Umorstva u Midsomeru

Petak, 14:10

12+12+
© Bentley Productions & all3media International
Umorstva u Midsomeru

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 19 listopada u 04:15

  Tko je ubio Cock Robin? (E04 - S04)

 2. Petak, 19 listopada u 06:00

  Mračna jesen (E05 - S04)

 3. Petak, 19 listopada u 14:10

  Mračna jesen (E05 - S04)

Sinopsis

Iskusni istražitelj i njegov mladi narednik istražuju ubojstvo koje se dogodilo u lokalnoj zajednici u okrugu Midsomer.

Epizode

 • 1

  Kuća u šumi

  +

  Nakon smrti para koji je razgledavao navodno opsjednutu kućicu za koju lokalci tvrde da je ukleta, Barnaby i Jones sumnjaju da su građevinari i agenti za nekretnine odgovorniji od kletve.

 • 2

  Mrtva slova

  +

  Barnaby i Jones istražuju tijelo majke pronađeno u rijeci tijekom lokalnog karnevala. Istraga ukazuje na to da je žena utopljena. Saznaju da bi ubojstvo moglo biti povezano sa smrti žrtvine kćeri koja se dogodila prije osam godina.

 • 3

  Vještica u bijegu

  +

  Barnaby i Jones istražuju smrt lokalnog aristokrata za kojeg se čini da je umro od srčanog udara tik prije objave važne vijesti. Njegova oporuka nestaje i njegov odvjetnik pogiba u požaru pa postaje jasno da se radi o nečem zlokobnom.

 • 4

  Među mrtvacima

  +

  Barnaby i Jones istražuju ubojstvo vijećnika i otkrivaju da je bio ucjenjivač. Odlaze na obalu u potragu za njegovim zadnjim žrtvama čije putovanje na brodu možda skriva motiv. Joyce je uvjerena da lokalni poljoprivrednik zna više nego što govori.

 • 5

  Četiri sprovoda i vjenčanje

  +

  Bariton midsomerskog zbora umire prije prestižnog natjecanja i zbor je u šoku. Barnaby hvata čovjeka u bijegu iz crkve koji tvrdi da je promatrao ptice u vrijeme ubojstva. On pogiba pa inspektori traže vezu između njega i ubijenog pjevača.

 • 6

  Seoske stvari

  +

  Stanovnici Everton-cum-Latterlyja održavaju prosvjed protiv planova za gradnju supermarketa u centru sela, ali sve staje nakon otkrića tijela predlagatelja. Barnaby i Jones otkrivaju da seljani kriju neke tajne.

 • 7

  Smrt u zboru

  +

  Žena je optužena da je nasmrt prebila najbolju prijateljicu, ali Barnaby ima osjećaj da dokazi nemaju smisla. Gđa Beverly, ujedno i jedna od glavnih svjedoka, pomaže detektivu da sazna istinu o noći ubojstva, ali i sama bi mogla biti u opasnosti.

 • 8

  Prošlogodišnji model

  +

  Barnaby i Jones istražuju ubojstva umirovljenice i vikara koji su ubijeni tijekom natjecanja između muškaraca i žena u selu Broughton. Uskoro saznaju da je svećenik imao tajnu koja bi mogla biti motiv, ali onda nalaze i treće tijelo.