Pucnji u Karolini

12+12+
Shots Fired © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Pucnji u Karolini

Sinopsis

Istražiteljica i tužitelj proučavaju slučajeve rasističkih napada u Sjevernoj Karolini. Zajedno se moraju nositi s medijskom pažnjom, javnom raspravom i nemirima koji prate takve nasilne slučajeve i provesti pravdu prije nego što gradić eksplodira.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Prvi sat

  +

  Crni policajac ubija nenaoružanog bijelog studenta i gradić u Sjevernoj Karolini okreće se naglavačke. Prije nego što se grad stigao oporaviti, pojavljuju se detalji o zanemarenom ubojstvu crnog mladića.

 • 2

  Izdaja povjerenja

  +

  Pojavljuje se kontroverzna snimka zamjenika Becka pa Ashe i Presona čeka novi izazov. Moraju pronaći izvor i otkriti je li to bila namještaljka.

 • 3

  Nečiji sin

  +

  Ashe i Preston fokusiraju se na dokaze u obje istrage pa odlaze na stari kampus Jesseja Carra i u opasnu potjeru za jedina dva svjedoka u slučaju Joeyja Campbella. Pastorica Janae traži da guverner Eamons učini više za najsiromašnije u Gate Stationu.

 • 4

  Istina

  +

  Ashe i Preston usredotočuju se na pouzdane dokaze u objema istragama pa prvo odlaze u stari kampus Jesseja Carra, a onda u opasni lov za jedina dva svjedoka u slučaju Joeyja Campbella.

 • 5

  Prije oluje

  +

  Cory otkriva ključne detalje o noći u kojoj je Joey Campbell ubijen pa se Preston i Ashe mogu usredotočiti na ljude za koje sumnjaju da su povezani s njegovom smrti.

 • 6

  Ovaj put vatra

  +

  Napetosti u Gate Stationu rastu. Izbijaju sukobi između građana i policije. Ashe i Preston suočavaju se s guvernerom Eamonsom zbog novih sumnji vezanih uz Joeyjevo ubojstvo. Ashe uzima stvari u svoje ruke s Javierom, a Preston razgovara s Beckom.

 • 7

  Svatko ima svoj karakter

  +

  Okružni tužitelj obavještava Prestona da će poslati novu ekipu da istraži slučaj, ali Preston mora ostati usredotočen na otkrivanje skrivene istine.

 • 8

  Dno dna

  +

  Nakon pronalaska mogućeg oružja ubojstva u slučaju Joeya Campbella, Preston i Ashe moraju preko tog dokaza otkriti tko stoji iza Joeyjeve smrti. Istodobno, raste napetost između istražitelja i šerifova ureda.

 • 9

  Dođi Isusu

  +

  Nakon šokantnog otkrića o programu za pomoćnike šerifa, istraga se sužava oko šerifova ureda i pod povećalom su poručnik Breeland i šerif Platt. Mogući počinitelji žele pregovarati s Prestonom, a bivši pomoćnik šerifa otkriva svoje tajne.

 • 10

  Posljednji ples

  +

  Na saslušanju za oba slučaja Preston porotnicima iznosi činjenice. Otkriva se istina iza ubojstava. Istodobno, Pastor Janae i ostali potpisnici peticije okupljaju se ispred suda i čekaju rezultate, u nadi za bolju budućnost.