Sretnik

12+12+

Petak, 21:05

Njegova supermoć je kontrola sreće

Sezona 2
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Petak, 23 veljače u 12:05

  Pali anđeo (E08 - S02)

 2. Petak, 23 veljače u 21:05

  Janje prije klanja (E09 - S02)

 3. Ponedjeljak, 26 veljače u 12:05

  Janje prije klanja (E09 - S02)

Sinopsis

Policajac Harry Clayton nema sreće. Žena i dijete ostavili su ga zbog kocke, njegov je šef sumnjičav, i puno duguje zloglasnom mafijašu. Susreće ženu koja mu daje drevnu narukvicu pomoću koje može kontrolirati sreću, ali pod koju cijenu?

Epizode

 • 1

  Sreća je žensko

  +

  Šest mjeseci nakon što je spasio obitelj od Goldinga, Harry Clayton je puno drukčiji čovjek. Nije se okladio 186 dana i zakleo se da neće upotrijebiti moć narukvice sve dok ne susretne ženu s identičnom narukvicom.

 • 2

  Igranje vatrom

  +

  Harry istražuje val zločina iz mržnje u Londonu. U međuvremenu, privlačna Isabella iskušava njegovu snagu volje, a Golding je viđen u glavnom gradu.

 • 3

  Dvostruki blef

  +

  Harry je zauzet opasnom istragom koljača s tržnice Smithfield. U međuvremenu, Golding se približava.

 • 4

  Trojanski konj

  +

  Londonska Silikonska obilaznica je pod istragom. Samovozeći automobil poduzetnika Daveyja Wellsa hakiran je i ubio je putnicu tijekom svečanog otkrivanja. Na Wellsovu žalost, putnica je bila njegova uskoro bivša žena pa Harry sumnja na njega.

 • 5

  Ono što čeka niže

  +

  Harry i tim istražuju niz utapanja u sablasnim londonskim kanalima. Iza njih stoji osoba koja se smatra boljom od drugih i ne vjeruje u druge prilike. Harry, ovisnik i kockar, je uskoro pronalazi. Hoće li preživjeti sukobljavanje?

 • 6

  Točka nepovrata

  +

  Okrutni ubojica ubija sve putnike na čarter-avionu, ali Harryju i timu nije jasan njegov motiv. Može li Harry dešifrirati metu prije negoli ona ponovno napadne?

 • 7

  Druga prilika

  +

  Građevinar iz Sohoa pronađen je mrtav. Ključni dokazi nestaju s mjesta zločina i Orwell je osumnjičen. Harry se trudi osvjetlati obraz svog detektiva, ali ponovno završava u kasinu i suočava se sa svojom starom neprijateljicom Lily-Anne Lau.

 • 8

  Pali anđeo

  +

  Netko se osvećuje najtraženijim londonskim kriminalcima i ubija ih jednog po jednog. Harry zbraja dva i dva i prisiljen je riskirati život i prijeći opasnu granicu.

  Sljedeće
  Petak, 23 veljače u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 9

  Janje prije klanja

  +

  Propali boksač Jay Tate uživa u novostečenoj sreći nakon pobjede u ringu. Međutim, za svaki udarac postoji i posljedica. Koliko će njegov pobjednički niz trajati dok ga progone Harry i Eve?

  Sljedeće
  Petak, 23 veljače u 21:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 26 veljače u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Junak našeg vremena

  +

  Dok Suri prati trag i prikuplja dovoljno dokaza da uhiti svoga glavnog sumnjivca, Eve govori Harryju da postoji samo jedan način da zaustave lukavu spletku protiv njega koja će kulminirati golemim sukobima.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 26 veljače u 21:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 27 veljače u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime