Tommy

Srijeda, 26 travnja 00:00

12+12+
Inc. All Rights Reserved ©2019 CBS Broadcasting
Tommy

Sljedeća prikazivanja

 1. Srijeda, 26 travnja u 00:00

  Odgovornosti počinju u snovima (E01 - S01)

 2. Srijeda, 26 travnja u 09:35

  Odgovornosti počinju u snovima (E01 - S01)

 3. Četvrtak, 27 travnja u 00:00

  Ovdje stranaca nema (E02 - S01)

Sinopsis

Višestruka dobitnica Emmy nagrade glumi prvu ženu u ulozi šefa policije u Los Angelesu. Njezino odvažno poštenje i beskompromisna taktika sprječavaju da društvena, politička i pitanja nacionalne sigurnosti utječu na policijski posao.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Odgovornosti počinju u snovima

  +

  Zvijezda serije Edie Falco, višestruka dobitnica nagrade Emmy, glumi bivšu visokorangiranu časnicu NYPD koja je postala prva žena na mjestu šefa policije Los Angelesa.

  Sljedeće
  Srijeda, 26 travnja u 00:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Srijeda, 26 travnja u 09:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Ovdje stranaca nema

  +

  Tommy obuzdava svoje ljude kad jednoga od njih nađu mrtvog, jer neki žele posegnuti za ekstremnim mjerama kako bi našli počinitelja. Gradonačelnik Buddy i njegov zamjenik su zabrinuti kakvu to informaciju o njemu može imati njegov uhićeni poznanik.

  Sljedeće
  Četvrtak, 27 travnja u 00:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Životno dostignuće

  +

  Gradonačelnik Buddy Gray traži od Tommy da osobno nadgleda istragu. Holivudskog producenta je na zabavi u njegovoj kući napala žena koja tvrdi da ju je pokušao napastovati.

 • 4

  Dan od 19 sati

  +

  Tommy mora odlučiti kako rasporediti policijske resurse LA kad se protesti protiv klimatskih promjena i prijetnja bombom događaju u isto vrijeme kad i klizanje terena pod glavnom autocestom.

 • 5

  Uzeti taoca

  +

  Koncertni promotor, optužen za varanje kupaca i dobavljača, uzme taoce u restoranu. Tommy šalje Coopera i Diaza da upravljaju situacijom dok ona ne stigne. Mora se i snaći u politici jer dva vijećnika LA odbijaju potpisati njezin prijedlog budžeta.

 • 6

  Deveta djevojčica

  +

  Gradonačelnik Buddy Gray dodatno pritišće Tommy da brzo riješi slučaj visokog profila kad je kidnapirano dijete uglednog biznismena, što privuče nemalu pažnju stanovnika LA.

 • 7

  Vic

  +

  Tommy se suočava s političkim buretom baruta kad buknu rasni nemiri između LAPD i Afroamerikanaca, zbog ubojstva istaknutog društvenog aktivista. Prvi dojam je gangstersko smaknuće vezano na njegovu prošlost, ali povod je vrijedno zemljište.

 • 8

  Prljava igra

  +

  Tommy i losangeleska policija pokušavaju ući u trag digitalnom zločincu koji cilja LAPD i upućuje opasne lažne pozive prema hitnim službama.

 • 9

  Sloboda

  +

  Tommy pokušava pomoći Norah Fayed koja namjerno završi u pritvoru kako bi kupila vrijeme za politički azil.

 • 10

  Vrućina

  +

  Tommy je optužena za sukob interesa u zamršenom svijetu sporta, romantičnih odnosa i ilegalnog oružja.

 • 11

  Ovo nije vježba

  +

  Tommy započinje neslužbenu istragu moguće urote između losangeleske policije i gradskog ureda.

 • 12

  Uzrok smrti

  +

  Tommy i njezini najbliži suradnici uzvraćaju borbu protiv losangeleske policije i gradske vlade koji je pokušavaju ukloniti s mjesta zapovjednice policije.