Sherlock i Watson

Četvrtak, 17:15

12+12+
Sherlock i Watson

Sljedeća prikazivanja

 1. Četvrtak, 29 listopada u 17:15

  Henny Penny i nebo će pasti (E04 - S05)

 2. Petak, 30 listopada u 02:40

  Henny Penny i nebo će pasti (E04 - S05)

 3. Petak, 30 listopada u 09:20

  Henny Penny i nebo će pasti (E04 - S05)

Sinopsis

Bivši zatvorenik sklopit će dogovor sa Sherlockom i Holmesom kako postati pravi FBI doušnik.

Epizode

 • 1

  Beskrajna sposobnost trpljenja boli

  +

  Holmes se suočava s dijagnozom koja prijeti njegovoj karijeri i trezvenosti upoznaje Michaela, čovjeka koji Sherlocku zahvaljuje što mu je pomogao da pod kontrolu stavi svoju ovisnost.

  Sljedeće
  Petak, 27 studenog u 17:15
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Subota, 28 studenog u 02:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Kad isključiš Boga

  +

  Watsonica i njezina polusestra Lin različito reagiraju na smrt svog otuđenog biološkog oca. Holmes i Watsonica traže ukradeni plutonij za koji misle da bi mogao biti upotrijebljen za bombu.

  Sljedeće
  Ponedjeljak, 30 studenog u 17:15
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Utorak, 1 prosinca u 02:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Kao da pritisneš na gumb

  +

  Holmes i Watsonica ulaze u svijet rijetkih antiknih predmeta tijekom istraživanja slučaja u kojem je žrtva ubijena za vrijeme uprizorenja bitke iz Rata za neovisnost. Holmes je frustriran duljinom oporavka, utjehu nalazi u prijateljstvu s Michaelom.

  Sljedeće
  Utorak, 1 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Srijeda, 2 prosinca u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Vrijeme nam je isteklo

  +

  Watsonica razmišlja o životnim promjenama nakon što je pročitala vlastiti psihološki dosje dok su Holems i ona istraživali ubojstvo njezinog bivšeg psihologa.

  Sljedeće
  Srijeda, 2 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Četvrtak, 3 prosinca u 02:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Komadići

  +

  Holmes i Watsonica pokušavaju otkriti što se dogodio s Homesom nakon što on dođe k sebi držeći odrezanu gavu u rukama, a ne sjeća se ničega u posljednjih šest sati.

  Sljedeće
  Četvrtak, 3 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Pokaži mi prst

  +

  Holmes i Watsonica ulaze u svijet nuklearnog osiguranja tijekom istraživanja ubojstva bivšeg člana bande Yakuza. Kapetana Gregsona oduševi nevjerojatno osobno priznanje njegove kćeri Hanne, narednice.

 • 7

  Trezvenjaci

  +

  Holmes i Watsonica love serijskog ubojicu nakon što se ubojstvo dogodi u njihovom užem krugu poznanika. Holemsov oporavak nazaduje, a u želji da pronađe ubojicu sve je manje trezven.

 • 8

  Pješčana zamka

  +

  Holmes i Watson traže ubojicu žene pronađene u betonu, što ih vodi u industriju čiste tehnologije. Watson čini veliki korak u želji da posvoji dijete.

 • 9

  Nitko ne živi zauvijek

  +

  Holmesov bivši sponzor Alfredo traži njegovu pomoć kako bi ilegalnim putem spasio brata. Holmes i Watsonica istražuju ubojstvo profesora biologije koji je radio na tajnom projektu u polju genetike.

 • 10

  Pustolovine surogata

  +

  Sherlock i njegov otac Morland Holmes pokušavaju popraviti svoj napeti odnos nakon što saznaju za smrt u obitelji. Holems i Watsonica doznaju za povezanost između svog slučaja i svijeta egipatskih antikviteta.

 • 11

  Daleko si dogurla, dušo

  +

  Dok Holmes i Watsonica traže ubojicu povezanog s industrijom duhana, ubijen je odvjetnik koji je pregledavao financije velikog proizvođača cigareta.

 • 12

  Uboznaj svog stvoritelja

  +

  Detektiv Bell razmišlja o odlasku iz Njujorške policije kad mu se otvori jedinstvena životna prilik au karijeri. Holmes i Watsonica istražuju nestanak mlade žene koja je vodila dvostruki život.

 • 13

  Diši

  +

  Holmes i Watsonica istražuju otrovanje stručnjaka za preseljenje i otrkivaju da je desetlječima bio plaćeni ubojica. Watsonicin put do posvojenja nazaduje kad je posjeti socijalna radnica.

 • 14

  Kroz maglu

  +

  Holmes i Watsonica pokušavaju pomoći detektivu Bellu kad postane žrtva bio-terorizma u postaji koja je pod karantenom. Kapetan Gregson i detektiv Bell sumnjaju da su u karanteni s počiniteljem.

 • 15

  Kako doći do glave

  +

  Holmes i Watsonica istražuju ubojstvo profesora religijskih znanosti, što ih dovodi do ubojice povezane s okultnim. Holmes i Watsonica rade popis potencijalnih zamjenika detektiva Bella kad se čini da će dobiti promaknuće.

 • 16

  Jezovita dolina lutaka

  +

  Holmes i Watsonica otkrivaju da bi ubojstvo inženjera robotike moglo biti povezano s njegovim istraživanjem vezanim za teleportaciju. Kad je detektivu Bellu onemogućeno dobivanje magisterija i promaknuće, on je šokiran razlogom za to.

 • 17

  Crvi puze

  +

  Holmes i Watsonica istražuju nekoliko motiva za ubojstvo zoologa - je li ubijen zbog ljubavnih afera ili istraživanja? Holmes postaje žrtva krađe identiteta jer mu je ukradena medicinska dokumentacija.

 • 18

  Vizije Normana P. Horowitza

  +

  Holmes i Watsonica traže ubojicu koji žrtve bira prema predviđanjima pokojnog čovjeka koji je tvrdio da može predvidjeti smrt drugih, uključujući smrt Sherlocka Holmesa.

 • 19

  Grčki prevoditelj

  +

  Holmes i Watsonica traže nestalu ženu kad Harlan Emple, Holmesov prijatelj i stručnjak za matematiku postane njihov glavi sumnjivac.

 • 20

  Spreman za vezanje

  +

  Smrtonosni sukob Holmesa i Watsona s Sherlockim bivšim prijateljem Michaelom pojačava se kad njihova najnovija žrtva izgleda kao posljednja žrtva serijskog ubojice.

 • 21

  Ma što ostalo

  +

  Holmes i Watson suočavaju se sa svojim najvećim izazovom do sada kada istraga ubojstva prijeti uništiti njihovo partnerstvo.