19. postaja

12+12+

Oni su heroji vatrogasne postaje 19!

Sezona 1
00:30

Sinopsis

Serija prati skupinu vatrogasaca u Seattleu, u 19. vatrogasnoj postaji, od kapetana do naovaka. Oni riskiraju svoje živote i srca, kako na dužnosti tako i izvan nje. Ovi hrabri muškarci i žene su poput obitelji, doslovno i figurativno.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Zaglavljen

  +

  Kapetan Pruitt ozlijeđen je u gašenju požara pa je vatrogasac Andy Herrera prisiljen zauzeti njegovo mjesto. U međuvremenu, novak Ben Warren započinje raditi kao vatrogasac.

 • 2

  Nevidljiv

  +

  Kapetan Pruitt je odsutan, pa Andy i Jack pokušavaju voditi postaju. Prometna nesreća na seoskoj cesti dovodi u pitanje život stradalih i ekipe.

 • 3

  Kotrolirajte plamen

  +

  Po dolasku načelnika Frankela, Jack započinje svoju prvu smjenu kao jedan od kapetana i nastavlja se sukobljavati s Andyjem oko stilova vodstva. Kapetanu Pruitt teško je slušati liječničke upute te se pokušava vratiti na posao.

 • 4

  Ponovno upaljen

  +

  Kao da im nije bilo dovoljno teško dijeliti zapovjedništvo, Andy i Jack ne slažu se oko trošenja novca u postaji. Umeđuvremenu, vatrogasci se javljaju na novu intervenciju.

 • 5

  Šok sustavu

  +

  Miranda Bailey posjećuje Bena na poslu i upoznaje njegove nove kolege. Dok većina ekipe odlazi na mjesto nesreće, Andy i Maya moraju otići na svoju prvu zajedničku prismotru.

 • 6

  Zajedno jači

  +

  Andy, Jack i 18 drugih kandidata polažu ispit za kapetana 19. postaje. Travis je privremeni kapetan. Ben ispituje Vic o njezinim strahovima.

 • 7

  Neka gori

  +

  Ryan se uključuje u obuku u slučaju katastrofe, gdje se on i Jack počinju natjecati. Zdravlje kapetana Pruitta se pogoršalo i Andy je stalno uz njega. Vatra u trgovačkom centru tjera vatrogasce i policiju na suradnju.

 • 8

  Svaka sekunda je bitna

  +

  Ripley ispituje svakog člana 19. postaje o tome tko bi trebao postati kapetan, Andy ili Jack. U međuvremenu, autobus koji su majke iznajmile za odlazak u provod skreće u zlo. Kapetan Pruitt nastavlja liječenje.

 • 9

  Paklena kutija

  +

  Prije objave tko će biti novi kapetan 19. postaje Pruitt upozorava Andyja da se ne razočara ishodom. Ben je ljut na Pruitta jer je rekao Bailey koje su opasnosti za vatrogasca. Ekipa zaglavi u garaži zapaljene kuće i životi su u opasnosti.

 • 10

  Ne tvoj junak

  +

  Ben postiže novu razinu iskustva kao početnik i po tradiciji dobiva nešto od ekipe. Šef Ripley napokon održava zadnje razgovore za položaj kapetan, ali to prekida poziv za gašenje požara u neboderu zbog čega su ugroženi životi.