Sretnik

12+12+

Njegova supermoć je kontrola sreće

Sezona 2
00:30

Sinopsis

Policajac Harry Clayton nema sreće. Žena i dijete ostavili su ga zbog kocke, njegov je šef sumnjičav, i puno duguje zloglasnom mafijašu. Susreće ženu koja mu daje drevnu narukvicu pomoću koje može kontrolirati sreću, ali pod koju cijenu?

Epizode

 • 1

  Sreća je žensko

  +

  Šest mjeseci nakon što je spasio obitelj od Goldinga, Harry Clayton je puno drukčiji čovjek. Nije se okladio 186 dana i zakleo se da neće upotrijebiti moć narukvice sve dok ne susretne ženu s identičnom narukvicom.

 • 2

  Igranje vatrom

  +

  Harry istražuje val zločina iz mržnje u Londonu. U međuvremenu, privlačna Isabella iskušava njegovu snagu volje, a Golding je viđen u glavnom gradu.

 • 3

  Dvostruki blef

  +

  Harry je zauzet opasnom istragom koljača s tržnice Smithfield. U međuvremenu, Golding se približava.

 • 4

  Trojanski konj

  +

  Londonska Silikonska obilaznica je pod istragom. Samovozeći automobil poduzetnika Daveyja Wellsa hakiran je i ubio je putnicu tijekom svečanog otkrivanja. Na Wellsovu žalost, putnica je bila njegova uskoro bivša žena pa Harry sumnja na njega.

 • 5

  Ono što čeka niže

  +

  Harry i tim istražuju niz utapanja u sablasnim londonskim kanalima. Iza njih stoji osoba koja se smatra boljom od drugih i ne vjeruje u druge prilike. Harry, ovisnik i kockar, je uskoro pronalazi. Hoće li preživjeti sukobljavanje?

 • 6

  Točka nepovrata

  +

  Okrutni ubojica ubija sve putnike na čarter-avionu, ali Harryju i timu nije jasan njegov motiv. Može li Harry dešifrirati metu prije negoli ona ponovno napadne?

 • 7

  Druga prilika

  +

  Građevinar iz Sohoa pronađen je mrtav. Ključni dokazi nestaju s mjesta zločina i Orwell je osumnjičen. Harry se trudi osvjetlati obraz svog detektiva, ali ponovno završava u kasinu i suočava se sa svojom starom neprijateljicom Lily-Anne Lau.

 • 8

  Pali anđeo

  +

  Netko se osvećuje najtraženijim londonskim kriminalcima i ubija ih jednog po jednog. Harry zbraja dva i dva i prisiljen je riskirati život i prijeći opasnu granicu.

 • 9

  Janje prije klanja

  +

  Propali boksač Jay Tate uživa u novostečenoj sreći nakon pobjede u ringu. Međutim, za svaki udarac postoji i posljedica. Koliko će njegov pobjednički niz trajati dok ga progone Harry i Eve?

 • 10

  Junak našeg vremena

  +

  Dok Suri prati trag i prikuplja dovoljno dokaza da uhiti svoga glavnog sumnjivca, Eve govori Harryju da postoji samo jedan način da zaustave lukavu spletku protiv njega koja će kulminirati golemim sukobima.