Smrt u raju

12+12+

Ponedjeljak, 16:10

Srijedom u 22.00

Sezona 5
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Ponedjeljak, 18 veljače u 07:35

  Detektivova smrt (E01 - S03)

 2. Ponedjeljak, 18 veljače u 16:10

  Detektivova smrt (E01 - S03)

 3. Utorak, 19 veljače u 07:35

  Pogrešan čovjek (E02 - S03)

Sinopsis

U novoj sezoni inspektor Humphrey Goodman čeka povratak Marthe, stare poznanice iz Londona, ali čim ona dođe na otok, početak njihove romanse dolazi na kušnju zbog ubojstva predsjednika kriketskog kluba i znanstvenika kod vulkana.

Epizode

 • 1

  1. epizoda

  +

  Inspektor Mooney i njegov tim istražuju pad zaručnice hotelskog milijardera s balkona dan prije njezina raskošnog vjenčanja, a svi dokazi upućuju na samoubojstvo, osim toga što si je žrtva nalakirala samo jedan nokat.

 • 2

  2. epizoda

  +

  Finalist karipskog turnira u pokeru otrovan je pa inspektor Mooney i tim ulaze u svijet pokera s velikim ulozima. Jedini sumnjivci sjede za stolom. Kako je ubojica počinio ubojstvo kad samo jedan pokret može otkriti koje karte drži u rukama?

 • 3

  3. epizoda

  +

  Poznati autor trilera Frank O'Toole pronađen je uboden u srce usred oceana. Jack i njegov tim su zbunjeni, ali tragovi upućuju na Frankove najbliže prijatelje i obitelj. Jack otkriva planirano ubojstvo dostojno jednog od njegovih romana.

 • 4

  4. epizoda

  +

  Jack i tim ulaze u tajanstveni svijet vjerskog iscjeljenja nakon trovanja žene za vrijeme ceremonije, a svi dokazi upućuju na arogantnu iscjeliteljicu.

 • 5

  5. epizoda

  +

  Proslava Dana mrtvih na otoku skraćena je zbog smrti žene. Inspektor Moooney i tim moraju se snaći u vodama elitnog jahtaškog kluba kako bi ulovili ubojicu.

 • 6

  6. epizoda

  +

  Voditelj duhovnog utočišta je zadavljen. Jack i tim iznenađeni su činjenicom da su svi sumnjivci za vrijeme ubojstva bili u meditativnom krugu.

 • 7

  7. epizoda

  +

  J. P.-jeva davno zakopana sjećanja izlaze na vidjelo nakon što je netko iz njegove prošlosti ulovljen na djelu na mjestu zločina. Jack mora razriješiti složeni misterij kako bi otkrio istinu.

 • 8

  8. epizoda

  +

  Ubijen je glavni gitarist popularnog reggae-benda pa Jack i tim moraju otvoriti stari slučaj koji godinama muči načelnika prije nego što uhite ubojicu.