Američka kućanica

Subota, 14:00

American Housewife © Disney Media Distribution
Američka kućanica

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 22 lipnja u 08:25

  Par (E09 - S02)

 2. Subota, 22 lipnja u 08:50

  Plavi Božić (E10 - S02)

 3. Subota, 22 lipnja u 14:00

  Svita plavuša (E11 - S02)

Sinopsis

Katie Otto, samouvjerena žena i majka troje djece, sa svojom obitelji živi u bogatom gradu prepunom „savršenih” majki i njihovih „savršenih” potomaka. Njezin savršeno nesavršeni svijet okreće se naglavačke kad se njezini susjedi odluče odseliti.

Epizode

 • 1

  Povratak u školu

  +

  Katie pokušava naći više vremena za sebe, ali plan polazi po zlu i mora organizirati proljetnu školsku svečanu večer kako bi se pomirila s mamama iz Westporta.

 • 2

  Boar-Dain

  +

  Unatoč pritisku Olivera, Grega i njegove suparnice Tare, Katie inzistira na tome da isplanira školsku svečanu večer na svoj način. Bivša djevojka ponižava Olivera pa ga Greg pokušava naučiti kako biti muško i organizirati uspješni roštilj.

 • 3

  Ustanak

  +

  Katie ima problema s Taylorinim i Anna-Katinim otporom. Anna-Kat odlučuje da će postati vegetarijanka (pod utjecajem Tare Summers), a Taylor mijenja boju kose bez Katiena dopuštenja.

 • 4

  Oluja uši

  +

  Anna-Kat svima u kući prenosi uši pa se Katie koristi prilikom da se prisilno zbliži s Taylor.

 • 5

  Bu tko?

  +

  Westport je poznat po tradiciji za Noć vještica u kojoj se susjedima na vratima ostavlja anonimna poruka i slatkiši (zvana „Bu”).

 • 6

  Šaptač svinjama

  +

  Greg se suprotstavlja Katie i koristi neiskrenu taktiku kako bi je uvjerio da zadrže Anna-Katinu svinju. Amelia se suočava s teškom situacijom, a Meredith s posljedicama razgovora s Nathanom. Maggie je na neugodnoj obiteljskoj večeri.

 • 7

  Obiteljske tajne

  +

  Greg smišlja kako impresionirati svoje roditelje kad dođu u posjet za Dan zahvalnosti, ali njegova vizija propada kad majka njegovih susjeda Spencera i Katie dođe nenajavljena i sve krene naopako.

 • 8

  Gala aukcija

  +

  Katie ne uspijeva prikupiti donacije na svoj način pa se predaje svojoj tamnoj strani i udružuje s Oliverom kako bi podmitila bogate obitelji Westporta da doniraju vrijedne predmete za proljetnu gala večer.

 • 9

  Par

  +

  Greg i Katie imaju osjećaj da se cijeli njihov svijet i razgovori okreću oko njihove djece pa su presretni kad upoznaju nove prijatelje Zacha i Courtney, par bez djece.

  Sljedeće
  Subota, 22 lipnja u 08:25
  Na FOX Life
 • 10

  Plavi Božić

  +

  Doris dobiva trudove pa Katie odlazi u bolnicu kako bi joj bila potpora. Ottovima je teško okupiti se na istom mjestu u isto vrijeme kako bi tradicionalno zajedno otvorili božićne poklone.

  Sljedeće
  Subota, 22 lipnja u 08:50
  Na FOX Life
 • 11

  Svita plavuša

  +

  Oliver pomaže Taylor da otkanta svoju manje popularnu prijateljicu Ellen i da ode na koncert sa „Svitom plavuša”. Katie je tužna što je Anna-Kat više ne treba toliko pa donosi loše i očajničke roditeljske odluke.

  Sljedeće
  Subota, 22 lipnja u 14:00
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 23 lipnja u 03:20
  Na FOX Life
 • 12

  Prodaja

  +

  Kate se boji da bi predstavljanje nove Gregove knjige moglo loše proći pa angažira Angelu i Doris da na internetu pišu pozitivne recenzije kako bi mu ojačale samopouzdanje. Čitatelji vrlo dobro prihvaćaju knjigu pa Greg kupuje novi auto.

  Sljedeće
  Subota, 22 lipnja u 14:25
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 23 lipnja u 03:45
  Na FOX Life
 • 13

  Godišnjica

  +

  Katie i Gregu ne sviđa se novi Taylorin dečko pa ih pokušavaju razdvojiti s pomoću obrnute psihologije. Propada Spencerov plan za Oliverov prvi spoj s curom s baleta pa Greg pomaže Oliveru da joj se oduži romantičnom gestom.

