Privatni detektivi

12+12+

Nedjelja, 16:50

Privatni detektivi i visoki ulozi

Sezona 2
00:30

Sljedeća prikazivanja

 1. Nedjelja, 18 studenog u 06:45

  Točka nestajanja (E09 - S01)

 2. Nedjelja, 18 studenog u 16:50

  Točka nestajanja (E09 - S01)

 3. Subota, 24 studenog u 06:45

  Obiteljski dragulji (E10 - S01)

Sinopsis

Shade se pridružio Angienoj tvrtki kao partner, ali ubrzo shvaćaju da imaju različite metode vođenja posla. Unatoč tomu, njihove različite vještine donose rezultate. Usprkos svađama, prije ili poslije će morati priznati da između njih ima kemije.

Video sadržaji

Epizode

 • 1

  Korak više

  +

  Vlasnica tima za autoutrke Emilia Mantella angažira Shadea i Angie da istraže prijetnje koje je primila njezina tvrtka i njezin vozač. U međuvremenu, Angie i Shadea očekuje neugodna vožnja dok se prilagođavaju novim ulogama ravnopravnih partnera.

  Sljedeće
  Nedjelja, 25 studenog u 06:45
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 25 studenog u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Carstvo šetnice

  +

  Uporna Zoe Chow angažira Shadea i Angie da otkriju tko je provalio u njezin apartman na plaži. Čini se da klijentica umišlja stvari sve dok ne otkriju stvarnu zavjeru da se Zoein apartman uništi i zamijeni golemim stambenim neboderom.

  Sljedeće
  Subota, 1 prosinca u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Subota, 1 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Namještaljka

  +

  Omiljeni profesor ravnatelja Framea optužen je za neprimjereni odnos s učenikom. Shade i Angie angažirani su da istraže skandal pa otkrivaju da je njegov uzrok povezan s ekskluzivnim učeničkim klubom.

  Sljedeće
  Nedjelja, 2 prosinca u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 2 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Modni zločini

  +

  Modna dizajnerica Carla Costa angažira Shadea i Angie da čuvaju njezinu novu kolekciju, ali posao polazi po zlu kada je ukradu nekoliko dana prije izložbe koja bi joj trebala definirati karijeru.

  Sljedeće
  Subota, 8 prosinca u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Subota, 8 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Sad je vidiš…

  +

  Briljantni dirigent angažira Shadea i Angie da pronađu njegovu nestalu zaručnicu. Međutim, postoji problem: ona je umrla prije tri godine. Shade i Angie prate duha i otkrivaju mračnu tajnu koja bi mogla imati smrtonosne posljedice za sve umiješane.

  Sljedeće
  Nedjelja, 9 prosinca u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 9 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Pi kod

  +

  Odvjetnica Melanie Parker angažira Shadea i Angie da istraže utjecanje na porotu u slučaju ubojstva na kojem radi kao tužiteljica. Tijekom istrage nailaze na istražitelja koji radi za obranu. Istražitelji moraju ugroziti slučaj i svoje karijere.

  Sljedeće
  Subota, 15 prosinca u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Subota, 15 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Između doktora i nakovnja

  +

  Angie i Shade istražuju provale u kliniku u kojoj radi Angien bivši zaručnik. Unatoč uspješnoj vezi s odvjetnicom Mel, Shade se bjesomučno trudi dokazati da savršeni dr. Ken nije ono što tvrdi, ali čak ni on nije spreman za ono što će otkriti.

  Sljedeće
  Nedjelja, 16 prosinca u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sljedeće
  Nedjelja, 16 prosinca u 17:10
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 8

  Dva metra duboko

  +

  Uplašeni pogrebnik angažira Shadea i Angie da pronađu nestalo tijelo, pa oni upadaju na pogrebe diljem grada i otkrivaju plan obitelji da zakopa milijune dolara kontroverznog nasljeđa. Shade planira Julesin rođendan, ali ima nedoumice.

 • 9

  Dobri vojnik

  +

  Shade i Angie istražuju nestanak vojnog kadeta, ali otkrivaju mračnu tajnu koju dijele nestali vojnik i njegova dva prijatelja. Angie saznaje da Ken još čuva zaručnički prsten pa opet proživljava osjećaje sumnje i tjeskobe iz prošlosti.

 • 10

  Nokaut

  +

  Kada ga boksač angažira kako bi dokazao namještenu borbu, Shade se šokira kada shvaća da mu je menadžer njegov bivši menadžer koji mu je ukrao sav novac! Angie dovodi majku Noru kao savjetnicu za kockanje, kako bi im pomogla riješiti slučaj.

 • 11

  Živio kralj

  +

  Shadea i Angie angažirao je "Kralj" iz "Srednjovjekovnih vremena", jer vjeruje da ga je netko pokušao otrovati.

 • 12

  Odmor s umorstvom

  +

  Shade i Angie angažirao je vlasnik luksuznog rustikalnog odmarališta, kako bi istražili slučaj nevjere.

 • 13

  Vožnja za pamćenje

  +

  Shade i Angie su na divljoj vožnji, kada za vrijeme rutinske operacije primaju neočekivanog putnika.

 • 14

  Tražeći Leroyja

  +

  Mazova sestra iznenađuje Angie očajnom molbom da joj pomogne pronaći rijetku vodenu životinju koja je nestala izRipleyjevog akvarija dok ga je ona čuvala.

 • 15

  Brda imaju oči

  +

  Unajmljeni od strane dječaka koji je uvjeren da je njegov nestali susjed ubijen, Shade i Angie moraju glumiti obitelj, u nadi da će uspjeti razaznati istinu od tračeva.

 • 16

  Vidi ko to uhodi

  +

  Becca se boji da se uhoda iz njezine prošlosti vratila. Angažira Shadea i Angie da istraže tamni svijet medija i slave, u potrazi za opasnim obožavateljima.

 • 17

  Skuhaj pravu stvar

  +

  Shadea i Angie angažiraju braća koja proizvode pivo, zabrinuti da netko pokušava sabotirati njiihovo novo nagrađivano pivo.

 • 18

  Sjena sumnje

  +

  Partnerstvo Shadea i Angie je na kušnji, kada ih tajanstveni klijent angažira za pronalazak neispravnog prototipa za potencijalno opasan novi izvor energije. Ali, kada im planovi propadnu, a klijent nestane, koga će okriviti za sve?