Sherlock i Watson

Subota, 14:10

12+12+
© 2014 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Sherlock i Watson

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 29 rujna u 07:55

  Dovoljno neprijatelja za sve (E01 - S03)

 2. Subota, 29 rujna u 08:40

  Pet koštica naranče (E02 - S03)

 3. Subota, 29 rujna u 09:30

  Samo uobičajeno neuobičajeno (E03 - S03)

Sinopsis

Sherlock Holmes, ovisnik na odvikavanju, upoznaje svoju „družicu za trijeznost“, Joan Watson. U početku je njihov odnos hladan, ali počinju se shvaćati te nastaje prijateljstvo. Zajedno pomažu kapetanu Gregsonu i detektivu Bellu u rješavanju zločina.

Epizode

 • 1

  Prošlost je roditeljica

  +

  Holmes se suočava s tužbom nakon zadnjeg nasilnog ispada, a njegov moćni otac Morland stiže u New York kako bi riješio probleme svog sina kako god može. Holmes i Watson rade na slučaju nestale žene koju je navodno ubio muž kako bi se umilio policiji.

  Sljedeće
  Nedjelja, 21 listopada u 14:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Dokaz o neviđenim stvarima

  +

  Morland želi iskoristiti svoj utjecaj kako bi vratio Sherlocka i Watson na mjesta konzultanata policije, ali Sherlock mu ne vjeruje. Nema poslovnih ponuda pa Watson s FBI-em dogovara posao u istrazi trostrukog ubojstva u tajnom laboratoriju.

  Sljedeće
  Nedjelja, 21 listopada u 15:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Jesam te. Ti si ja.

  +

  Sherlocka ometa očeva prisutnost u New Yorku pa mu nudi pomoć u rješavanju problema u zamjenu za to da otac brzo ode kući. Holmes i Watson istražuju dvostruko ubojstvo sličnih muškaraca koje ih vodi u svijet tehnologije za prepoznavanje lica.

  Sljedeće
  Nedjelja, 21 listopada u 15:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Sve moje bivše žive u Essexu

  +

  Holmes i Watson istražuju ubojstvo tehničarke iz laboratorija za plodnost, pa otkrivaju da je imala tajni život koji ih vodi do više sumnjivaca. Osim toga, detektiv njujorške policije istražuje Watson.

 • 5

  Igre su započele

  +

  Sherlock i Joan istražuju ubojstvo neuspješnog arheologa. Čini se da je ubijen zbog starih videoigara koje je pronašao.

 • 6

  Cijena poslovanja

  +

  Morland sinu nudi da bude njegov „povremeni“ savjetnik kako bi njemu i Joan mogao posuditi svoja pozamašna sredstva da bi riješili slučaj.

 • 7

  Gđica Zauzeta

  +

  Dvojac se suočava s pametnim protivnikom koji sili Holmesa da razmišlja izvan okvira. U međuvremenu, Watsonine nevolje s ocem dolaze u prvi plan kad on napiše knjigu o njoj i Holmesu.

 • 8

  Breme krvi

  +

  Sherlock misli da Watson i detektiv Bell imaju aferu. Niz naizgled povezanih događaja zbiva se nakon ubojstva koje prisiljava detektiva da na svakom koraku propitkuje svoju teoriju.

 • 9

  Ubojstvo iz stroja

  +

  Ruski milijarder ubijen je u New Yorku pa Holmes i Watson istražuju hakere i trgovinu oružjem. U međuvremenu, otkriva se tajna o Sherlockovu ocu Morlandu.

 • 10

  Alma je bitna

  +

  Socijalna radnica traži Holmesa i Watson da istraže privatni fakultet jer je sigurna da je ondje ubijen jedan od njezinih kolega.

 • 11

  Ondje gdje mrtvi uživaju

  +

  U mrtvačnici su uništeni dokazi, a sumnja se na nove bande. Holmes vjeruje da će identifikacija nepoznate osobe pomoći riješiti slučaj, a Watson se nosi s ponovnim pojavljivanjem starog neprijatelja.

 • 12

  Pogled sa sobom

  +

  Sherlock je angažiran da ukrade računalo nasilne motociklističke bande dilera metamfetamina. Bivša sumnjivica iz prijašnjeg slučaja traži Joan da provjeri pozadinu njezina šefa.

 • 13

  Istraživanje u Charlotteu

  +

  Grupa ljubitelja gljiva pronađena je mrtva pa Holmes i Watson moraju istražiti niz botaničara, biokemičara, akademika i drogeraša kako bi pronašli trovača.

 • 14

  Tko je taj maskirani muškarac?

  +

  Holmes istražuje pokušaj atentata na njegova oca dok pokušava riješiti trostruko ubojstvo kineskih gangstera. Otkriva se tajna o Sherlockovoj majci.

 • 15

  Gore u raj i dolje u pakao

  +

  Watson susreće kapetana Gregsona i njegovu tajnu djevojku, bivšu njujoršku policajku, pa slučajno izaziva njihov prekid. Holmes i Watson istražuju ubojstvo bogate žene koja je svoj veliki imetak ostavila svom voljenom psu.

 • 16

  Progonjen

  +

  Morlandov bogati suradnik Henry Baskerville traži Holmesa i Watson da istraže smrt njegova brata, a svjedok im otkriva da je žrtvu progonila velika svjetleća životinja koja ne može biti stvarna. Trauma od bombe u mrtvačnici loše utječe na Hawesa.

 • 17

  Imaš me, ali tko ima tebe?

  +

  Ubijen je pravednik odjeven u junaka iz stripa, pa Holmes i Watson moraju otkriti njegov stvarni identitet i pronaći njegovog ubojicu. Moreland pokušava šarmirati Watson kako bi mu ona učinila uslugu.

 • 18

  Spreman ili ne

  +

  Holmes i Watson moraju pomoći pronaći nestalog doktora. U početku nije jasno skriva li se ili je nečija žrtva. Veza Holmesa i Fione mijenja se.

 • 19

  Veliki ulog

  +

  Holmes i Watson istražuju pljačku na ilegalnoj pokeraškoj igri s visokim ulozima koju je organizirala Mycroftova bivša djevojka. Watson sumnja na njihovog poslodavca.

 • 20

  Umjetnost oponaša umjetnost

  +

  Holmes i Watson istražuju ubojstvo mlade žene čiji je „selfie“ pretvoren u modernu umjetnost. Watson se pokušava zbližiti sa svojom polusestrom.

 • 21

  Ništa nije poput prave stvari

  +

  Watson i Holmes istražuju dvostruko ubojstvo i otkrivaju da su žrtve planirale prikazati lažno ubojstvo u trenutku kad su ubijene. Watsonin čovjek u Morlandovu uredu nailazi na problem koji bi mogao otkriti njezinu špijunažu Holmesu i njegovu ocu.

 • 22

  Okreni to naopačke

  +

  Sherlockov otac Morland postaje glavni sumnjivac u istrazi ubojstva nakon što je jedan od njegovih zaposlenika ubijen za vrijeme namještene pljačke.

 • 23

  Nevidljiva ruka

  +

  Sherlockove sumnje u vezi s Moriartynim djelima točne su. Otkriva se njezin zli nasljednik. Zbog Morlandove želje za osvetom, Sherlock razmišlja kakvu vrstu osvete želi taj novi negativac.

 • 24

  Različitost

  +

  Otkriva se Viknerov zli plan da osigura svoj položaj. Sherlock smišlja plan da ga sruši, ali slučajno pokreće borbu za prevlast kakvu nije mogao ni zamisliti.