Shakespeare & Hathaway: Privatni istražitelji

12+12+

Subota, 14:15

Detektivski duo istražuje slučajeve turističkog grada.

Sezona 3
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 18 srpnja u 07:40

  O, ti nevidljivi duše vina! (E09 - S03)

 2. Subota, 18 srpnja u 14:15

  Pouči me, drago stvorenje (E10 - S03)

 3. Nedjelja, 19 srpnja u 07:40

  Pouči me, drago stvorenje (E10 - S03)

Sinopsis

Lu je položila ispite za privatnu istražiteljicu, a Frank se malo sredio i nema im kraja. Ali lijepi turistički gradić Stratford-upon-Avon i dalje vrvi ubojstvima, otmicama, ucjenama i nevjerama. Ostarjela rock zvijezda sklopila je ugovor s vragom.

Epizode

 • 1

  Kako je lopuža zarikao

  +

  Kad su Frank i Lou bili angažirani da pomognu zatvoriti staru salu za bingo, Frank se iznenadi kad otkrije staru nemezu na djelu. Ali o čemu se zapravo radi?

 • 2

  Pogledaj se, vraže!

  +

  Kada izblijedjela rok-zvijezda pomisli da ga pokušava ubiti sam đavao, Frank se i Luk nađu u trci za istinom prije nego što ubojica udari ponovo.

 • 3

  Prekretnica

  +

  Drugo skrivane tajne otkrivaju se kad Frank i Lu dođu do pomoći zajednice ugovaratelja osiguranja kojima se prijeti protjerivanjem.

 • 4

  Zmijski zub

  +

  Poslije tragične nesreće u skladištu tepiha, najmlađa kći kralja tepiha unajmljuje Franka i Lu da istraže njezine vlastite sestre.

 • 5

  Uzaludna ljutnja

  +

  Jednostavan slučaj izgubljene osobe dobiva dramatičan obrat kad se Frank i Lu nađu u središtu raspre oko otvaranja novoga Shakespeareova centra gdje je jasno da nitko nije takav kakvim se čini.

 • 6

  Reputacija, reputacija, reputacija

  +

  Frank i Lu ulaze u svijet frizerskog suparništva i nađu se u češljanju zapletene mreže izdaja i prijevara.

 • 7

  Čuvaj se moje žaoke

  +

  Energetski tajkun unajmljuje Franka i Lu da prate njegovu svojeglavu najstariju kćer kako bi osigurao da vjenčanje najmlađe kćeri prođe bez smetnji. No izgleda da će sve biti kudikamo gore.

 • 8

  Sve što se ljeska

  +

  Frank i Lu nađu se zbunjeni u svijetu enigmatike kao podcasteri koji istražuju dvadeset godina staru automobilsku nesreću u kojoj je ubijena jedna mlada majka.

 • 9

  O, ti nevidljivi duše vina!

  +

  Kad iz puba Tudor dojave o paranormalnoj pojavi, iskrsnu stvarne stare obiteljske zadjevice, pa se čini da je pred Frankom i Lu nova misterija.

  Sljedeće
  Subota, 18 srpnja u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Pouči me, drago stvorenje

  +

  Frank i Lu kopaju po ultrasuparničkom svijetu privatnog školovanja, dok ponovno sjedinjavanje sa starom drugaricom s Akademije dramske umjetnosti suočavae Sebastiana s izborom koji bi u agenciji mogao sve promijeniti.

  Sljedeće
  Subota, 18 srpnja u 14:15
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 19 srpnja u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime