Zločinačke igre Agathe Christie

Petak, 22:00

12+12+
Zločinačke igre Agathe Christie

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 22 ožujka u 22:00

  Zločin se ne isplati (E08 - S02)

 2. Ponedjeljak, 25 ožujka u 12:20

  Zločin se ne isplati (E08 - S02)

 3. Petak, 29 ožujka u 22:00

  Ubojstvo je lako (E09 - S02)

Sinopsis

Detektivska komedija događa se u glamuroznom svijetu pedesetih godina. Nadzornik Laurence, iritantan mačo, ali neodoljiv tip, istražuje zločine iz pera Agathe Christie. Mlada novinarka Alice Avril, feministkinja, spremna je na sve da dobije priču.

Epizode

Sezona 2
 • 1

  Čine to sa zrcalima

  +

  Dr. Bousquet vodi rehabilitacijski centar za kriminalce. Prisutnost kriminalaca i duševno bolesnih u kući izvor je zabrinutosti za njegovu obitelj, ali koliko je u toj obitelji ljubavi? Nakon dva ubojstva, detektiv Laurence poslan je u istragu.

 • 2

  Svjetlucavi cijanid

  +

  Elvire Morenkova ima sve o čemu može sanjati. Ona je lijepa, bogata i filmska zvijezda – ali svejedno počini samoubojstvo tijekom snimanja filma. Povjerenik Laurence pažljivo razmatra slučaj.

 • 3

  Glupi svjedok

  +

  Došlo je do dva ubojstva, ostavljajući samo jednog svjedoka - koji je slučajno pas. Duhovi opsjedaju dvorac obitelji i sprečavaju svakoga da identificira ubojicu.

 • 4

  Zašto nisu pitali Martina?

  +

  Dok Avril šeta liticom, stranac pada u smrt, samo kako bi izdahnuo na njezinim rukama. U džepu pronalazi sliku vrlo lijepe žene. Obična nesreća, ili namjerno ubojstvo?

 • 5

  Noć vještica

  +

  Nakon pljačke, povjerenik Laurence privremeno je slijep. U isto vrijeme, djevojka je ubijena tijekom svečanosti u školi. Pronađena je s glavom u noćnoj posudi.

 • 6

  Karte na stol

  +

  Povjerenik Laurence i Alice Avril pozvani su na večeru kod Shaitane, neobičnog kolekcionara koji je fasciniran ubojicama, te im želi pokazati četiri ubojice koji su izveli savršene zločine, koji su ostali nekažnjeni.

 • 7

  Pustolovine malog Brune

  +

  Poznata spisateljica Eloïse Zennefort i njezin suprug Hadrien primili su prijetnju otmice i boje se za svog mladog sina Bruna. Iako glavni inspektor Laurence organizira teško osiguranje, dijete je ipak oteto!

 • 8

  Zločin se ne isplati

  +

  Kabaret „Eden“ prolazi kroz strašnu fazu: jedna od konobarica brutalno je ubijena, a vlasnika su oteli tajanstveni stranci.

  Sljedeće
  Petak, 22 ožujka u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 25 ožujka u 12:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 9

  Ubojstvo je lako

  +

  Avril prima bračnu ponudu. Njezin udvarač mnogo je stariji od nje, ali je zato vrlo bogat. To je Deboucke Emile, vlasnik istoimene tvornice. Ali Avriline će zaruke narušiti niz ubojstava u tvornici Deboucke.

  Sljedeće
  Petak, 29 ožujka u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 1 travnja u 12:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Pansion Vanilos

  +

  Marleneina sestra vodi studentski pansion gdje se događaju čudne stvari. Mladi student je ubijen, a Laurence otkriva da je pansion krinka za trgovinu drogom. Kako to dokazati? Marlene se svim silama bori za svoju sestru.

  Sljedeće
  Petak, 5 travnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 8 travnja u 12:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 11

  Gospođica McGinty je mrtva

  +

  "Bivši muže Alice Avril optužen je da je zbog starici zbog ušteđevine prerezao grlo. Kad se skloni kod nje, viši inspektor je osumnjiči za pomaganje te he zatvori. Mediji se naslađuju 'ukletim ljubavnicima'.Hoće li Laurence uspjeti spasiti Alice?"

  Sljedeće
  Petak, 12 travnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 15 travnja u 12:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 12

  Ubojstvo na zabavi

  +

  "Ubojstvo će biti počinjeno 4. svibnja točno u 20 sati u štali Leticije Salvan." Neobična objava uovinama pobuđuje znatiželju Alice Avril, dok viši inspektor Laurence smatra da je to neukusna šala. Međutim, čovjek je ubijen točno u 20 sati.

  Sljedeće
  Petak, 19 travnja u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 13

  Misterij u Protheroeu

  +

  Okrutni i autoritativni šef reklamne agencije u crkvi je nađen ubijen. Sumnja smjesta pada na njegovu suprugu i njezinog mladog ljubavnika, fotografa u agenciji.

 • 14

  +

 • 15

  +

 • 16

  +