Otac Brown

Subota, 1 rujna 12:05

12+12+
Otac Brown

Sljedeća prikazivanja

 1. Subota, 1 rujna u 12:05

  Duh u stroju (E01 - S02)

 2. Nedjelja, 2 rujna u 12:05

  Najluđi od svih (E02 - S02)

 3. Subota, 8 rujna u 12:05

  Ponos Prydeovih (E03 - S02)

Sinopsis

Katolički svećenik otac Brown ima dar za rješavanje zločina. Mnoge je godine proveo slušajući ispovijedi, što mu je dalo jezivi uvid u korijenje zla i način na koji radi zločinački um. Svećenik istražuje zločine na svoj osobit način.

Epizode

Sezona 2
 • 1

  Duh u stroju

  +

  Otac Brown istražuje nestanak župljanke koja je mislila da je proganja njezina nestala sestra. Razriješeni liječnik Victor uhićen je kao osumnjičenik za ubojstva obje žene.

  Sljedeće
  Subota, 1 rujna u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Najluđi od svih

  +

  Mentalno oboljeli bivši vojnik Felix Underwood iznenada umire na ulici, ali na opće iznenađenje oživljava dva dana poslije. Otac Brown pomaže inspektoru Sullivanu proniknuti u tajnu uskrsnuća pa i sam doživljava mentalne tegobe.

  Sljedeće
  Nedjelja, 2 rujna u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Ponos Prydeovih

  +

  Otvaranje dvorca Pryde za javnost dolazi kraju kad kustosicu i stručnjakinju za povijest obitelji Pryde, Audrey Diggle, ubije strijela. Svi se članovi obitelji koriste lukom, a Brown misli da se odgovor krije u obiteljskoj povijesti.

  Sljedeće
  Subota, 8 rujna u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Sjena vješala

  +

  Žena je osuđena za ubojstvo muža svinjogojca čije tijelo nije pronađeno. Dobiva privremenu poštedu kad ustvrdi da je trudna. Otac Brown ima tri dana da pronađe ubojicu. Prst njezina muža u trbuhu svinje upućuje na serijskog ubojicu u obitelji.

  Sljedeće
  Nedjelja, 9 rujna u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Tajna krunice

  +

  Profesor Hilary Ambrose Brownu šalje molitvenik koji upućuje na to gdje se nalazi čudesna lanningtonska krunica, a zatim nestaje. Krunicu traži i otac Ignatius, a Brown dobiva neočekivanu pomoć od sumnjivog Flambeaua koji se vraća iz mrtvih.

  Sljedeće
  Subota, 15 rujna u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Kćeri Jeruzalema

  +

  Dvije članice Kemblefordskog ženskog instituta ubijene su, a Sullivan uhićuje Dianu Fortescue. Otac Brown, koji je slomio nogu, istražuje slučaj uz pomoć gđe McCarthy, lady Felicie, Sida Cartera i teleskopa.

  Sljedeće
  Nedjelja, 16 rujna u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Tri oruđa smrti

  +

  Alice Armstrong liječe elektrošokovima nakon što je slučajno ubila majku. Nakon što joj je ubijen i otac, glavni sumnjivci postaju njegov vozač Magnus i tajnik Peter. Njegovi dugovi oca Browna dovode na važan trag.

 • 8

  Trofej pukovnika Gerarda

  +

  Ratni zarobljenik Edward Gerard vraća se iz Sjeverne Koreje i sukobljava s ujakom, pukovnikom Cecilom. Nakon Cecilova ubojstva, otac Brown rješenje slučaja traži u zamršenim obiteljskim odnosima Gerardovih.

 • 9

  Crna smrt

  +

  Antipatični sin farmera Johna Tattona čezne za ženom dr. Crawforda. Doktor postaje glavni sumnjivac u njegovu ubojstvu, a John misli da mu je sin bio u vezi s doktorovom trudnom ženom.

 • 10

  Zakoni gibanja

  +

  Nepopustljiva poslovna žena Audrey MacMurray pogiba u automobilskoj nesreći jer su joj kočnice prerezane. Inspektor Sullivan razbjesni se kad mu se otac Brown umiješa u slučaj i daje ga uhititi.