  Sljedeće
  Subota, 22 lipnja u 14:50
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 23 lipnja u 04:10
  Na FOX Life
 • 14

  Kriza srednjih godina

  +

  Oliver doživljava živčani slom zbog nebitne stvari pa ga Katie na jedan dan vodi iz škole da bi mu pomogla smiriti se. U međuvremenu Anna-Kat vodi Grega u park kako bi mu pomogla naći nove prijatelje.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 24 lipnja u 03:20
  Na FOX Life
 • 15

  Zamjena mama

  +

  Budući da ne osjeća da je Greg i djeca cijene, Katie napušta obitelj i odlazi na svoje omiljeno skrovište na jedan dan i ostavlja Viv zaduženu za kućanstvo. Viv to shvaća kao priliku da vidi je li doista materijal za mamu.

  Sljedeće
  Nedjelja, 23 lipnja u 14:20
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 24 lipnja u 03:45
  Na FOX Life
 • 16

  Izlet

  +

  Katie želi dokazati mamama iz Westporta da je sposobna natjecati se na izletu u Anna-Katinoj školi, ali shvati to preozbiljno. Taylorin dečko Trip pomaže Gregu u pripremi obiteljskog recepta za chili na natjecanju, a Taylor i Oliver su ljubomorni.

  Sljedeće
  Nedjelja, 23 lipnja u 14:50
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 24 lipnja u 04:10
  Na FOX Life
 • 17

  Svi u paru

  +

  Djeca imaju ljubavne probleme. Oliver mora birati između djevojke i prijatelja Coopera, Greg mora glumiti "lošeg policajca" Taylor i Tripu, a Anna-Kat želi učiniti svoju vezu sa Franklinom službenom bez njegovog pristanka.

  Sljedeće
  Nedjelja, 30 lipnja u 03:20
  Na FOX Life
 • 18

  Mjesto događaja

  +

  Katie zamoli Angelu za pravnu pomoć kako bi uvjerila Chloe Brown Mueller da odobri mjesto održavanja proljetnog bala, ali Angela se umjesto toga zbliži s Chloe.

  Sljedeće
  Subota, 29 lipnja u 14:20
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 30 lipnja u 03:45
  Na FOX Life
 • 19

  Teško je reći zbogom

  +

  Katie i Greg pomažu djeci da se nose s gubitkom nakon smrti obiteljskog prijatelja, te povratka njihovog kućnog ljubimca, svinje Hansa Grubera u njegovo prirodno stanište.

  Sljedeće
  Subota, 29 lipnja u 14:50
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Nedjelja, 30 lipnja u 04:10
  Na FOX Life
 • 20

  Naslijeđe

  +

  Nakon smrti obiteljskog prijatelja, Ottovi različito reagiraju na podjelu nasljedstva pokojnika.

  Sljedeće
  Nedjelja, 30 lipnja u 19:30
  Na FOX Life
 • 21

  Problem je u meni

  +

  Katie i Greg trude se ne uplitati previše dok njihova djeca donose odluke, poput onih kod pronalaženja prvog posla, odabira prijatelja i pisanja zadaća.

  Sljedeće
  Nedjelja, 30 lipnja u 14:25
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Subota, 6 srpnja u 08:25
  Na FOX Life
 • 22

  Druga vesta

  +

  Katie započne dan loše volje, a obitelj je pokušava razveseliti. Ali u alternativnoj stvarnosti, u drugoj vesti, Katie započinje dan dobre volje, a obitelj se trudi razveseliti Grega.

  Sljedeće
  Nedjelja, 30 lipnja u 14:50
  Na FOX Life
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 1 srpnja u 04:10
  Na FOX Life
 • 23

  Pronaći Filiona

  +

  Kako bi impresionirali druge mame, Katie, Taylor i Oliver putuju u New York, kako bi pronašli Nathana Filliona na konvenciji "Fireflyja", da bi ga Katie nagovorila da prisustvuje školskoj gala priredbi.

 • 24

  Proljetna zabava

  +

  Kada se stvari počinju raspadati u posljednjem trenutku, Katie otkriva novi način kako da proljetna gala priredba uspije. U međuvremenu, Greg pokušava biti "zabavan otac" te posvoji psa.

  Sljedeće
  Nedjelja, 7 srpnja u 13:55
  Na FOX Life