Abbyno plesno natjecanje

Abbyno plesno natjecanje

Sinopsis

Donosimo još veću i bolju, drugu sezonu popularne serije "Abbyno plesno natjecanje", s još novih natjecatelja i mama, neočekivanih obrata, zahtjevnih izazova i s instruktoricom plesa koju svi rado mrze, Abby Lee Miller.

Epizode

 • 1

  Samo jedna prilika

  +

  „Abbyno plesno natjecanje“ vraća se veće i bolje nego ikada. Natjecatelji će se boriti za nagradu od 100.000 dolara i stipendiju za baletnu školu Joffrey u New Yorku. Sudački žiri sastavljen je od Abby Lee Miller, Rachelle Rak i Richarda Jacksona.

 • 2

  Usudi se biti svoj

  +

  Tema natjecanje je „Usudi se biti svoj“ i svi plesovi nadahnuti su Lady Gagom. Majke potiču plesače da se iskažu, a jedna plesačica dolazi do točke pucanja kada ne može zapamtiti koreografiju.

 • 3

  Bogovi i smrtnici

  +

  Abby je plesna božica, a plesači pokušavaju ostvariti plesnu besmrtnost. Devetero plesača trudi se pokazati da zaslužuju biti u natjecanju. Jedna majka počne se ekstremno ponašati kada čuje druge mame kako komentiraju slabosti njezine kćeri.

 • 4

  Nastupi iz Vegasa

  +

  Tema je Las Vegas, a preostali plesači plešu u stilovima s kojima se još nisu susreli. Jedna majka napada Abby zbog brojnih kritika na račun njezine kćeri, a odnosi između ostalih mama dolaze do točke žarenja.

 • 5

  Sve je moguće

  +

  Abby je odlučila da će tema tjedna biti „Nekonvencionalno“. Sve je moguće, a preostali plesači moraju se boriti s Abby u njezinu izazovu borilačkih vještina. Pobjednička majka odlučuje koji će plesači biti na začelju poretka.

 • 6

  Brodvejski izdajice

  +

  Sutkinja Rachelle Rak predvodi brodvejski izazov. Mama pobjednika izazova izaziva antipatije hvaleći se svojim djetetom. Plesači su pod pritiskom dok biraju prvi solo nastup sezone. Hoće li trijumfirati ili propasti?

 • 7

  Ostvarenje bajke

  +

  Nagrada za ovotjedni izazov privatna je poduka s Abby i neka djeca to očajnički žele osvojiti, a druga bi učinila bilo što da ga ne osvoje. Hoće li Abby plesačima biti dobra vila… Ili zla maćeha?

 • 8

  Obračun na Divljem zapadu

  +

  U tjednu „Divljeg zapada“ plesači se bore u Abbynu O. K. Corralu. Antipatije prema jednoj plesačici rastu i njezina je majka brani. Druga plesačica dobiva solo nastup koji je njezina mama tražila, ali hoće li joj to donijeti propast?

 • 9

  Najgora noćna mora

  +

  Plesači obavljaju zadatke na temu noćnih mora, a majke teško obuzdavaju svoja unutarnja čudovišta. Pandže izlaze kada jedna majka pokuša sabotirati drugu plesnim zadacima.

 • 10

  Stigle su dive

  +

  Ovo je tjedan diva, što su plesačice i njihove majke objeručke prihvatile. Plesači biraju plesne stilove sve dok jednome ne ostane stil koji nitko nije želio. Neki su mudro birali, a drugi su se zamjerili najvećoj divi, Abby Lee Miller, naravno

 • 11

  U zečjoj rupi

  +

  Ovotjedni plesovi nadahnuti su Alisom u zemlji čudesa. Plesača je sve manje pa se natjecanje zahuktava, a nakon što jedna majka sabotira sve ostale, njezina će kći platiti za to.

 • 12

  Najbolji Abbyn plesač

  +

  Napokon je vrijeme za izbor najboljeg plesača. Finalisti već mogu okusiti nagradu od 100.000 dolara i stipendiju za baletnu školu Joffrey. Svaki je njihov potez važan. Neka najbolji plesač pobijedi!