Novi stari slučajevi

12+12+
New Tricks © Wall to Wall
Novi stari slučajevi

Sinopsis

U 10. sezoni Novih starih slučajeva ponovno se okuplja stari tim na čelu sa Sandrom Pullman. Istraga ih vodi do Gibraltara gdje s lokalnom policijom rješavaju dva zločina koja povezuje isti pištolj.

Epizode

 • 1

  Stijena, prvi dio

  +

  Laneovu budućnost u UCOS-u ugrožava slučaj smrti zatvorenika iz njegove prošlosti. Otkriće zagonetnog pištolja u Temzi otvara neriješen slučaj ubojstva bogatog nasljednika iz 1998. i ekipu dovodi na Gibraltar.

 • 2

  Stijena, drugi dio

  +

  Tim na Gibraltaru pronalazi poveznicu između ubojstava bogatog nasljednika 1998. i mjesnog mladića 1982. Po povratku u Englesku Lanea čeka disciplinsko saslušanje zbog slučaja smrti zatvorenika koji ugrožava njegovu karijeru u UCOS-u.

 • 3

  Očevi grijesi

  +

  Lane zna da su mu dani u UCOS-u odbrojeni. Ekipa istražuje slučaj ubojstva mlade mame koju je prije 16 godina ubio muž kriminalac, u kojemu pravda možda nije zadovoljena. No Gerry Standing izričito smatra da se osudu ne bi trebalo dovoditi u pitanje.

 • 4

  Braco

  +

  Dok se Lane miri s uvjetima života nakon UCOS-a, Esther ga moli da njezinoj prijateljici pomogne pronaći nestalog brata. No hoće li ga nos za istinu dovesti u još veće probleme? I kako će se njegovi bivši kolege snaći bez najiskusnijeg detektiva?

 • 5

  Isplači mi rijeku suza

  +

  Podrijetlo mlade djevojke vodi do otvaranja slučaja ubojstva iz podzemlja Soha osamdesetih. Glavna sumnjivica je tajanstvena bivša jazz-pjevačica Angela Gold. U UCOS-u postaje živahno kad se ekipi pridružuje umirovljeni policajac Dan Griffin.

 • 6

  U šumu

  +

  UCOS mora riješiti zagonetku onoga što se činilo kao savršen čin nestajanja Simona Belgradea. Standing se napokon suočava sa strahom iz djetinjstva. Griffin tješi Pullman dok obilježava jubilej, a McAndrew donosi veliku odluku u vezi sa svojim sinom.

 • 7

  Stvari mogu krenuti samo nabolje

  +

  Ekipa istražuje smrt pomoćnika u parlamentu i kreću u lov na tajanstvenu Bosanku. Strickland upoznaje Pullman s tužiteljem za ratne zločine koji će za ovaj slučaj biti od velike koristi.

 • 8

  Onaj koji je izmaknuo

  +

  Pullman rješava ubojstvo za koje misli da je povezano s njegovim prvim slučajem. Ekipa počinje nalaziti sumnjivce s pomoću fotografije snimljene devedesetih u jednom londonskom parku. Sandra donosi veliku odluku koja će zauvijek promijeniti UCOS.

 • 9

  Korijeni

  +

  Sasha Miller preuzima upravljanje UCOS-om. Iskopana je neeksplodirana bomba iz Drugog svjetskog rata, kao i davno skriveno oružje kojim je počinjeno ubojstvo. Ekipa istražuje ritualno ubojstvo talijanskog useljenika od prije 25 godina.

 • 10

  Divlja pravda

  +

  Istraga korumpiranog časnika dovodi u pitanje osudu Edwarda Monroea. UCOS za Stricklanda obavlja sva istraživanja. Čini se da bi netko drugi mogao biti kriv za taj zločin. Hoće li Miller od ekipe skriti ključni podatak ili će učiniti pravu stvar?