Umorstva u Midsomeru

12+12+

Nedjelja, 18:00

Promo

00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 26 siječnja u 18:00

  Jezivi (E06 - S12)

 2. Ponedjeljak, 27 siječnja u 04:20

  Jezivi (E06 - S12)

 3. Ponedjeljak, 27 siječnja u 06:00

  Fatalna orhideja (E03 - S08)

Sinopsis

Iskusni istražitelj i njegov mladi narednik istražuju ubojstvo koje se dogodilo u lokalnoj zajednici u okrugu Midsomer.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Ubojstva u Doglegu

  +

  Radnica prestižnog golf kluba u Midsomeru ima bolesnu ambiciju da njezin zgodni sin Darren postane ravnopravni član ovog društva, bez obzira na svoje skromno podrijetlo. Ona je zelenaš i škrtica sa skrivenim moćima.

 • 2

  Crna knjiga

  +

  Henry Hodgson je policajac u Midsomeru, čiji su krajobrazi postali središte pozornosti svjetskih kolekcionara umjetnina. Ali neka Hodgsonova djela kojima se sada trguje nisu baš ono što bi trebali biti, a podaci o njima su u tajnoj crnoj knjižici za koju su neki spremni ubiti.

 • 3

  Tajne i špijuni

  +

  Obitelj umirovljenih špijuna vodi sigurnu kuću u selu u Midsomeru, kamo dolaze vrlo važne osobe kako bi se zaštitile. Govorkanja o zvijeri iz Midsomera, o velikoj mački, koja je već znala pregristi grkljan mještanima u prošlosti ispada da su više od legendi.

 • 4

  Kvaka

  +

  Sjajni znanstvenik otkriva kobnu pogrešku u važećoj elektromagnetskoj teoriji pa tako i u inarnom sustavu. Bjegove teorije potkažu kolege iz Christchurch koledža u Oxfordu te poslovni ljudi koji financiraju novi sustav kontrole zračnog prometa svuda u svijetu. Žele održati ugled i profit.

 • 5

  Male milosti

  +

  Radnja se odvija u lijepom seocu koje ovisi o turizmu kao uzorno mjestašce u kojem se održava godišnja utrka splavi na rijeci. Ali vremena su teška i selo pati i prije nego što se usred njega nađe prva žrtva, svezana poput Gullivera.

 • 6

  Jezivi

  +

  Nekad slavne tajanstvene pljačke oživljavaju u Midsomer Countyju kada se provali čak i u zaštićenu kuću šefa policije pa je Barnaby pod pritiskom da uhvati vještog i okretnog provalnika. Ali kad naiđu na leš na mjestu provale, pomisle da je Jezivi promijenio igru.

  Sljedeće
  Nedjelja, 26 siječnja u 18:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 27 siječnja u 04:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Veliki i dobri

  +

  Lokalnoj seoskoj školi prijeti zatvaranje zbog pada broja djece, a skupina "dama koje ručaju" ubojito se natječe za status dobrotvornih spasitelja.

  Sljedeće
  Subota, 1 veljače u 18:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 2 veljače u 04:20
  12+12+
  Na FOX Crime