Američka kućanica

Ponedjeljak, 00:15

Njeznin život je sve, samo ne običan!

Sezona 4
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 1 ožujka u 00:15

  Kriza srednjih godina (E14 - S02)

 2. Ponedjeljak, 1 ožujka u 04:25

  Godišnjica (E13 - S02)

 3. Ponedjeljak, 1 ožujka u 04:50

  Kriza srednjih godina (E14 - S02)

Sinopsis

Obiteljska komedija koju priča Katie, odlučna majka koja odgaja djecu u bogatom gradu savršenih majki i njihove savršene djece.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Obiteljski auto

  +

  Počinje novo doba za obitelj Otto pa Katie i Greg donose emotivnu odluku prodati obiteljski auto. U međuvremenu, Oliver je prisiljen ponovno promisliti o tome kako će postići svoje ciljeve.

 • 2

  Život na previsokoj nozi

  +

  Katien život okrenut je naglavačke kad se njezina notorno neuhvatljiva šefica Whitney pojavi u gradu i promakne je; Greg doživljava egzistencijalnu krizu zbog smrti kolege.

 • 3

  Veća djeca, veći problemi

  +

  Kuharica u Anna-Katinoj školi odbije uvesti neke jednostavne promjene za dobrobit okoliša pa Greg sa svojim ekološki nastrojenim prijateljem Billom Dotyjem napravi scenu kako bi naglasio važnost recikliranja.

 • 4

  Lazanje

  +

  Katie postane iznimno popularna kad članove Povijesne udruge Westporta počasti svojim domaćim lazanjama.

 • 5

  Labirint

  +

  Katie zanemaruje Gregovo upozorenje i vodi Annu-Kat kroz zombi labirint na godišnjem karnevalu uz Noć vještica.

 • 6

  Ženski noćni provod

  +

  Kako se naglo bliži Katien 40-i rođendan, samopoštovanje joj se počinje gubiti. Greg ju nagovara da iziđe van i da s djevojkama uživa u noćnom gradu; čak predlaže da u noći ludog provoda vjenčani prsten ostavi kod kuće.

 • 7

  Okus Westporta

  +

  Katie se udružuje s Oliverom u nadi da će joj izrada lazanja iz hobija prerasti u ozbiljan poslovni pothvat; neuspješno okušavanje spisateljskih sposobnosti prisiljava Grega da se ogleda za mogućom drugom karijerom; izbačen je iz svoje lagodnosti.

 • 8

  Žena u biznisu

  +

  Katiena zavada s Chloe ponovo se raspaljuje kad Oliver otkrije da Chloe pokušava sabotirati Katien posao s lazanjama. Anna-Kat i Franklin posreduju za ravnatelja Ablina i pokušavaju osigurati više pogodnosti u školi.

 • 9

  Staro je novo

  +

  Katie i Greg proučavaju aktivnosti koje će ih povezivati kao par. Anna-Kat mora prevladati svoja ograničenja, jer Franklin blista u plesu, a ona bijedno zakazuje. Trip se protivi ideji Taylorova odlaska na koledž.

 • 10

  Romansa pred Božić

  +

  Katie se unaprijed raduje što će omiljene božićne običaje provoditi s Taylorom, ali joj iznenadni majčin posjet ugrožava blagdansko raspoloženje; Grega iznenađuju Katiene dobre namjere; Oliver i Anna-Kat prekidaju porodično naslijeđe.

 • 11

  Korak naprijed, tri koraka natrag

  +

  Kad Anna-Kat počne pokazivati post-opsesivno-kompulzivno ponašanje, Katie i Greg se poboje da njihovi vrijedni programi unose razdor u porodicu. U međuvremenu, Oliver upućuje poziv centru za pomoć maloljetnicima koji ga zbunjuje.

 • 12

  Djevojke divljeg cvijeća

  +

  Katie se naglo zabrine kad Annu-Kat pozovu u elitni skautski odred Westporta; Taylor doznaje da će njezin intervju biti s bivšim glasovitim studentom i broadwayskom zvijezdom; Oliver iskazuje prijateljstvo školskom osamljeniku.

 • 13

  Veliko natjecanje na kolačićima

  +

  U natjecanju s članovima grupe Djevojke divljeg cvijeća, Katie svakako hoće pomoći Anni-Kat da dobije glavnu nagradu u prodaji kolačića; Oliverov pokušaj da pomogne studentu s kojim se je posredno sprijateljio.

 • 14

  Vrlo engleski skandal

  +

  Unatoč Gregovim željama, Katie nastavlja igrati provodadžinicu za britanca Grega; Oliver se ne obazire na glasine o seksualnom opredjeljenju razrednog kolege, želeći mu pomoći da bude prihvaćen.

 • 15

  U mojoj sobi

  +

  Katie u podrumu nađe komad starog namještaja i kreće rekreirati njen i Gregov prvi stan; Greg uživa u neočekivanoj koristi od toga što je žrtva neprekidnih Lonnienih šala i podvala.

 • 16

  Bitka za drugi doručak

  +

  Katie se počinje osjećati kao treći kotač kad se razgovori uz doručak počnu okretati isključivo oko novih veza Angele i Doris; Greg se hrva s novootkrivenom nezavisnošću Anne-Kat.

 • 17

  Sve je dopušteno u ljubavi i ratu: uprizorenje

  +

  Katie podsjeća Annu-Kat da je snažna i nezavisna mlada žena i ohrabruje je da se počne zauzimati za sebe vezano uz Taylora. Oliver se osjeća isključenim kad Greg pozove Lonnie, Tripa i Franklina da mu se pridruže na novoj povijesnoj rekonstrukciji.

 • 18

  Školska psina

  +

  Uprkos Gregovu mišljenju, Katy tjera Taylor da se opusti i učestvuje u školskom nestašluku; Anna-Kat zamoli Olivera da uredi Franklina kako se ne bi osramotio na zabavi kod kolege iz škole.

 • 19

  Odmor

  +

  Nakon velikog dobitka s Wildflower Girls, Ottovi kreću na obiteljski odmor. Katie je odlučna priuštiti si opuštajući dan bez djece s Gregom. Taylor gubi svoj novac na Hollywood Boulevardu i Anna-Kat je prisiljena izvući ih iz nevolje.

 • 20

  Maturalna zabava

  +

  Katie se sukobi s mamom školske kolegice kad ova posumnja da su Annu-Kat maltretirali u školi. Taylor se sprema prekrižiti zadnji redak na popisu životnih vještina – naučiti Grega trokorak – tako da može prisustvovati maturalnojj zabavi.