Privatni detektivi

Subota, 12:10

12+12+

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 24 veljače u 12:10

  Sad je vidiš… (E05 - S02)

 2. Nedjelja, 25 veljače u 02:10

  Sad je vidiš… (E05 - S02)

 3. Nedjelja, 25 veljače u 12:10

  Pi kod (E06 - S02)

Sinopsis

Shade se pridružio Angienoj tvrtki kao partner, ali ubrzo shvaćaju da imaju različite metode vođenja posla. Unatoč tomu, njihove različite vještine donose rezultate. Usprkos svađama, prije ili poslije će morati priznati da između njih ima kemije.

Epizode

 • 1

  Korak više

  +

  Vlasnica tima za autoutrke Emilia Mantella angažira Shadea i Angie da istraže prijetnje koje je primila njezina tvrtka i njezin vozač. U međuvremenu, Angie i Shadea očekuje neugodna vožnja dok se prilagođavaju novim ulogama ravnopravnih partnera.

 • 2

  Carstvo šetnice

  +

  Uporna Zoe Chow angažira Shadea i Angie da otkriju tko je provalio u njezin apartman na plaži. Čini se da klijentica umišlja stvari sve dok ne otkriju stvarnu zavjeru da se Zoein apartman uništi i zamijeni golemim stambenim neboderom.

 • 3

  Namještaljka

  +

  Omiljeni profesor ravnatelja Framea optužen je za neprimjereni odnos s učenikom. Shade i Angie angažirani su da istraže skandal pa otkrivaju da je njegov uzrok povezan s ekskluzivnim učeničkim klubom.

 • 4

  Modni zločini

  +

  Modna dizajnerica Carla Costa angažira Shadea i Angie da čuvaju njezinu novu kolekciju, ali posao polazi po zlu kada je ukradu nekoliko dana prije izložbe koja bi joj trebala definirati karijeru.

 • 5

  Sad je vidiš…

  +

  Briljantni dirigent angažira Shadea i Angie da pronađu njegovu nestalu zaručnicu. Međutim, postoji problem: ona je umrla prije tri godine. Shade i Angie prate duha i otkrivaju mračnu tajnu koja bi mogla imati smrtonosne posljedice za sve umiješane.

  Sljedeće
  Subota, 24 veljače u 12:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 25 veljače u 02:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Pi kod

  +

  Odvjetnica Melanie Parker angažira Shadea i Angie da istraže utjecanje na porotu u slučaju ubojstva na kojem radi kao tužiteljica. Tijekom istrage nailaze na istražitelja koji radi za obranu. Istražitelji moraju ugroziti slučaj i svoje karijere.

  Sljedeće
  Nedjelja, 25 veljače u 12:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 26 veljače u 02:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Između doktora i nakovnja

  +

  Angie i Shade istražuju provale u kliniku u kojoj radi Angien bivši zaručnik. Unatoč uspješnoj vezi s odvjetnicom Mel, Shade se bjesomučno trudi dokazati da savršeni dr. Ken nije ono što tvrdi, ali čak ni on nije spreman za ono što će otkriti.

  Sljedeće
  Subota, 3 ožujka u 12:15
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 8

  Dva metra duboko

  +

  Uplašeni pogrebnik angažira Shadea i Angie da pronađu nestalo tijelo, pa oni upadaju na pogrebe diljem grada i otkrivaju plan obitelji da zakopa milijune dolara kontroverznog nasljeđa. Shade planira Julesin rođendan, ali ima nedoumice.

  Sljedeće
  Nedjelja, 4 ožujka u 12:15
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Ponedjeljak, 5 ožujka u 02:15
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 9

  Dobri vojnik

  +

  Shade i Angie istražuju nestanak vojnog kadeta, ali otkrivaju mračnu tajnu koju dijele nestali vojnik i njegova dva prijatelja. Angie saznaje da Ken još čuva zaručnički prsten pa opet proživljava osjećaje sumnje i tjeskobe iz prošlosti.

  Sljedeće
  Subota, 10 ožujka u 12:15
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 11 ožujka u 02:15
  12+12+
  Na FOX Crime