncentriranja na sam događaj na kojem su samo uzvanici.

 • 18

  Velika očekivanja

  +

  Trent zaključuje da Maddie nije stvorena za rad u odvjetničkoj tvrtki i želi da Cristela na nju utječe da bi Maddie imala bolji odnos prema radu. Felix se ponudi da će navečer čuvati djecu i začudi se što svi očekuju da u tome neće uspjeti.

 • 19

  Osnove o Latinoamerikancima

  +

  Cristela je sretna jer je izabrana da sudjeluje na suđenju sve dok ne shvati da je izabrana samo da bi s nazočnošću Meksikanke pridobili porotu. Natalia propituje Alberta zašto provodi vrijeme s Isabellom i otkriva Isabellinu nježnu stranu.

 • 20

  Samo najjači opstaju

  +

  Mike Baxter iz Posljednje crte obrane traži savjet u vezi sa streljanom svoje sportske trgovine. Treba odobrenje odbora za urbanizam. Kod kuće raste napetost jer Felix pozove Alberta da ostane na tjedan dana.

 • 21

  Život na selu

  +

  Cristela, Josh i Maddie pod velikim su stresom zbog pravosudnog ispita. Stres se dodatno povećava kada Daniela izgubi posao. Cristela bi trebala odustati od neplaćena pripravništva... što navodi Josha da prihvati najveći izazov u životu.

 • 22

  Napredovanje

  +

  Stigli su rezultati ispita. Josh nije prošao pravosudni ispit i planira se vratiti kući. U tvrtki još nisu odlučili hoće li zaposliti Maddie ili Cristelu. Daniela i Felix presretni su zbog Cristele i misle da će se uskoro odseliti.